Pahlevan ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مردم محترم استان آرساکیا به ویژه شهروندان ساکن Los Santos. من خبرنگار Sisu هستم و خیلی مفتخرم که این مجله گردشگری رو به شما ارائه میدم. امروز 1402/8/6 (شمسی) و 2023/10/28 (میلادی) تاریخ نشر این مجله هست امیدوارم از خواندن این جمله لذت کافی رو ببرید. گردش یکی از تفریحات ما انسان هاست که تجربه اون به آدم حس خوبی میده چه بهتر که اون رو با دوستان و خانواده تجربه کنیم. ما با گردش در مناطق و مکان های مخطلف میتونیم تجربه های زیادی رو کسب کنیم. هم اکنون در این مجله گردشگری میخواهیم با یک مکان بسیار مناسب برای گردش آشنا بشیم: "Back O' beyond" این جنگل که در روستای Flint Country قرار دارد بسیار محلی مناسب برای گردشگران است. نقاط قوت این ناحیه دارا بودن گیاهان، درختان و پرندگان زیبا است. از نقاط ضعف این مکان میتوانیم به دور بودن از شهر و دریاچه کثیفی که در مرکز جنگل است اشاره کنیم. *توجه: برای داشتن یک زندگی پاک از قطع بی رویه درختان جلوگیری کنید! همچنین هنگام کمپ کردن در این مکان از ریختن مواد شیمیایی و کثیف دوری کنید و آتش روشن نکنید! *درختان بسیار متراکم به این جنگل زیبایی میبخشد. خیلی عجیب است که گونه های جانوری در این مکان بسیار کم هستند با اینکه ابنجا زیستگاه اصلی حیوانات است. من به سختی توانستم از یکی از پرندگان عکس برداری کنم: *در تصویر بالا با کمی تمرکز میتوانید پرنده را در مرکز تصویر ببینید. نکته: به علت کثیف بودن دریاچه ما به هیچ وجه توصیه نمیکنیم در دریاچه شنا کنید. *همینطور که میبینید در قسمت راست تصویر رنگ آب به طور قهوه ای هست. در آخر میتونم بهتون توصیه کنم حتما یه سر به این مکان به همراه دوستان یا حتی همسرتون بزنید. مولف: *هرگونه کپی برداری از این مجله بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dragon1 ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 بسیار کامل و اموزنده,ممنون از وقتی که گذاشتین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdihassani ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 عالی بود بالاترین لذت عمرم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
113 ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 4 ساعت قبل، Sisu گفته است: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مردم محترم استان آرساکیا به ویژه شهروندان ساکن Los Santos. من خبرنگار Sisu هستم و خیلی مفتخرم که این مجله گردشگری رو به شما ارائه میدم. امروز 1402/8/6 (شمسی) و 2023/10/28 (میلادی) تاریخ نشر این مجله هست امیدوارم از خواندن این جمله لذت کافی رو ببرید. گردش یکی از تفریحات ما انسان هاست که تجربه اون به آدم حس خوبی میده چه بهتر که اون رو با دوستان و خانواده تجربه کنیم. ما با گردش در مناطق و مکان های مخطلف میتونیم تجربه های زیادی رو کسب کنیم. هم اکنون در این مجله گردشگری میخواهیم با یک مکان بسیار مناسب برای گردش آشنا بشیم: "Back O' beyond" این جنگل که در روستای Flint Country قرار دارد بسیار محلی مناسب برای گردشگران است. نقاط قوت این ناحیه دارا بودن گیاهان، درختان و پرندگان زیبا است. از نقاط ضعف این مکان میتوانیم به دور بودن از شهر و دریاچه کثیفی که در مرکز جنگل است اشاره کنیم. *توجه: برای داشتن یک زندگی پاک از قطع بی رویه درختان جلوگیری کنید! همچنین هنگام کمپ کردن در این مکان از ریختن مواد شیمیایی و کثیف دوری کنید و آتش روشن نکنید! *درختان بسیار متراکم به این جنگل زیبایی میبخشد. خیلی عجیب است که گونه های جانوری در این مکان بسیار کم هستند با اینکه ابنجا زیستگاه اصلی حیوانات است. من به سختی توانستم از یکی از پرندگان عکس برداری کنم: *در تصویر بالا با کمی تمرکز میتوانید پرنده را در مرکز تصویر ببینید. نکته: به علت کثیف بودن دریاچه ما به هیچ وجه توصیه نمیکنیم در دریاچه شنا کنید. *همینطور که میبینید در قسمت راست تصویر رنگ آب به طور قهوه ای هست. در آخر میتونم بهتون توصیه کنم حتما یه سر به این مکان به همراه دوستان یا حتی همسرتون بزنید. مولف: *هرگونه کپی برداری از این مجله بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد. خیلی عالی موفق باشی دوست گل من نقل قول -𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕- Everyone has weaknesses But I'm not everyone هرکسی یه ضعفی داره اما من هرکس نیستم IN GOD WE TRUST لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در October 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۶ در 04:56، Sisu گفته است: در آخر میتونم بهتون توصیه کنم حتما یه سر به این مکان به همراه دوستان یا حتی همسرتون بزنید. دانلود همسر .... نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در October 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2023 بینظیر بود، خسته نباشی مجله شما برنده شد! نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir138801 ارسال شده در November 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.