رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

سلام و خسته نباشید

ببخشید من دوستم اکانتش رو داده به من بعدش الان خواستم برم سرکار یا گواهی نامم رو بگیرم نوشته suspend driving license، من بلد نیستم چیکار کنم کسی میدونه چه دستوری رو وارد کنم گواهی نامم ابطال بشه؟

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/33776-%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 2 هفته بعد...

در ۱۴۰۲/۸/۳ در 19:06، MollySanic گفته است:

سلام و خسته نباشید

ببخشید من دوستم اکانتش رو داده به من بعدش الان خواستم برم سرکار یا گواهی نامم رو بگیرم نوشته suspend driving license، من بلد نیستم چیکار کنم کسی میدونه چه دستوری رو وارد کنم گواهی نامم ابطال بشه؟

درود. شما مجوزتون توسط پلیس برای مدت معینی گرفته شده که باید بر حسب اون زمان منتطر بمونید که مقدار ساعت suapend تموم بشه و بعد از اون دوباره اقدام به دریافت مجوز رانندگی کنید. 

اندر دل من، درون و بیرون همه اوست

اندر تن من، جان و رگ و خون همه اوست

• 1 سال بعد...
در ۱۴۰۲/۸/۳ در 19:06، MollySanic گفته است:

سلام و خسته نباشید

باید بری اسپان و بعد بری جایی که لایسنس گواهینانه میگیرن و بعدشم exam/ بزنی 

Licenses شما به مدت 5 ساعت گرفته شده و باید 5 ساعت توی بازی بازی و بعد 5 ساعت که گذشت میری اسپان و میزنی /EXAM و گواهینامت رو میگیری به همین آسون...!

☠️❤️☠️

در ۱۴۰۳/۹/۷ در 05:31، TheTopRaK گفته است:

Licenses شما به مدت 5 ساعت گرفته شده و باید 5 ساعت توی بازی بازی و بعد 5 ساعت که گذشت میری اسپان و میزنی /EXAM و گواهینامت رو میگیری به همین آسون...!

+

• 3 ماه بعد...

+

1110770-Nopelon

1105251-EkhteIaf1209610-IVIehdi

ما به یادِ شما جاویدنامانِ 18 و 19 دی ماهِ ۱۴۰۵ خواهیم بود و نامتان همیشه گرامی و سرافراز خواهد بود 😞😢💔🖤

!!فراموشتان نخواهیم کرد!!

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...