moji ارسال شده در October 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2023 3 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: بخاطر بحسایه شما 6 نفر جونشون رو از دست دادن joker داشت چت میکرد دیر سر صحنه رسید دهنتو نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در October 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2023 4 ساعت قبل، FADAi گفته است: عکستو پیدا کردم کودک تو ازونایی هسی که ادمک از دست دادید با رفیقات سمت راستی تویی اونا هم رفیقات بیخیالش داداش اعصابتو بهم نریز ارزش نداره یچیزی گفت حالا نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARASTARFADAi ارسال شده در October 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2023 هم اکنون، Godmoji گفته است: بیخیالش داداش اعصابتو بهم نریز ارزش نداره یچیزی گفت حالا ن داش ی من عقب افتادن اینا فک میکنن یک حرفی میگن خیلی حقه خیلی گنگه خیلی شاخن اینا تهش شاخ بزقاله ، گنگ برنامه کودک باب اسفنجی باشند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2023 (ویرایش شده) 7 ساعت قبل، iSpicy گفته است: یعنی ۲ دقیقه نمیتونید باهم صحبت کنید سریع بگیرید روی هم ديگه زشته واقعا اینا همش مربوطه به سطحه تایپیک به دلایل بحث/اسپم و موارد اینچنینی بهتره که بسته شه +موفق باشید. ویرایش شده October 31, 2023 توسط Vortlu نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در October 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2023 4 ساعت قبل، Vortlu گفته است: اینا همش مربوطه به سطحه تایپیک به دلایل بحث/اسپم و موارد اینچنینی بهتره که بسته شه +موفق باشید. موافقم. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در November 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2023 عالی بووووود نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
erfanasdfghjkl ارسال شده در November 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۸ در 19:27، MohamadHosseiN گفته است: والا تو محله ما تصادف شد گفتن که جلسه مهم داریم به ریش سفیدا بگین جمعش کنن شما که اومدی کله دعوا رو شستی رفتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 گیج شدن نمیدونن چی بگن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۷ در 20:42، LordMeysam گفته است: پدر: این پسر چقدر دیر کرد نصف شب شد نیومد حتما داره با رفیقای معتادش مواد میزنه. پسرش: https://www.uplooder.net/files/3d141d9ff0d95d7c5918ac7ba39f4394/video-2023-10-29-07-28-43.mp4.html نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 5 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 در ۱۴۰۲/۸/۷ در 20:42، LordMeysam گفته است: پدر: این پسر چقدر دیر کرد نصف شب شد نیومد حتما داره با رفیقای معتادش مواد میزنه. پسرش: https://www.uplooder.net/files/3d141d9ff0d95d7c5918ac7ba39f4394/video-2023-10-29-07-28-43.mp4.html یاد اونایی افتادم که call 110/ الکی میدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 در ۱۴۰۲/۸/۸ در 16:05، ijoker گفته است: داداش من شما چند سالتونه؟ چه هلال احمری هستی که هلال رو حلال می نویسید. و دوم اینکه هنوز نمیدونید گزارشات به اپراطور کشور و یا به استان میرسه و بعد به پایگاه ها بیسیم زده میشه و... شما که داری غلط املایی میگیری، اوپراتور درست نیست احیاناً؟ نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 در ۱۴۰۲/۸/۸ در 19:27، MohamadHosseiN گفته است: والا تو محله ما تصادف شد گفتن که جلسه مهم داریم به ریش سفیدا بگین جمعش کنن احتمالاً جلسه هفتگی Cop بوده نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۵ در 22:17، FriendOfGod گفته است: یاد اونایی افتادم که call 110/ الکی میدن BadEmcall/ 1 نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 13 ساعت قبل، Cry گفته است: BadEmcall/ نپیچون شیرینی هلپری؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodAltaiir ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 در ۱۴۰۲/۸/۷ در 20:42، LordMeysam گفته است: پدر: این پسر چقدر دیر کرد نصف شب شد نیومد حتما داره با رفیقای معتادش مواد میزنه. پسرش: https://www.uplooder.net/files/3d141d9ff0d95d7c5918ac7ba39f4394/video-2023-10-29-07-28-43.mp4.html نقل قول :ME لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodAltaiir ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 در ۱۴۰۲/۸/۸ در 16:05، ijoker گفته است: داداش من شما چند سالتونه؟ چه هلال احمری هستی که هلال رو حلال می نویسید. و دوم اینکه هنوز نمیدونید گزارشات به اپراطور کشور و یا به استان میرسه و بعد به پایگاه ها بیسیم زده میشه و... جیگر طلا خودت چند سالته که اپراتور رو اپراطور مینویسی نقل قول :ME لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۲ در 21:52، Cry گفته است: شما که داری غلط املایی میگیری، اوپراتور درست نیست احیاناً؟ در ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ در 15:39، GodAltaiir گفته است: جیگر طلا خودت چند سالته که اپراتور رو اپراطور مینویسی کسکم هلال احمر چیزیه که هر روز رو لباس فرم، ماشین، دیوار، جعبه، کاپشن، جلیقه، هست و ادم میبینه و عادت میکنه شما ببخش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ در 11:56، FriendOfGod گفته است: نپیچون شیرینی هلپری؟؟؟ شیرین کام باشید. نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 9 ساعت قبل، Cry گفته است: شیرین کام باشید. اگه بدید چشم، هستیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 در ۱۴۰۲/۸/۸ در 13:17، ijoker گفته است: شاید این خنده دار باشه ولی میدونی چه اشتباهی می کنید با این شوخی ها از نظر اخلاقی درست نیست اخلاق رو هم کنار بزاریم باز اشتباهه چون میدونی همون لحظه که تو داری می خندی یه انسان داره حالا به هر نحوی آسیب جانی یا مالی میبینه؟؟ من خودم عضو جمعیت هلال احمر شهرمم میبینم که یه بنده خدایی داره طلف میشه داره میمیره یکی هم زنگ زده مسخره بازی در میاره تو همون لحظه که طرف داره مسخره بازی در میاره دیر حوادث رو خبر میدن و موجب مرگ افراد میشه موقعی که می تونستیم مجروح رو نجات فقط با یه شوخیه مسخره فرصت از دست میره و مجروح میمیره پلیس هم اینارو ول نمی کنه باید. اینا باید برن زندان پیش عمو. در ۱۴۰۲/۸/۹ در 00:50، ijoker گفته است: داش گلم اولا من مثل شما نیستم برم با اکانت فیک بیام فحش بدم و فرار کنم و از ترس بن مثل موش یه جا قایم شم دوما نارحت رو جا انداختم غلط املایی ننوشتم که مثلا ناراحت رو ناراهت ننوشتم سوما من با داش امیر دوستم ترسی ندارم چهارما سطح فکرت اینقدر کمه که فکر میکنی من عضو هلال احمر مدرسه هر وقت شما درجه امدادگریت به من رسید بیا شاید برات ارزش قائل شدم و درمورد امداد نجات باهات صحبت کردم. و سخن آخر اینکه وقتی از یه جایی میسوزی دیگه واس تلافی دیره داش قزوین خطرناکه تو بیا رشت ولی من کلی گفتم تا حد زیادی حرفت درسته درمورد ۱۱۰ ولی خدا نکنه کسی به ۱۱۲ و یا ۱۱۵ و ۱۲۵ زنگ بزنه داش این فدایی داره از جایه دیگه ایی میسوزه هنوز نتونسته تلافی ایی کنه عقده شده براش زنگ بزنین ۱۱۳ کارتون ساختس نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 @ijoker داداش ولشون کن، تو تا فردا صبح واسشون مثال بزنی چون عقده دارن اطرافیانشون میکوبن تو سرشون باز تورو به شکل یک بچه و کوته فکر میبینن 1 نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 در ۱۴۰۲/۸/۹ در 09:52، LordMeysam گفته است: بخاطر بحسایه شما 6 نفر جونشون رو از دست دادن joker داشت چت میکرد دیر سر صحنه رسید وااااای نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 در ۱۴۰۲/۸/۷ در 22:56، Fayez گفته است: وای پاره شدم داداش شما لیدری توی تاپیک این حرفا خوب نیس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 19 دقیقه قبل، ArmouR گفته است: داداش شما لیدری توی تاپیک این حرفا خوب نیس آقا ماله چند ماه پیش بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.