AsirAm ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 سلام یه چند تا میم آرساکیایی درست کردم امیدوارم خوشتون بیاد Avvalin meme Dovvomin meme ke marbut be rasputin e xd Sevvomin meme ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ میم های Screenshot اولین اسکرین شات مربوط میشه به اینکه آقا وقتی یه دوستت Staff هست عادیه که وقتی چت میدی نبینه پس به دل نگیر اینارو گفتم تا اینو نشونتون بدم موقعی که استف بودم (Helper) توسط Martyn به دلیل Bad /Newbie کیک شدم پ.ن: چون که وارن های استف زیاده ممکنه اینا پیش بیاد ...................................................................................... وقتی هلپر بشید زیاد از این New Player ها میبینید ولی این یکی فرق داره پ.ن: شماره پیلیس داری دادا؟ @Ali ...................................................................................... چتِ Hc/ علاوه بر اینکه رسمیه ولی بعضی وقتا سوالاتی پرسیده میشه که جر میخوری ...................................................................................... کلا وقتی استف هستی باید خیلی هواست باشه که چتت از نظر FEnglish و ... درست باشه در این حال باید به ایدی ها هم هواست باشه که ایدی یه طرف رو اشتباه نزنی توی این اسکرین میبینم که ادمین عزیز خیلی محکم کاری کردن و کمی از ایدی طرف افتاده توی ریزن کیک ...................................................................................... اینو اگه توی استف نباشی هم میشه دید Question استف یکی از دردناک ترین هاست که 2 بار بهت فرصت میده که جواب درست رو بدی ولی وقتی جواب اشتباه میدی... چی بگم, اکتیویتی تو میخوره چیز یعنی نمیده یکی از قسمت های این Question اینه که یه چتی رو بهت میگه باید دقیقا اونو تایپ کنی این چت ها هم از A تا Z و 1 تا 100 متغیر هست اتفاق جالب اینجاست که یه روز که داشتم پلی میدادم اینو گفت بگم:) چی بگم؟ سرور هم Nw فنه (سلامتی Nw) 1 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 خنده دار بود نقل قول مدیر کل؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 برای موارد اول آپلودر ایرانی استفاده نکن همشون عالی بود. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در October 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 ۱ ساعت قبل، Vortlu گفته است: برای موارد اول آپلودر ایرانی استفاده نکن همشون عالی بود. ممنون چشم 2 ساعت قبل، MehranS گفته است: خنده دار بود بوس نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در November 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2023 عالی بود چقدر قشنگ به همه موارد ریز و درشت دقت کردی دمت گرم نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeniorBlack ارسال شده در November 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۵ در 13:39، MohamadHosseiN گفته است: سلام یه چند تا میم آرساکیایی درست کردم امیدوارم خوشتون بیاد -لینک حذف شده است، از آپلود سنتر دیگر استفاده نمایید- -لینک حذف شده است، از آپلود سنتر دیگر استفاده نمایید- -لینک حذف شده است، از آپلود سنتر دیگر استفاده نمایید- ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ میم های Screenshot اولین اسکرین شات مربوط میشه به اینکه آقا وقتی یه دوستت Staff هست عادیه که وقتی چت میدی نبینه پس به دل نگیر اینارو گفتم تا اینو نشونتون بدم موقعی که استف بودم (Helper) توسط Martyn به دلیل Bad /Newbie کیک شدم پ.ن: چون که وارن های استف زیاده ممکنه اینا پیش بیاد ...................................................................................... وقتی هلپر بشید زیاد از این New Player ها میبینید ولی این یکی فرق داره پ.ن: شماره پیلیس داری دادا؟ @Ali ...................................................................................... چتِ Hc/ علاوه بر اینکه رسمیه ولی بعضی وقتا سوالاتی پرسیده میشه که جر میخوری ...................................................................................... کلا وقتی استف هستی باید خیلی هواست باشه که چتت از نظر FEnglish و ... درست باشه در این حال باید به ایدی ها هم هواست باشه که ایدی یه طرف رو اشتباه نزنی توی این اسکرین میبینم که ادمین عزیز خیلی محکم کاری کردن و کمی از ایدی طرف افتاده توی ریزن کیک ...................................................................................... اینو اگه توی استف نباشی هم میشه دید Question استف یکی از دردناک ترین هاست که 2 بار بهت فرصت میده که جواب درست رو بدی ولی وقتی جواب اشتباه میدی... چی بگم, اکتیویتی تو میخوره چیز یعنی نمیده یکی از قسمت های این Question اینه که یه چتی رو بهت میگه باید دقیقا اونو تایپ کنی این چت ها هم از A تا Z و 1 تا 100 متغیر هست اتفاق جالب اینجاست که یه روز که داشتم پلی میدادم اینو گفت بگم:) چی بگم؟ سرور هم Nw فنه (سلامتی Nw) جالب بود ایول نقل قول Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 فقط اونی که زده شماره پلیس رو داری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 (ویرایش شده) عالی بود حاجی عشق کردم ویرایش شده November 9, 2023 توسط KingHeart نقل قول !a None Person Hitman Agency لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LighTNighT ارسال شده در November 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2023 داغ دل همه ی استف مخصوصا هلپرا XD نقل قول 𝒩𝓊𝓂𝒷𝑒𝓇 𝒪𝓃𝑒 𝐹𝒶𝓂𝒾𝓁𝓎 :𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽𝓼 :𝓜𝔂 𝓑𝓻𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻𝓼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Limit ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 question از همه بدتررررررررررررررررررر بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 خند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.