AddicTion ارسال شده در پنجشنبه در 12:25 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:25 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای @Routinارسال شد. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:برای @Routinارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در پنجشنبه در 19:54 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:54 @AddicTion شکایت شما در حال برسی میباشد، صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در جمعه در 08:26 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 08:26 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای لیدر محترم ارسال گردید. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر محترم @Sami ارسال گردید. NOTE نقل قول Быть хорошим – это прекрасно, но для человека, который это ценит. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در جمعه در 11:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:07 بخاطر @Pokers @XiN @KnoT پس گرفته شد. + لطفا توضیحات/آموزشات لازمه رو به افسر مربوطه بدهید 1 نقل قول Быть хорошим – это прекрасно, но для человека, который это ценит. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در جمعه در 12:13 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:13 @TheCaptain شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. @AddicTion شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در جمعه در 14:36 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:36 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود خدمت لیدر گرامی بنده با موتورم رفته بودم CNN اد بزارم رفتم اد رو گذاشتم اومدم تو بغل موتورم پارک بود ایشون اومدن بدون دلیل گواهینامه ی منو تاکه کردند لطفا رسیدگی کنید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 2 نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VipeL ارسال شده در جمعه در 19:27 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:27 نقل قول عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: Tourist.png • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: VipeL.png • توضیحات: • شاهد ها: Suspended licenses driver بی دلیل • مدرک/عکس یا فیلم با عرض سلام و درود وقت بخیر مدرک برای لیدر ارسال میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در جمعه در 21:49 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:49 @Opener شکایت شما در حال برسی میباشد، افسر مربوطه به مدت 24 ساعت فرصت برای ارسال مدارک خود دارند. @Pschyo شکایت شما در حال برسی میباشد، افسر مربوطه به مدت 24 ساعت فرصت برای ارسال مدارک خود دارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در شنبه در 00:02 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 00:02 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها:الله • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/8d5608_25VID-۲۰۲۵۰۲۰۸-۰۳۲۹۱۶.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TourisTer ارسال شده در شنبه در 00:44 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 00:44 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: suspended licenses driver بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ✰ᵍᵒᵈᵖᵒᵒʳⁱ✰ ☠✞ŦØᵾɌƗSŦ✞☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirTorino ارسال شده در شنبه در 11:29 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:29 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید : • توضیحات: برای لیدر عزیز @Routin ارسال شد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر عزیز @Routin ارسال شد ویرایش شده شنبه در 11:32 توسط AmirTorino اشتباه تایپی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AddicTion ارسال شده در شنبه در 11:46 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:46 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1- ویدیو اول اقای ''Crazysolider''' به من 2 تا /ms بی دلیل دادن و برای آزار اذیت من بود 2- این اقا وقتی /ms دادن به من پیگیری نکردن و به راه خودشون ادامه دادن (مدرک هست)3- /ms های بی دلیل این اقا موجب شد که وقتی همکارانش به من /ms دادن بار اول برای من 2 ئانتد Running اومد (در ویدیو مشاهدا کنید) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1-https://uploadkon.ir/uploads/a55908_252025-02-08-14-34-22.avi https://uploadkon.ir/uploads/daa608_252025-02-08-14-34-22-2-.avi https://uploadkon.ir/uploads/394108_252025-02-08-14-47-36.avi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCANIA ارسال شده در شنبه در 13:00 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:00 مدارک کامل برای sami فرستاده شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در شنبه در 13:25 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:25 @Opener شکایت شما رد شد، عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. @kadkhodaa شکایت شما رد شد، فحاشی سطح پایین مجازاتی ندارد. @AmirTorino شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه اخطار اقلیت دریافت کردند. @AddicTion شکایت شما رد شد، شما باید از فردی که وانتد Running را داده شکایت کنید. @Pschyo شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMojtaba ارسال شده در شنبه در 13:57 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:57 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: suspended licenses driver بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/5bf108_25Screenshot-2025-02-08-17-16-44-324-ir-arsacia-sa.jpg 2 3 نقل قول :My-Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VipeL ارسال شده در شنبه در 14:22 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:22 21 دقیقه قبل، TheMojtaba گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: suspended licenses driver بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/5bf108_25Screenshot-2025-02-08-17-16-44-324-ir-arsacia-sa.jpg با عرض سلام و وقت بخیر لطفاً با اکانتی که از شما Suspend Driving گرفته شده با همون شکایت کنید مدرک مورد نیاز برای سابلیدر ارسال میشود!! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Motad ارسال شده در شنبه در 16:07 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:07 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: خانوم محترم مجوز بنده را suspend کرد درحالی که لول بنده 9 است باتشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): Click نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در شنبه در 20:13 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:13 @TheMojtaba شکایت شما رد شد، مدارک شما دارای TimeStamp نمیباشد. @Motad شکایت شما رد شد. شما لول بالای 10 هستید (رسپکت هم حساب میشه!) و ساسپند نشدید! نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LarKi ارسال شده در یکشنبه در 10:33 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:33 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل، Take Driver License کردند و الان نمی تونم لایسنس بگیرم، و از ایشون میپرسم میگن که لاین مخالف رفتین در صورتی که مدرکی دارند که من را بدرستی Take کرده اند در نقل قول یا PV لیدر ارسال کنند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول My Account My Bothers ArSaCiA For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در یکشنبه در 11:29 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:29 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تیکیت اشتباه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول My account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در یکشنبه در 12:46 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:46 @LarKi شکایت شما در حال برسی میباشد، افسر مربوطه به مدت 24 ساعت فرصت ارسال مدارک خود را دارند. @AlCheMy شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimShoT ارسال شده در یکشنبه در 13:39 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:39 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای @Routinارسال شد. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:برای @Routinارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCANIA ارسال شده در یکشنبه در 17:01 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:01 مدرک برای Routin فرستاده شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TooRagi ارسال شده در یکشنبه در 18:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:12 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام به لیدر گرامی من با دوچرخه به cnn رفتم تا ad بزارم ولی ایشنون بی دلیل گواهینامه رانندگی را از من گرفت و به من وانتد داد و به زندان رفتم.لطف به این موضوع رسیدگی کنید با تشکر. • شاهد ها: ندارم. • مدرک/عکس یا فیلم: 1 3 نقل قول :My Accaount :My Best Friand لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimShoT ارسال شده در یکشنبه در 22:14 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:14 (ویرایش شده) پس میگیرم به لتف @SEKOT v @SajjiLey v @AimShoT @Repulsor ویرایش شده یکشنبه در 22:17 توسط AimShoT 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.