Marcello ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بنده با اسکین اقلیت سوار هاترینگ شدم و اسکینم باگ خورد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): من بعد اینکه هاترینگ خریدم با اسکین اقلیت School instructors سوار هاترینگ شدم و دیدم اسکینم باگ خورده و رفته تو صندلی نمیدونم رو بقیه اسکینا هم کار میکنه یا نه ولی با اسکین اقلیت میشه به این باگ برخورد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 (ویرایش شده) این باگ نیست، کلان هر اسکینی داسنه باشی همینطور میشه ویرایش شده November 9, 2023 توسط Armour لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 (ویرایش شده) باگ بازی این اسکین برای قشر فقیر Gta هست و این قشر از نزدیک هاترینگ ندیدن و برای همون سازنده بازی درست فیکس نداده ویرایش شده November 9, 2023 توسط Supervisor شوخی ?❤️ 5 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 (ویرایش شده) 1 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: باگ بازی این اسکین برای قشر فقیر Gta هست و این قشر از نزدیک هاترینگ ندیدن و برای همون سازنده بازی درست فیکس نداده دهنتو سرویس ممد ویرایش شده November 9, 2023 توسط Alonso 1 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 ۱ ساعت قبل، Supervisor گفته است: باگ بازی این اسکین برای قشر فقیر Gta هست و این قشر از نزدیک هاترینگ ندیدن و برای همون سازنده بازی درست فیکس نداده خوشم میاد برای هر چیزی به چیزی آماده داری ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 44 دقیقه قبل، Vortlu گفته است: خوشم میاد برای هر چیزی به چیزی آماده داری 1 ساعت قبل، Alonso گفته است: دهنتو سرویس ممد سلاطیییین جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 یعنی میگی فهمیدم هاترینگ خریدی؟ @Supervisor لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeniorBlack ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 3 ساعت قبل، Supervisor گفته است: باگ بازی این اسکین برای قشر فقیر Gta هست و این قشر از نزدیک هاترینگ ندیدن و برای همون سازنده بازی درست فیکس نداده دویو هو پرابلم وید قشر موعلم؟ Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در November 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 1 ساعت قبل، Armour گفته است: یعنی میگی فهمیدم هاترینگ خریدی؟ @Supervisor فهمیدم هاترینگ داری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeniorBlack ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 26 دقیقه قبل، KhodeNaji گفته است: فهمیدم هاترینگ داری تو خودتم که داری مشتی Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در November 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱۸ در 17:16، SeniorBlack گفته است: تو خودتم که داری مشتی ولی من منطورم یچیز دیگه بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 بسه آقا فهمیدم همتون هاترینگ دارید. من هنوز اینفرنوس ندارم ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 باشه ناجی جان فهمیدیم هاترینگ داری MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 11, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 باگ بازی. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده