Draven ارسال شده در September 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده بدون اینکه کاری کنم به من گفت بزنید بقل و به من ticket دادن در تصویر مشخصه و به من اخطار بزنید بقل داده و جریمه کردن و بعد 3 wanted داد بررسی کنید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. @DRAVEL شکایتِ شما رد شد. شما موظفیت وقتی جریمه میشوید آنرا پرداخت کنید در غیر این صورت Wanted دریافت میکنید. نکته: از شکایت های بی مورد خودداری کنید. پیروز و سربلند باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkuiL ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وسط خیابون وایساده بود خوردم بهش رمینگ داد • شاهد ها: ..... • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. @Ftig شکایتِ شما رد شد. شما با سرعت زیاد به افسرِ مورد نظر اصابت کردید و عملکرد ایشون صحیح بوده. نکته: از شکایت های بی مورد خودداری کنید. پیروز و سربلند باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
313 ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: suspend الکی - درخواست مدرک دارم • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://www.uplooder.net/files/f7fe91cf59d4b7d4debe5d244f82b254/Record-2021-09-26-12-17-58-469.mp4.html ویرایش شده September 26, 2021 توسط Hiner نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkuiL ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 در 11 ساعت قبل، Panda گفته است: با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. @Ftig شکایتِ شما رد شد. شما با سرعت زیاد به افسرِ مورد نظر اصابت کردید و عملکرد ایشون صحیح بوده. نکته: از شکایت های بی مورد خودداری کنید. پیروز و سربلند باشد. عزیز طبق حرف بنده افسر شما وسط خیابون توقف داشته بنده از قصد به ایشون نکوبیدم ایشون نباید وسط خیابون وایمیستادن لطفا شکایت رو بهتر برسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. @Hiner شکایتِ شما رد شد. شما روبه رویِ Paint Ball جلویِ پلیس اقدام به تیراندازی کردید, عملکرده افسرِ مربوطه صحیح بوده. نکته: از شکایت های بی مورد خودداری کنید. پیروز و سربلند باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terminus ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من w 1 بودم بعد با هلی فرار کردم ایشون با جت شخصی اومدن دنبال بنده و به من گفتن که با ما بیاید من از هلی پریدم پایین و وایسادم تا ایشون بیاد ایشون که اومد من وایساده بودم که ایشون بیاد دست بند بزنه ولی الکی w کیل داد بنده از ایشون درخواست مدرک دارم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. @Alireza14400 شکایتِ شما رد شد. در 2 ساعت قبل، Alireza14400 گفته است: سلام من w 1 بودم بعد با هلی فرار کردم ایشون با جت شخصی اومدن دنبال بنده و به من گفتن که با ما بیاید من از هلی پریدم پایین و وایسادم تا ایشون بیاد ایشون که اومد من وایساده بودم که ایشون بیاد دست بند بزنه ولی الکی w کیل داد بنده از ایشون درخواست مدرک دارم. قانون فروم: حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد. نکته: از شکایت های بی مورد خودداری کنید. پیروز و سربلند باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Suspend بی دلیل Yone • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-09-29_21-14-31_4wx.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Suspend بی دلیل License • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: اگه مدرکی داره که من [Creategun/] کردم و جلوی پلیس PD بوده، بده @BiG رسیدگی کنید ویرایش شده September 30, 2021 توسط JameSon نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی های محترم.@AmiRZeUs شکایت شما در حال بررسی است، لطفا صبور باشید.@JameSon شکایت شما رد شد، عملکرده افسر مربوطه صحیح بوده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در October 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جریمه اشتباه. • شاهد ها: الله. • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در October 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۷/۷ در 21:14، AmiRZeUs گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Suspend بی دلیل Yone • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-09-29_21-14-31_4wx.jpg فقط و فقط به خاطر رفیق Dihan احسان Markeloff پس میگیرم. ویرایش شده October 2, 2021 توسط AmiRZeUs نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در October 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2021 در 28 دقیقه قبل، Dihan گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جریمه اشتباه. • شاهد ها: الله. • مدرک/عکس یا فیلم: فقط و فقط به خاطر احسان Markeloff که رفیقمه پس میگیرم. بخشش. نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در October 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی های محترم.@AmiRZeUs & @Dihan شکایات شما به درخواست خودتان رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در October 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بله دوست عزیز زندگی ناحقیه یونجه بزن به مولا • شاهد ها: No_one • مدرک/عکس یا فیلم:ارسال شد به لیدر @BiG @NeverDie نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در October 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم.@bnyamin شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه مجازات خواهد شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در October 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: آقا بنده AFK بودم ایشون اومدن وارن وسط خیابان نایستید داده و تسلیم شوید و این حرفا منو زده وانتد کیل کرده در صورتی که من AFK بودم • شاهد ها: IceCube , SkaRt • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در October 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به من وانتد رانینگ داده شده ولی من در لاین راست میروندمو این افسر تو لاین من بود یعنی لاین چپ خودش و به من وانتد الکی داد • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: در 2 ساعت قبل، MILADemon گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به من وانتد رانینگ داده شده ولی من در لاین راست میروندمو این افسر تو لاین من بود یعنی لاین چپ خودش و به من وانتد الکی داد • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتمو پس میگیرم نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در October 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی های محترم.@SHEREK شکایت شما رد شد، کار افسر مربوطه صحیح بوده است.@MILADemon شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت غیر مجاز • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در October 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم.@DANGER14 شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نمیباشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kalafegi ارسال شده در October 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده وانتد داشتم و بعد از دو بار وارن ایشون رفتم سوار ویله نقلیشون شم و در همان موقع یکی از دسته متوسط ها من را کشت )non rp (خوب بنده از ایشون دور شدم ایشون نیز به جای شکایت از کسی که من را کشته بود بنده را وانتد کیل کرد و من را کیل کرد در تصویر whokill نیست اما DOC ; YOUR MEDUCAL COMES TO $28 است که هر وقت پلیر کیل شود نشان داده میشود • شاهد ها: Non • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول هرکی پرسید {(سلام , چطوری)} جواب یه کلمه {(دکوری)} شاید باورت نشه اما اگه یه وقتی کسی بت ضربه بزنه میشکنمش به احترام سلام علیک قدیمت حالا باز پشت سر ما دری وری بگو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarCry ارسال شده در October 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بالا برج مشغول FTP بودیم که دوسته عزیز با ملخه هلیکوپتر اومد hely blade کرد و کیل شدم رفتم Jail • شاهد ها: شاهد زیاد بود اون بالا • مدرک/عکس یا فیلم: 6 نقل قول از شکست نترسید، از تلاش نکردن بترسید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.