MollySanic ارسال شده در October 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 سلام و خسته نباشید ببخشید من دوستم اکانتش رو داده به من بعدش الان خواستم برم سرکار یا گواهی نامم رو بگیرم نوشته suspend driving license، من بلد نیستم چیکار کنم کسی میدونه چه دستوری رو وارد کنم گواهی نامم ابطال بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nixgamer ارسال شده در November 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۳ در 19:06، MollySanic گفته است: سلام و خسته نباشید ببخشید من دوستم اکانتش رو داده به من بعدش الان خواستم برم سرکار یا گواهی نامم رو بگیرم نوشته suspend driving license، من بلد نیستم چیکار کنم کسی میدونه چه دستوری رو وارد کنم گواهی نامم ابطال بشه؟ درود. شما مجوزتون توسط پلیس برای مدت معینی گرفته شده که باید بر حسب اون زمان منتطر بمونید که مقدار ساعت suapend تموم بشه و بعد از اون دوباره اقدام به دریافت مجوز رانندگی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrejuDice ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 در ۱۴۰۲/۸/۳ در 19:06، MollySanic گفته است: سلام و خسته نباشید ببخشید من دوستم اکانتش رو داده به من بعدش الان خواستم برم سرکار یا گواهی نامم رو بگیرم نوشته suspend driving license، من بلد نیستم چیکار کنم کسی میدونه چه دستوری رو وارد کنم گواهی نامم ابطال بشه؟ باید بری اسپان و بعد بری جایی که لایسنس گواهینانه میگیرن و بعدشم exam/ بزنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 Licenses شما به مدت 5 ساعت گرفته شده و باید 5 ساعت توی بازی بازی و بعد 5 ساعت که گذشت میری اسپان و میزنی /EXAM و گواهینامت رو میگیری به همین آسون...! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrejuDice ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 در ۱۴۰۳/۹/۷ در 05:31، TheTopRaK گفته است: Licenses شما به مدت 5 ساعت گرفته شده و باید 5 ساعت توی بازی بازی و بعد 5 ساعت که گذشت میری اسپان و میزنی /EXAM و گواهینامت رو میگیری به همین آسون...! + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinisteR ارسال شده در November 29 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29 N/ help me/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.