Fail ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 (ویرایش شده) با سلام به همگی برای عکس روزانه های NR من عکس هامو ادیت میکردم و میذاشتم.. گفتم اینجا با شما هم به اشتراک بزارم.. این دوتای آخری هم موده ادیت خودمه ولی خب عکسش هم چیز بدی در نیومده و جالبه بدونید از اینهمه عکس فقط دومی وینر شد ویرایش شده October 23, 2023 توسط AmuAmiir 3 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 7 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: با سلام به همگی برای عکس روزانه های NR من عکس هامو ادیت میکردم و میذاشتم.. گفتم اینجا با شما هم به اشتراک بزارم.. این دوتای آخری هم موده ادیت خودمه ولی خب عکسش هم چیز بدی در نیومده و جالبه بدونید از اینهمه عکس فقط دومی وینر شد همه عالی بودن فقط منطق چندتا تو کتم نرفت تو کجا وین شدی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 2 ساعت قبل، MrJoker گفته است: همه عالی بودن فقط منطق چندتا تو کتم نرفت تو کجا وین شدی؟ ممنون منطق کدوما تو کَتِت نرفت؟ عکس روزانه خبرنگاران 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 50 دقیقه قبل، AmuAmiir گفته است: ممنون منطق کدوما تو کَتِت نرفت؟ عکس روزانه خبرنگاران 4،5،7،8 اینا رو میگم داش تو رو خدا موقعه ترکیبی زدن صنعتی و سنتی ادیت نکن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 3 ساعت قبل، MrJoker گفته است: 4،5،7،8 اینا رو میگم داش تو رو خدا موقعه ترکیبی زدن صنعتی و سنتی ادیت نکن منطق خاصی ندارن.. اینا با توجه به حواشی های دیگه ادیت شدن و سعی شده توی اونا از آبجکت های سرور استفاده بشه و نتیجه شبیه عکس های معروف بشه.. 4 همون پیرمردهس که زنش دق میکرد 5 بازی بلوره 7 رد دد 8 درایور سان فرانسیسکو سنتی صنعتی چیه؟ نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 19 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: منطق خاصی ندارن.. اینا با توجه به حواشی های دیگه ادیت شدن و سعی شده توی اونا از آبجکت های سرور استفاده بشه و نتیجه شبیه عکس های معروف بشه.. 4 همون پیرمردهس که زنش دق میکرد 5 بازی بلوره 7 رد دد 8 درایور سان فرانسیسکو سنتی صنعتی چیه؟ اها خواستی خلاقیت به خرج بدی ترکیبی در کل عالیه دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 13 ساعت قبل، MrJoker گفته است: اها خواستی خلاقیت به خرج بدی ترکیبی در کل عالیه دیگه نوکلتم نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در October 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 @AmuAmiir خیلی عالیه که با اندروید این همه ادیت زدی ولی اگه این افکتی که برای همشون استفاده کردی (در عکس 4 ام خیلی بیشتر) رو حذف کنی یا حداقل کمترش کنی این نظر من بود, خیلی عالی نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 @AmuAmiir قشنگ معلومه امیری ۲ بار 206 تو عکس ها بود عالی بود فیض بردم نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 5 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: @AmuAmiir خیلی عالیه که با اندروید این همه ادیت زدی ولی اگه این افکتی که برای همشون استفاده کردی (در عکس 4 ام خیلی بیشتر) رو حذف کنی یا حداقل کمترش کنی این نظر من بود, خیلی عالی چاکرم اره حتما 3 ساعت قبل، Vortlu گفته است: @AmuAmiir قشنگ معلومه امیری ۲ بار 206 تو عکس ها بود عالی بود فیض بردم مخلصم نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در October 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2023 5 ساعت قبل، Vortlu گفته است: @AmuAmiir قشنگ معلومه امیری ۲ بار 206 تو عکس ها بود عالی بود فیض بردم همش هم میگه من امیرم باید چندتا ۲۰۶ دستم باشه 2 نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 عالی بود امیرجون ۲۰۶ و پاره کردی بسه 1 نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 امیر + اینکه ۲۰۶ دارند یک چیزی دیگه ای هم هستند امیدوارم فهمیده باشی امیر @AmuAmir ادیتات عالیه داش امیر مخصوصا اونی که دستش کیسه زبالس با لوگوی آرساکیا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 ۲۰۶ رو کدوم ماشین نصب کردی؟ نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در November 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 8 ساعت قبل، Armour گفته است: امیدوارم فهمیده باشی امیر اره حاجی 8 ساعت قبل، Armour گفته است: ادیتات عالیه داش امیر چاکرتم داداش 2 ساعت قبل، CalaCe گفته است: ۲۰۶ رو کدوم ماشین نصب کردی؟ ماشینشو میشه عوض کرد ولی جای Cadrona نصبش کردم نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در November 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 14 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: ماشینشو میشه عوض کرد ولی جای Cadrona نصبش کردم بسیار زیبا نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در November 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 می براررررر 1 نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 خیلی خیلی خفن نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.