lFarbod ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 سلام بعضی وقت ها داخل بازی FPS ام زیر 10 میشه و بعد از 2 3 دقیقه دیگه باز FPS بر میگرده به حالت قبل 50 به بالا میره مشکل چیه چکار کنم نیاد پایین؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Ara ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 (ویرایش شده) @ToMaR سلام و درود! این مشکل مربوط به کارت گرافیک یا فن اش هست. مشکل از گرمایه زیاده! ویرایش شده October 23, 2023 توسط Ara نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 پس یعنی عملا با افت Fps سیستمت فریز میشه نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 سلام این مشکل به علت کم اوردن CPU و گرافیک هست که خودمم دارم چون گرافیک آنبورد هست کل فشار رو CPU عه و بعد از یک مدت دقیقا مثل تنور داغ میشه برای رفع این مشکل یا کارت گرافیک بنداز یا اگه CPU ات چند Core هست با یک سرچ میتونی بفهمی چطور کل Core هارو فعال کنی من همه رو فعال کردم دیگه اینجور نمیشه ولی دیگه صدای فن و فشار روی CPU بیشتر میشه نقل قول لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 گرافیک داشته باشید همچی حل نداره نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.