kadkhodaa ارسال شده در جمعه در 22:10 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:10 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون نشون بده من کجا خلاف جهت رفتم که لاینس منو ساسپند کرده ؟؟ • شاهد ها: الله . • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverGod ارسال شده در جمعه در 22:35 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:35 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:سلام من در لاین خودم بودم ایشان به من MT داد و بی دلیل مجوز رانندگی من را ساپند ۳ ساعت کرد و مدارک که من لاین خلف رفتم را بیاره باتشکر • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده جمعه در 22:36 توسط LoverGod 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GENERALCG ارسال شده در شنبه در 08:00 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:00 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بی دلیل گرفتن گواهی نامه دلیل پرسیدم گفت روی پیاده رو هستی ولی نبودم از خودش مدارک بگیرید امروزم گواهی نامه 4 نفرم بی دلیل گرفت • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/ac8415_25Screenshot-20250215-112042-AGSA.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMojtaba ارسال شده در شنبه در 09:04 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 09:04 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کیل بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ظ، ویرایش شده شنبه در 09:06 توسط TheMojtaba 1 نقل قول Life For Game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در شنبه در 14:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:49 @a1300 شکایت شما رد شد. افسر مربوطه برای این اقلیت نمیباشد! @Sanay شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی + خودتان شما در پیادهرو رانندگی کردید. @LoverGod شکایت شما رد شد. مدارک شما فاقد Timestamp/ میباشد. @TheMojtaba شکایت شما در دست بررسی است. افسر مربوطه 24 ساعت جهت ارایه مدارک فرصت دارند. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir138600 ارسال شده در شنبه در 15:20 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:20 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با شلام و درود من امدم رفیقم سوار کنم این اقا بی دلیل مجوز بندرو باطل کرد سفه مدرک نصف هست چن یک تب دیگر باز بود • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/fe6d15_25HnVideoEditor-2025-02-15-184439092.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در شنبه در 19:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:38 @kadkhodaa شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی شما در لاین مخالف رانندگی کردید. @amir138600 شکایت شما رد شد. طبق مدارک خودتان شما با Maverick ایجاد ترافیک کردید. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir138600 ارسال شده در شنبه در 22:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:38 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتم راه خدم میرفتم امد یهو ساسبن کرد هیچ خالفی نکردم من بقل راه وایسادم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/917215_25HnVideoEditor-2025-02-16-020654777.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi1447 ارسال شده در یکشنبه در 04:44 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 04:44 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده تا جایی که با قوانین اشنا دارم فکشن مکانیک میتواند ماشین هایی که در سرور وجور دارد رو در هر مکان و هر جای مپ باشد بردارد و این حقو دارد طبق مشاهده بنده امده و ماشین مورد نظر را برداشت و حرکت کردم این دوست گرامی این بار دوم ایشان هست که این حرکت رو انجام میدن و لایسنس بنده رو میگیرن و تا جایی که از ادمین های لول 5 با تجربه سرور پرسیدم گفته شده که این کار مجازات دارد و قانونی نبوده و مکانیک میتواند نه تنها به پیاده رو به هرجایی که ماشین هست برود و ان را بردارد • مدارک (فیلم یا عکس) : https://uploadkon.ir/uploads/3bf016_25gta-sa-2025-02-16-01-25-43-308.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi1447 ارسال شده در یکشنبه در 04:46 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 04:46 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: فحاشی + در اخر ریکورد معلوم است که دوست عزیز از فحاشی زبان ترکی انجام داده و قبل از اخر ویدیو شاهد هستید که از فحاشی کردن به فارس زبان ها استفاده کرده و انهارا فارس ... خطاب داد • مدارک (فیلم یا عکس) : https://uploadkon.ir/uploads/5bb816_25VID-20250216-074918-804.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cristiano ارسال شده در یکشنبه در 10:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:36 11 ساعت قبل، amir138600 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتم راه خدم میرفتم امد یهو ساسبن کرد هیچ خالفی نکردم من بقل راه وایسادم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/917215_25HnVideoEditor-2025-02-16-020654777.mp4 مدارک برای @Sami ارسال شد. نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در یکشنبه در 18:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:36 @TheMojtaba شکایت شما قبول شد. مدارکی ارسال نشد. افسر مربوطه مجازات خواهند شد. @amir138600 شکایت شما رد شد. علاوه بر عدم اعتبار مدارک شما، مدارک ارسالی توسط افسر مربوطه نشانه علمکرد درست ایشان بوده است. @mahdi1447 شکایت اول شما رد شد. طبق مدارک ارسالی خودتان، شما در پیادهرو رانندگی کردید و به درستی لایسنس شما گرفته شده است. @mahdi1447 شکایت دوم شما رد شد. علاوه بر این که فحاشی به صورت شدت پایین و مکان غیر عمومی بوده، طبق قوانین قانونی مبنی بر فحاشی به زبانهای دیگر نداریم. دسته ویژه و عمومی: نقل قول نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و ... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و ...) نکته: شما تنها زمانی مجازات میشوید که همکار شما اقدام به گزارش شما کرده باشد! نقل قول جهت مدیریت آسان بازی و راحتی بازیکنان، زبان های رسمی مورد استفاده در بازی فارسی و انگلیسی می باشد. - استفاده از زبانهای دیگر در چتهای عمومی (ad, /gov, /live, /news, /f, /r, /d/) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار) - در چتهای شخصی (sms، /call، /whisper، /carwhisper، /c، /cc/) شما مجاز به استفاده از هر زبانی می باشید. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverGod ارسال شده در دوشنبه در 12:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:08 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام عرض ادب من از کنار ایشان رد شدم و برای ایشان Ticket آمد و ایشان میخواست به من Ticket بده MF داد لطفاً بررسی کنید باتشکر • شاهد ها:الله • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masdod ارسال شده در دوشنبه در 12:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:41 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و عرض خسته نباشید. ایشون به من تیکت دادن منم داشتم acc میکردم به ایشونم گفتم صبر کن ولی بی دلیل وانتد دادند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cristiano ارسال شده در دوشنبه در 14:09 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:09 ۱ ساعت قبل، Masdod گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و عرض خسته نباشید. ایشون به من تیکت دادن منم داشتم acc میکردم به ایشونم گفتم صبر کن ولی بی دلیل وانتد دادند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک برای @Samiارسال شد. نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در دوشنبه در 15:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:58 @LoverBoy شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارایه مدرک در رابطه به /mf دارند. @Masdod شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوطه درست بوده است. (/autowanted) نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در دوشنبه در 19:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:39 3 ساعت قبل، Sami گفته است: @LoverBoy شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارایه مدرک در رابطه به /mf دارند. @Masdod شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوطه درست بوده است. (/autowanted) داش من نیستم LoverGod عه 2 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در دوشنبه در 20:09 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:09 4 ساعت قبل، Sami گفته است: @LoverBoy شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارایه مدرک در رابطه به /mf دارند. @Masdod شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوطه درست بوده است. (/autowanted) @LoverGod شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارایه مدرک در رابطه به /mf دارند. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMaShruB ارسال شده در سهشنبه در 01:19 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 01:19 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ساسبند لایس بی دلیل.. از ایشون تقاضا مدرک دارم چرا بی دلیل لایس همه رو ساسبند میکنه..؟! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anjelo ارسال شده در سهشنبه در 08:26 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:26 7 ساعت قبل، iMaShruB گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ساسبند لایس بی دلیل.. از ایشون تقاضا مدرک دارم چرا بی دلیل لایس همه رو ساسبند میکنه..؟! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک خدمت @Sami محترم ارسال شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در سهشنبه در 13:14 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:14 @iMaShruB شکایت شما در رد شد. طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوطه درست بوده شما با NRG روی پله های CNN رانندگی کردید. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در سهشنبه در 17:03 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:03 20 ساعت قبل، Sami گفته است: @LoverGod شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارایه مدرک در رابطه به /mf دارند. @LoverGod شکایت شما قبول شد. مدرکی ارسال نشد. افسر مربوطه مجازات شدند. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverGod ارسال شده در سهشنبه در 17:11 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:11 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بی دلیل گرفتن مجوز رانندگی مدارک کامل از ایشان میخوام • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImSteres ارسال شده در سهشنبه در 17:36 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:36 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Suspend بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در سهشنبه در 17:52 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:52 (ویرایش شده) @LoverGod شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی شما در لاین مخالف رانندگی و قوانین رانندگی را نقض کردید. @ImSteres شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارسال مدارک دارند. ویرایش شده سهشنبه در 17:52 توسط Sami نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.