AliExpert ارسال شده در October 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2023 به خاطر لیدر محترم @Nuclear شکایت پس گرفته می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2023 @TheExpert شاکی محترم شکایت شما به درخواست خودتان رد شد از سخاوت شما متشکریم! نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Miladzamani ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من به دلیل نداشتن مجوز متریال متریال داشتم و به جایه ۳ وانتد ۴ وانتد بهم داد • شاهد ها: مدارک موجود رو دارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 @Miladzamani فرد ذکر شده در اقلیت FBI حضور دارند. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeHD1 ارسال شده در October 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تو عکس کاملا معلومه که از یه نفر کمک گرفتن که آدم عادی هستش. • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2023 @Hajimehdi شاکی نامبرده: شکایت شما تایید شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود خدمت لیدر محترم اقلیت Police Department نقل قول شما حق استفاده شخصی از وسایل نقلیه دسته ویژه را ندارید. (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک کامل ( Video Record ) خدمت لیدر محترم @Nuclear ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 @TheExpert شاکی محترم شکایت شما تایید شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: • شاهد ها: نقل قول - زمانی که کار شما با ماشین اقلیت تمام شد آن را به HQ برگردانید یا آن را منفجر کنید تا به HQ برگردد، در صورت Crash/Timeout شدن باید به محل ماشین بازگردید و ماشین را برگردانید یا نابود کنید. (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر محترم @Nuclear فرستاده میشه • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول شما مجاز به AFK کردن در هنگام روشن بودن رادار نیستید (مجازات: اخطار لفظی) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر محترم @Nuclear فرستاده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbolgodX ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من هیچ واندتی نداشتم منو کشت • شاهد ها: Aslekaar • مدرک/عکس یا فیلم:https://s6.uupload.ir/files/ag-sa-0228_t7es.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neon ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM و DB بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پی وی ارسال شد. @Nuclear نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbolgodX ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 9 دقیقه قبل، AbolgodX گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من هیچ واندتی نداشتم منو کشت • شاهد ها: Aslekaar • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 @Semtex @Neon @AbolgodX در حال بررسی.. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neon ارسال شده در October 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 16 ساعت قبل، Neon گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM و DB بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پی وی ارسال شد. @Nuclear به خاطر @RudeKid شکایت رو پس میگیرم! @Nuclear 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 @Neon شکایت شما به درخواست خودتان رد شد از سخاوت شما متشکریم. @AbolgodX شکایت شما رد شد مدارک ارسالی شما برای شکایت مد نظر کافی نمیباشد. (فیلم) نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NASTA ارسال شده در October 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ضمن عرض سلام و خداقوت.این اقا برای بار چندم هست که میاد جلوی خونه من و منو 6 وانتد میکنه میره.امروز حواسم بود که ازش عکس بگیرم.اول چهار وانتد کرد بعدش تسلیم شدم نشستم تو ماشینش و دو تا وانتد دیگه ام داد • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 @NASTA درود، بازیکن مربوطه هاستر میباشند و در دست رهبری ما نیستند لطفا در بخش شکایت از ادمین ها شکایت فرمایید. @Semtex شکایت اول شما رد شد (در حال خدمت رسانی به پلیر ها در وظیفه هلپری بودند و اینترنت ایشان قطع و باعث شده ماشین ایشان با بیرون رفتن از بازی از بین برود) شکایت دوم شما تایید شد. 1 نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود خدمت لیدر محترم PD نقل قول شما نباید به هیچ وجه قوانین رانندگی را نقض کنید یا برای مثال جهت مخالف خیابان رانندگی کنید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: خدمت @Nuclear ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 (ویرایش شده) به خاطر استعفایی که گذاشتن پس گرفته می شود. نقل قول • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود خدمت لیدر محترم PD نقل قول شما نباید به هیچ وجه قوانین رانندگی را نقض کنید یا برای مثال جهت مخالف خیابان رانندگی کنید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: خدمت @Nuclear ارسال شد. ویرایش شده October 28, 2023 توسط TheExpert نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 @TheExpert شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در October 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول شما حق استفاده شخصی از وسایل نقلیه دسته ویژه را ندارید. (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر محترم @Nuclear فرستاده میشه ویرایش شده October 29, 2023 توسط Semtex 1 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در November 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2023 @Semtex شکایت در حال بررسی میباشد.. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در November 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود خدمت لیدر محترم نقل قول اعمال جریمه و مجازات به صورت اشتباه ممنوع می باشد (مجازات: Faction Warn) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک و توضیحات اضافه خدمت لیدر محترم @Nuclear ارسال شد. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در November 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2023 @TheExpert شکایت شما تایید شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در November 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود خدمت لیدر محترم اقلیت PD نقل قول ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) • شاهد ها: نیاز نیست. • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم کامل از شروع تا پایان DM ایشان خدمت @Nuclear ارسال شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.