Destroyer ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 (ویرایش شده) سلام دوستان من کامپیوترم رم ۴ هست گرافیکش ۱ عه من لانچر رو ویندوز ۷ نصب میکنم لگم کم میشه و حدود ۴۵ اینا FPS میگیرم که عالیه ولی وقتی ویندوز ۸ یا ۱۰ نصب میکنم FPS ام خیلی میاد پایین و با کاهش رزولویشن هم درست نمیشه لطفا یه راهکاری بگین ممنون در ضمن سرعت ویندوز هم که خیلی عالیه ویرایش شده November 9, 2023 توسط ArsonisT نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 14 ساعت قبل، ArsonisT گفته است: ویندوز ۸ یا ۱۰ نصب میکنم FPS ام خیلی فکر نمیکنم مشکل از سوی لانچر باشه. کارت گرافیک ۱ گیگابایت برای ویندوز ۸ یا ۱۰ بهینه نیست و بهترین انتخاب برای بهینه بودن بازی ها ویندوز ۷ هست. همچنین در ویندوز ۷ انیمیشین های سیستم در حال باز شدن بازی بسته میشوند که باعث دریافت FPS زیادی میشه. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 یک بدی که ویندوز ۸ به بالا دارن اینه که موقع نصب درایو های ویندوز رو نصب نمیکنن به احتمال زیاد کارت گرافیک شما هم نصب نشده پیشنهاد میشه iobit driver booster رو نصب کنی و اونو کرک کنی بعد همه ی درایو هاتو آپدیت کنی نقل قول لینک به دیدگاه
Destroyer ارسال شده در November 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 14 ساعت قبل، Vortlu گفته است: کارت گرافیک ۱ گیگابایت برای ویندوز ۸ یا ۱۰ بهینه نیست من تو محیط ویندوز هیچ لگی ندارم فقط تو بازی دارم.از cmd /fps limit هم استفاده میکنم اوکی نمیشه 1 ساعت قبل، Blank گفته است: iobit driver booster مرسی امتحان میکنم نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 FPS Limit تأثیر زیادی نداره دوست عزیز میتوانید در شرایط خاص از /Tognametag استفاده نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه
AmirEQ ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 من در اندروید هستم بیشتر شهر fps 30.40 دیوایس هم not 10 pro لطفاً درستش کنید fps drop شدید داریم ما اندرویدی ها نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.