DemonHunter ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما.https://agsa.arsacia.ir/players/general/Demon_Hunterr • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: https://agsa.arsacia.ir/players/general/Anjelo • توضیحات: با سلام من در CNN Ls بودم در حد 10 ثانیه وایسادم تا بگم گلد فور سل ولی ایشون سریع 30000 جریمه من کرد و گواهینامه منم کشید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/7b9424_25IMG-۲۰۲۵۰۲۲۴-۱۸۱۷۲۸.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 14 ساعت قبل، Sami گفته است: @mahdi1447 شکایت شما در دست بررسی میباشد... @amirdii شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت جهت ارسال مدارک فرصت دارند. در ۱۴۰۳/۱۲/۴ در 23:37، Sami گفته است: @Mokhader شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارسال مدارک را دارند. (2025-02-22 13:54) @JadeN شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارسال مدارک را دارند. (2025-02-22 14:48) @JadeN شکایت شما قبول شد. افسر مربوطه مجازات شدند. @mahdi1447 شکایت شما قبول شد. افسر مربوطه مجازات شدند. @Mokhader شکایت شما رد شد. (درخواست خودتان) @OLYMPIA شکایت شما رد شد. (درخواست خودتان) نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpdaTe ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای @Sami فرستاده می شود. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Sami فرستاده می شود. نقل قول 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 @UpdaTe شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت جهت ارسال مدارک فرصت دارند. (2025-02-24 22:13) @DemonHunter شکایت شما رد شد. لطفا از فرمت درست استفاده کنید. (به علاوه افسر مربوطه داخل اقلیت نیستند.) @amirdii شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی شما در وسط خیابان پارک کرده بودید که به دلیل پارک اشتباه به درستی جریمه شدید. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Repulsor ارسال شده در سهشنبه در 10:45 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 10:45 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: گوش ندادن به حرف رنک بالا • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/acfe25_25XRecorder-20250225-01.mp4 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpdaTe ارسال شده در سهشنبه در 13:04 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:04 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای @Sami فرستاده می شود. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Sami فرستاده می شود. نقل قول 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Repulsor ارسال شده در سهشنبه در 18:47 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:47 7 ساعت قبل، Repulsor گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: گوش ندادن به حرف رنک بالا • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/acfe25_25XRecorder-20250225-01.mp4 پس میگیرم بچه خوبیه !! تمام ! @DadSeTaN @SEKOT @Sami 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در سهشنبه در 20:24 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:24 @UpdaTe با سلام خدمت شما شاکی محترم، افسر مربوطه 24 ساعت مهلت ارائه دفاعیه مربوط به تاریخ 2025/02/25 ساعت 16:15 را دارند. @Repulsor شکایت شما به درخواست خودتان رد شد نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2NoGhTe ارسال شده در چهارشنبه در 06:48 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 06:48 سلامو عرض ادب 10 ساعت قبل، Danir گفته است: @UpdaTe با سلام خدمت شما شاکی محترم، افسر مربوطه 24 ساعت مهلت ارائه دفاعیه مربوط به تاریخ 2025/02/25 ساعت 16:15 را دارند. مدارک برای @Danir ارسال شدن. Click 1 نقل قول ᴍʏ ɴɪᴄᴋɴᴀᴍᴇꜱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در چهارشنبه در 07:47 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 07:47 @UpdaTe با سلام، درمورد شکایت شما از افسر 2Noghte، عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است و شکایت شما رد شد. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در چهارشنبه در 11:29 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 11:29 @UpdaTe با سلام، شکایت شما مربوط به افسر tanto رد شد، و عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده. مجوز شما به علت پارک در جهت مخالف جاده و وسط خیابان، و همچنین رانندگی در جهت مخالف ابطال و تعلیق شد. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamazi ارسال شده در چهارشنبه در 15:40 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 15:40 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای @Sami فرستاده می شود. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Sami فرستاده می شود. ویرایش شده چهارشنبه در 15:42 توسط Mamazi تگمیل شکایت 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در چهارشنبه در 19:21 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:21 @Mamazi با سلام خدمت شما شاکی محترم، افسر مربوطه موظف هستند تا 24 ساعت آینده مدارک خودشون رو در تاریخ 2025/02/26 ساعت حدودا 18:50 به بنده ارسال کنند. @Mamazi شکایت شما رد شد، عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverGod ارسال شده در پنجشنبه در 00:22 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 00:22 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:الله • شاهد ها: توهین • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/1a1b27_25VID-۲۰۲۵۰۲۲۷-۰۳۴۷۲۷.mp4 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAHATYLER ارسال شده در پنجشنبه در 01:36 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 01:36 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای لیدر عزیز ارسال میشه. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر عزیز ارسال میشه. نقل قول My AccountS: I did not see a higher speedthan the change of people لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaftKhat ارسال شده در پنجشنبه در 06:37 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:37 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: عکس معلومه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Berlyn نقل قول :My Account :Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در پنجشنبه در 09:24 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:24 @LoverGod شکایت شما رد شد. توهینی مشاهده نشد. @TAHATYLER شکایت شما رد شد. مدارک شما فاقد timestamp/ میباشند. @HaftKhat شکایت شما رد شد. متاسفانه با توجه به قوانین دسته ویژه هیچ مجازاتی برای استفاده از کد اشتباه وجود ندارد. 1 1 1 نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XVAi ارسال شده در جمعه در 13:38 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:38 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من تو وال بودم ایشون داشت دراگ میزده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم تصویر-۱ تصویر _2 نقل قول پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران My XVAi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverGod ارسال شده در جمعه در 17:48 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:48 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:ram/ بیدلیل در house و ساسپند کردن گان و از ایشان مدارک میخوام • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: 8 دقیقه قبل، LoverGod گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:ram/ بیدلیل در house و ساسپند کردن گان و از ایشان مدارک میخوام • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: ram/ بیدلیل در house و ساسپند کردن گان و ایشان به من Mt داد و من ایشان را زدم و تایم Mt رفت و ایشان باید دوباره Mt میداد و نداد و مستقیم آمد ساسپند کرد که میخواست دوباره Mt بده که نداد و از ایشان درخواست مدارک میخوام ویرایش شده جمعه در 17:49 توسط LoverGod 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alininja ارسال شده در جمعه در 18:29 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:29 39 دقیقه قبل، LoverGod گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:ram/ بیدلیل در house و ساسپند کردن گان و از ایشان مدارک میخوام • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: ram/ بیدلیل در house و ساسپند کردن گان و ایشان به من Mt داد و من ایشان را زدم و تایم Mt رفت و ایشان باید دوباره Mt میداد و نداد و مستقیم آمد ساسپند کرد که میخواست دوباره Mt بده که نداد و از ایشان درخواست مدارک میخوام مدارک خدمت @Sami فرستاده شد. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در جمعه در 20:33 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:33 @XVAi شکایت شما قبول شد. طبق بررسی های انجام شده افسر مربوطه دارای Drugs بودند و مجازات ها اعمال شد. (با این که مدارک شما فاقد timestamp/ میباشند) @LoverGod شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوطه صحیح بوده و شما DM کردید. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMojtaba ارسال شده در شنبه در 06:15 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:15 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: GOD • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vexer ارسال شده در شنبه در 12:58 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:58 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون برای creategun که باید مجوز materials ساسپند بشه مجوز اصلحه رو Take کردن حالا بر اساسه چه مدرکی take شده؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول سکوت...!! گاهی بهترین تحقیر است... .! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamad321 ارسال شده در شنبه در 13:10 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:10 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Take بی دلیل مجوز gun مدرک میخوام • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Visper ارسال شده در شنبه در 14:00 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:00 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Take بی دلیل مجوز Gun حالا مدرک میخوام که Take درست بوده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:ucp ویرایش شده شنبه در 14:04 توسط Visper نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.