Neverlose ارسال شده در November 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2023 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام، این باگ رو فقط من تا الان دیدم اینطوریه که با اینکه لیدر کلنه Not Forced هستم میتونم چت های کلنه Lost Planet رو ببینم و توی Information کلن اطلاعات کلنه LP هست اما وقتی رو Members میزنم اعضای کان خودم رو میاره - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): فیلم چت و باگ ها اسکرین شات قبل از اپدیت فیکس یک اسکرین شات دیگه - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم چطور به این باگ برخوردم بعد اپدیت اینطوری شده یک بار قبل اپدیت فیکس و ویدیو برای بعد اپدیت فیکس هستش و بعد اپدیت هیچ فرقی نکرده خِشابِمون پُره، این یه تَصمیمِ کُشَندَست بالاسَرِتیم، بِدونِ دَلیلِ مُشَخَص ما هَمیشه موندِگاریم، شُما موَقَتی بُلَند نَشید! مُسَلَحیم، مُسَلَحیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 7, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2023 درود، آیا همچنان این مشکل را دارید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 (ویرایش شده) بله گاهی اوقات چت کلن های دیکه میاد https://www.uplooder.net/img/image/99/17489a8fdbfbcb9d8fb2601087495a89/Screenshot-۲۰۲۳۱۱۱۰-۱۴۴۷۲۲-AGSA.jpg https://www.uplooder.net/img/image/62/18a55b820f67a3608811a5134bded5a2/Screenshot-۲۰۲۳۱۱۱۰-۱۴۴۷۵۸-AGSA.jpg https://www.uplooder.net/img/image/60/870eb6a3ecd18299926c3de60671150b/Screenshot-۲۰۲۳۱۱۱۰-۱۴۴۹۲۰-AGSA.jpg ویرایش شده November 10, 2023 توسط CalaCe ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱۷ در 02:14، Ali گفته است: درود، آیا همچنان این مشکل را دارید؟ بله همچنان این مشکل بر قرار است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 11, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 از الان به بعد اگر کسی این مشکل برای او پیش آمد گزارش دهد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱۷ در 02:14، Ali گفته است: درود، آیا همچنان این مشکل را دارید؟ بله حتی بعضی وقتا خط تو خط میشه میتونی با [c/] با اعضای کلنی که توش عضو نیستی صحبت کنی یا اعضای کلن دیگرانو ببینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 12, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 1 دقیقه قبل، KhodeNaji گفته است: بله حتی بعضی وقتا خط تو خط میشه میتونی با [c/] با اعضای کلنی که توش عضو نیستی صحبت کنی یا اعضای کلن دیگرانو ببینی لطفاً فیلم/عکس از زمان آخرین پست من ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 1 دقیقه قبل، Ali گفته است: لطفاً فیلم/عکس از زمان آخرین پست من ارسال کنید. همین پست یا پست قبلی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 12, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 1 دقیقه قبل، KhodeNaji گفته است: همین پست یا پست قبلی؟ همین تاپیک. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 2 دقیقه قبل، Ali گفته است: همین تاپیک. فکر کنم امضاتون باگ باشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 12, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 @KhodeNaji با عرض سلام و درود، اگر همچنان این مشکل را دارید، از محیط بازی خود فیلم و یا عکس تهیه کنید و در همین تاپیک ارائه دهید. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 5 دقیقه قبل، Toofan گفته است: @KhodeNaji با عرض سلام و درود، اگر همچنان این مشکل را دارید، از محیط بازی خود فیلم و یا عکس تهیه کنید و در همین تاپیک ارائه دهید. دوستم یه عکسی داشت ازش اگه ازش بگیرم تو همین تاپیک میدم در ضمن یه مشکلی هم لیست [FR/] داره که مثلا تو لیست FR میزنه شخص تو کلن [God] عه ولی وقتی میری پیشش پشت اسمش زده [AG] یبار رفیقم اینجوری شد ولی حواسم نبود ازش SS بگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 ۱ ساعت قبل، Toofan گفته است: @KhodeNaji با عرض سلام و درود، اگر همچنان این مشکل را دارید، از محیط بازی خود فیلم و یا عکس تهیه کنید و در همین تاپیک ارائه دهید. سلامی دوباره میشه دید که عضو کلن HQ در NT چت میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 آره این باگ همچنان هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۸/۲۱ در 17:03، KhodeNaji گفته است: میشه دید که عضو کلن HQ در NT چت میکنه علی وارد کلن [HQ] شد. علی خارج شد. در حال برسی.... ویرایش شده November 14, 2023 توسط Vortlu ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 2, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 @MadeInPersia @KhodeNaji @TheExpert @CalaCe @Armour @AmirHosseyn با سلام و درود خدمت تمامیه عزیزان مشکلی وجود داشت که موجب چنین موردی شده بود، اگر همچنان هم وجود دارد، اعلام کنید 1 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 3 ساعت قبل، Toofan گفته است: @MadeInPersia @KhodeNaji @TheExpert @CalaCe @Armour @AmirHosseyn با سلام و درود خدمت تمامیه عزیزان مشکلی وجود داشت که موجب چنین موردی شده بود، اگر همچنان هم وجود دارد، اعلام کنید درست شده بهش بر نخوردم 1 ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 4, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 بسته شد. 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده