kadkhodaa ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون نشون بده من کجا خلاف جهت رفتم که لاینس منو ساسپند کرده ؟؟ • شاهد ها: الله . • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverGod ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:سلام من در لاین خودم بودم ایشان به من MT داد و بی دلیل مجوز رانندگی من را ساپند ۳ ساعت کرد و مدارک که من لاین خلف رفتم را بیاره باتشکر • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده February 14 توسط LoverGod 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GENERALCG ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بی دلیل گرفتن گواهی نامه دلیل پرسیدم گفت روی پیاده رو هستی ولی نبودم از خودش مدارک بگیرید امروزم گواهی نامه 4 نفرم بی دلیل گرفت • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/ac8415_25Screenshot-20250215-112042-AGSA.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMojtaba ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کیل بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ظ، ویرایش شده February 15 توسط TheMojtaba 1 نقل قول Life For Game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در شنبه در 14:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:49 @a1300 شکایت شما رد شد. افسر مربوطه برای این اقلیت نمیباشد! @Sanay شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی + خودتان شما در پیادهرو رانندگی کردید. @LoverGod شکایت شما رد شد. مدارک شما فاقد Timestamp/ میباشد. @TheMojtaba شکایت شما در دست بررسی است. افسر مربوطه 24 ساعت جهت ارایه مدارک فرصت دارند. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir138600 ارسال شده در شنبه در 15:20 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:20 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با شلام و درود من امدم رفیقم سوار کنم این اقا بی دلیل مجوز بندرو باطل کرد سفه مدرک نصف هست چن یک تب دیگر باز بود • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/fe6d15_25HnVideoEditor-2025-02-15-184439092.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در شنبه در 19:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:38 @kadkhodaa شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی شما در لاین مخالف رانندگی کردید. @amir138600 شکایت شما رد شد. طبق مدارک خودتان شما با Maverick ایجاد ترافیک کردید. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir138600 ارسال شده در شنبه در 22:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:38 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتم راه خدم میرفتم امد یهو ساسبن کرد هیچ خالفی نکردم من بقل راه وایسادم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/917215_25HnVideoEditor-2025-02-16-020654777.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi1447 ارسال شده در یکشنبه در 04:44 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 04:44 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده تا جایی که با قوانین اشنا دارم فکشن مکانیک میتواند ماشین هایی که در سرور وجور دارد رو در هر مکان و هر جای مپ باشد بردارد و این حقو دارد طبق مشاهده بنده امده و ماشین مورد نظر را برداشت و حرکت کردم این دوست گرامی این بار دوم ایشان هست که این حرکت رو انجام میدن و لایسنس بنده رو میگیرن و تا جایی که از ادمین های لول 5 با تجربه سرور پرسیدم گفته شده که این کار مجازات دارد و قانونی نبوده و مکانیک میتواند نه تنها به پیاده رو به هرجایی که ماشین هست برود و ان را بردارد • مدارک (فیلم یا عکس) : https://uploadkon.ir/uploads/3bf016_25gta-sa-2025-02-16-01-25-43-308.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi1447 ارسال شده در یکشنبه در 04:46 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 04:46 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: فحاشی + در اخر ریکورد معلوم است که دوست عزیز از فحاشی زبان ترکی انجام داده و قبل از اخر ویدیو شاهد هستید که از فحاشی کردن به فارس زبان ها استفاده کرده و انهارا فارس ... خطاب داد • مدارک (فیلم یا عکس) : https://uploadkon.ir/uploads/5bb816_25VID-20250216-074918-804.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cristiano ارسال شده در یکشنبه در 10:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:36 11 ساعت قبل، amir138600 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتم راه خدم میرفتم امد یهو ساسبن کرد هیچ خالفی نکردم من بقل راه وایسادم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/917215_25HnVideoEditor-2025-02-16-020654777.mp4 مدارک برای @Sami ارسال شد. نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در یکشنبه در 18:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:36 @TheMojtaba شکایت شما قبول شد. مدارکی ارسال نشد. افسر مربوطه مجازات خواهند شد. @amir138600 شکایت شما رد شد. علاوه بر عدم اعتبار مدارک شما، مدارک ارسالی توسط افسر مربوطه نشانه علمکرد درست ایشان بوده است. @mahdi1447 شکایت اول شما رد شد. طبق مدارک ارسالی خودتان، شما در پیادهرو رانندگی کردید و به درستی لایسنس شما گرفته شده است. @mahdi1447 شکایت دوم شما رد شد. علاوه بر این که فحاشی به صورت شدت پایین و مکان غیر عمومی بوده، طبق قوانین قانونی مبنی بر فحاشی به زبانهای دیگر نداریم. دسته ویژه و عمومی: نقل قول نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و ... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و ...) نکته: شما تنها زمانی مجازات میشوید که همکار شما اقدام به گزارش شما کرده باشد! نقل قول جهت مدیریت آسان بازی و راحتی بازیکنان، زبان های رسمی مورد استفاده در بازی فارسی و انگلیسی می باشد. - استفاده از زبانهای دیگر در چتهای عمومی (ad, /gov, /live, /news, /f, /r, /d/) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار) - در چتهای شخصی (sms، /call، /whisper، /carwhisper، /c، /cc/) شما مجاز به استفاده از هر زبانی می باشید. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverGod ارسال شده در دوشنبه در 12:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:08 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام عرض ادب من از کنار ایشان رد شدم و برای ایشان Ticket آمد و ایشان میخواست به من Ticket بده MF داد لطفاً بررسی کنید باتشکر • شاهد ها:الله • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masdod ارسال شده در دوشنبه در 12:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:41 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و عرض خسته نباشید. ایشون به من تیکت دادن منم داشتم acc میکردم به ایشونم گفتم صبر کن ولی بی دلیل وانتد دادند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cristiano ارسال شده در دوشنبه در 14:09 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:09 ۱ ساعت قبل، Masdod گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و عرض خسته نباشید. ایشون به من تیکت دادن منم داشتم acc میکردم به ایشونم گفتم صبر کن ولی بی دلیل وانتد دادند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک برای @Samiارسال شد. نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در دوشنبه در 15:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:58 @LoverBoy شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارایه مدرک در رابطه به /mf دارند. @Masdod شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوطه درست بوده است. (/autowanted) نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در دوشنبه در 19:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:39 3 ساعت قبل، Sami گفته است: @LoverBoy شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارایه مدرک در رابطه به /mf دارند. @Masdod شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوطه درست بوده است. (/autowanted) داش من نیستم LoverGod عه 2 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در دوشنبه در 20:09 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:09 4 ساعت قبل، Sami گفته است: @LoverBoy شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارایه مدرک در رابطه به /mf دارند. @Masdod شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوطه درست بوده است. (/autowanted) @LoverGod شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارایه مدرک در رابطه به /mf دارند. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMaShruB ارسال شده در سهشنبه در 01:19 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 01:19 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ساسبند لایس بی دلیل.. از ایشون تقاضا مدرک دارم چرا بی دلیل لایس همه رو ساسبند میکنه..؟! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anjelo ارسال شده در سهشنبه در 08:26 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:26 7 ساعت قبل، iMaShruB گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ساسبند لایس بی دلیل.. از ایشون تقاضا مدرک دارم چرا بی دلیل لایس همه رو ساسبند میکنه..؟! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک خدمت @Sami محترم ارسال شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در سهشنبه در 13:14 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:14 @iMaShruB شکایت شما در رد شد. طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوطه درست بوده شما با NRG روی پله های CNN رانندگی کردید. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در سهشنبه در 17:03 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:03 20 ساعت قبل، Sami گفته است: @LoverGod شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارایه مدرک در رابطه به /mf دارند. @LoverGod شکایت شما قبول شد. مدرکی ارسال نشد. افسر مربوطه مجازات شدند. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverGod ارسال شده در سهشنبه در 17:11 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:11 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بی دلیل گرفتن مجوز رانندگی مدارک کامل از ایشان میخوام • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImSteres ارسال شده در سهشنبه در 17:36 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:36 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Suspend بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در سهشنبه در 17:52 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:52 (ویرایش شده) @LoverGod شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی شما در لاین مخالف رانندگی و قوانین رانندگی را نقض کردید. @ImSteres شکایت شما در دست بررسی میباشد. افسر مربوطه 24 ساعت فرصت ارسال مدارک دارند. ویرایش شده سهشنبه در 17:52 توسط Sami نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.