Pashmodin ارسال شده در October 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 با عرض سلام خدمت بازیکنان عزیز ارساکیا، من امروز اومدم تا مشکلم رو در مورد آپدیت جدید راب توضیح بدم. سری قبل ها که راب میزدیم خیلی آسون بود... ابتدا راب رو شروع میکردیم و وارد برنامه هک گاوصندوق در گوشی بازی می شدیم و ردیف اول رو همه 0000 و سری های بعدی رو همینجوری ادامه میدادیم. مثلا: 0000 بعد 1111 بعد 2222 بعد 3333 و همینجوری تا 9999 ادامه میدیم. (خیلی هم قدیما راحت گاوصندوق باز میشد) و اینم بگم که توی همبرگر فروشی شهر دو راب میزدم خیلی هم خوب و تمیز و بدون مشکل. مشکل من در آپدیت راب جدید اینه که خب قدیما ۶ بار فرصت داشتی تا همرو درست وارد کنی و گاوصندوق رو باز کنی و اگه نمیتونستی دو باره ریستارت میشد. الان هم اینجوریه ولی اگه ۶ بار اول رو نتونی بازش کنی زنگ خطر بیزینس یا مغازه (Biz) به صدا در میاد و علامتت روی نقشه برای پلیس ها نشان داده میشه و شانس باز کردن گاوصندوق یا راب سالم رو از دست میدیم و این باعث میشه که من از ابدیت این راب بدم بیاد. لطفا اگه کسی روش درست راب زدن رو میدونه پاسخ بده و به من کمک کنه و بگه مشکل من در راب زدن چیه. مثلا: مکان راب زدن، نوع باز کردن گاوصندوق و... باتشکر. [Samy_gang] نقل قول لینک به دیدگاه
Supervisor ارسال شده در October 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 داداش یه بیز میشناسم باگ داره ( بیمهی حضرت فوربیدنِ ) آلارمش در نمیاد: [Findbiz 85/] 7 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در October 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 58 دقیقه قبل، Samy1324 گفته است: با عرض سلام خدمت بازیکنان عزیز ارساکیا، من امروز اومدم تا مشکلم رو در مورد آپدیت جدید راب توضیح بدم. سری قبل ها که راب میزدیم خیلی آسون بود... ابتدا راب رو شروع میکردیم و وارد برنامه هک گاوصندوق در گوشی بازی می شدیم و ردیف اول رو همه 0000 و سری های بعدی رو همینجوری ادامه میدادیم. مثلا: 0000 بعد 1111 بعد 2222 بعد 3333 و همینجوری تا 9999 ادامه میدیم. (خیلی هم قدیما راحت گاوصندوق باز میشد) و اینم بگم که توی همبرگر فروشی شهر دو راب میزدم خیلی هم خوب و تمیز و بدون مشکل. مشکل من در آپدیت راب جدید اینه که خب قدیما ۶ بار فرصت داشتی تا همرو درست وارد کنی و گاوصندوق رو باز کنی و اگه نمیتونستی دو باره ریستارت میشد. الان هم اینجوریه ولی اگه ۶ بار اول رو نتونی بازش کنی زنگ خطر بیزینس یا مغازه (Biz) به صدا در میاد و علامتت روی نقشه برای پلیس ها نشان داده میشه و شانس باز کردن گاوصندوق یا راب سالم رو از دست میدیم و این باعث میشه که من از ابدیت این راب بدم بیاد. لطفا اگه کسی روش درست راب زدن رو میدونه پاسخ بده و به من کمک کنه و بگه مشکل من در راب زدن چیه. مثلا: مکان راب زدن، نوع باز کردن گاوصندوق و... باتشکر. [Samy_gang] داش ۱۲۳۴ و ۵۶۷۸ بزن بهتره بعد که سبز شد که هیچ اگه زرد شد جای اون عددو با بقیه که قرمز در اومدن تغییر بده 18 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: داداش یه بیز میشناسم باگ داره ( بیمهی حضرت فوربیدنِ ) آلارمش در نمیاد: [Findbiz 85/] دروغ میگه بیا بیز ۷۰ کارمندش خودش دستش کجه کمکت میکنه فیل نشه بعد از راب هم ۱۰ درصد میگیره 1 نقل قول لینک به دیدگاه
WarranT ارسال شده در October 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 23 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: داداش یه بیز میشناسم باگ داره ( بیمهی حضرت فوربیدنِ ) آلارمش در نمیاد: [Findbiz 85/] خودت دم درش وایمیسی پس ؟ نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه
Pashmodin ارسال شده در October 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 اها دمت نقل قول لینک به دیدگاه
Pashmodin ارسال شده در October 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 گلم تو خودت پلیسی راهنماییت برای چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Supervisor ارسال شده در October 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 ۱ ساعت قبل، Blank گفته است: دروغ میگه بیا بیز ۷۰ کارمندش خودش دستش کجه کمکت میکنه فیل نشه بعد از راب هم ۱۰ درصد میگیره به حرف این گوش ندینا، میره دم بیز F میزنه رو ماشینتون ازتون پول زور میگیره 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه
GodFlame ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 9 ساعت قبل، Supervisor گفته است: داداش یه بیز میشناسم باگ داره ( بیمهی حضرت فوربیدنِ ) آلارمش در نمیاد: [Findbiz 85/] نقل قول کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه
Pashmodin ارسال شده در October 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 11 ساعت قبل، Blank گفته است: داش ۱۲۳۴ و ۵۶۷۸ بزن بهتره بعد که سبز شد که هیچ اگه زرد شد جای اون عددو با بقیه که قرمز در اومدن تغییر بده دروغ میگه بیا بیز ۷۰ کارمندش خودش دستش کجه کمکت میکنه فیل نشه بعد از راب هم ۱۰ درصد میگیره سلام مستر امتحان میکنم میزنم 1234 بعد 5678 ببینم چی میشه. بعدش هر بیزی رو اینجوری میتونی بزنی؟ موردی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 40 دقیقه قبل، Samy1324 گفته است: سلام مستر امتحان میکنم میزنم 1234 بعد 5678 ببینم چی میشه. بعدش هر بیزی رو اینجوری میتونی بزنی؟ موردی نداره؟ نه دا فقط بیز ۷۰ این شکله حالا بیمه حضرت فوربیدن هم ۵۰ درصد این شکله ولی تضمین نمیدم نقل قول لینک به دیدگاه
ArmoRed ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 (ویرایش شده) 13 ساعت قبل، Supervisor گفته است: داداش یه بیز میشناسم باگ داره ( بیمهی حضرت فوربیدنِ ) آلارمش در نمیاد: [Findbiz 85/] دروغ میگن ایشون اگر روش find باشی میبینی که از صبح تا شب بالا پشت بوم بیز نشسته اماده و بسیار زرنگ 13 ساعت قبل، Blank گفته است: داش ۱۲۳۴ و ۵۶۷۸ بزن بهتره بعد که سبز شد که هیچ اگه زرد شد جای اون عددو با بقیه که قرمز در اومدن تغییر بده دروغ میگه بیا بیز ۷۰ کارمندش خودش دستش کجه کمکت میکنه فیل نشه بعد از راب هم ۱۰ درصد میگیره ولی کارمند اسمش Blank هست ی دفعه دیدی کل پول بیز برا اون رفت ی دفعه غیب شد ویرایش شده October 19, 2023 توسط jadval2 1 نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 14 ساعت قبل، Samy1324 گفته است: با عرض سلام خدمت بازیکنان عزیز ارساکیا، من امروز اومدم تا مشکلم رو در مورد آپدیت جدید راب توضیح بدم. سری قبل ها که راب میزدیم خیلی آسون بود... ابتدا راب رو شروع میکردیم و وارد برنامه هک گاوصندوق در گوشی بازی می شدیم و ردیف اول رو همه 0000 و سری های بعدی رو همینجوری ادامه میدادیم. مثلا: 0000 بعد 1111 بعد 2222 بعد 3333 و همینجوری تا 9999 ادامه میدیم. (خیلی هم قدیما راحت گاوصندوق باز میشد) و اینم بگم که توی همبرگر فروشی شهر دو راب میزدم خیلی هم خوب و تمیز و بدون مشکل. مشکل من در آپدیت راب جدید اینه که خب قدیما ۶ بار فرصت داشتی تا همرو درست وارد کنی و گاوصندوق رو باز کنی و اگه نمیتونستی دو باره ریستارت میشد. الان هم اینجوریه ولی اگه ۶ بار اول رو نتونی بازش کنی زنگ خطر بیزینس یا مغازه (Biz) به صدا در میاد و علامتت روی نقشه برای پلیس ها نشان داده میشه و شانس باز کردن گاوصندوق یا راب سالم رو از دست میدیم و این باعث میشه که من از ابدیت این راب بدم بیاد. لطفا اگه کسی روش درست راب زدن رو میدونه پاسخ بده و به من کمک کنه و بگه مشکل من در راب زدن چیه. مثلا: مکان راب زدن، نوع باز کردن گاوصندوق و... باتشکر. [Samy_gang] گان شاپ LS. از اعداد متوالی استفاده کنی مثال. 1 2 3 4 بعد اگر عددی در اومد میزاری جای یک کدوم. بعد دوباره 5 6 7 8 بعد دوباره اگر عددی در اومد میزاری جاش بعد 9000 و تمام. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۲۶ در 22:35، Supervisor گفته است: داداش یه بیز میشناسم باگ داره ( بیمهی حضرت فوربیدنِ ) آلارمش در نمیاد: [Findbiz 85/] اینجا هم میخوای پول دریاری نقل قول لینک به دیدگاه
Supervisor ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 ۱ ساعت قبل، Armour گفته است: اینجا هم میخوای پول دریاری داداش باور کن من بیشتر از راهای دیگه که پول درمیارم، چشمم به این بیزه، بلکه ضرری که کردم یخورده جبران بشه 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه
Spoit ارسال شده در November 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2023 (ویرایش شده) هر بیزی رفتی مشکلی نداره مهم اینه که برای هر بیزی 3 4 بار بری داخل و خارج شی، اینجوری کارمند Prods میاد فراریت میده ویرایش شده November 15, 2023 توسط Spoit نقل قول لینک به دیدگاه
X7Cpu ارسال شده در November 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 شما باید وارد باشید ردیف اول ۰۱۲۳۴،ردیف دوم ۵۶۷۸۹ به همین صورت ادامه میدی در ضمن: باید اول تمام اعداد رو وارد کنی بعد space رو فشار بدی با تشکر.[OPeRaL] نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه
PARASTARFADAi ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 + اینکه تایم جیل بیشتر شده در ۱۴۰۲/۷/۲۶ در 22:35، Supervisor گفته است: داداش یه بیز میشناسم باگ داره ( بیمهی حضرت فوربیدنِ ) آلارمش در نمیاد: [Findbiz 85/] کلا نمیدونم تو ممد مشکلت با من چیه هر بار با اک اصلی میرم راب بیز تا میخوام پولارو بردارم میای تو میگی سلام علیکم ۱۰ باز شده الان که تو فِیل کردی نقل قول لینک به دیدگاه
Destroyer ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۱ در 00:27، Supervisor گفته است: داداش باور کن من بیشتر از راهای دیگه که پول درمیارم، چشمم به این بیزه، بلکه ضرری که کردم یخورده جبران بشه Forbidden و ضرر اصلا امکانش نیست نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه
Supervisor ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 36 دقیقه قبل، hop گفته است: + اینکه تایم جیل بیشتر شده کلا نمیدونم تو ممد مشکلت با من چیه هر بار با اک اصلی میرم راب بیز تا میخوام پولارو بردارم میای تو میگی سلام علیکم ۱۰ باز شده الان که تو فِیل کردی اسم اکانت؟ 30 دقیقه قبل، ArsonisT گفته است: Forbidden و ضرر اصلا امکانش نیست داداش باور کن همین دیروز یه بیز رو با ۴ میل ضرر دادم رفت نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه
PARASTARFADAi ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 هم اکنون، Supervisor گفته است: اسم اکانت؟ Fadai نقل قول لینک به دیدگاه
Radahn ارسال شده در November 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۲۶ در 22:35، Supervisor گفته است: داداش یه بیز میشناسم باگ داره ( بیمهی حضرت فوربیدنِ ) آلارمش در نمیاد: [Findbiz 85/] دروغ میگه این بالای بیز کمپ میکنه بعد اینکه فرد رابر بره راب بزنه میاد داخل و میگه چطوری جون دل بعدش وانتد کیلتون میده نقل قول لینک به دیدگاه
Areno ارسال شده در January 5 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 داداش راب نزن 1 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه
ArmoRed ارسال شده در January 5 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 3 دقیقه قبل، Areno گفته است: داداش راب نزن علیرضا باز شروع کردی ؟ نزار بیام سمپپ لعنتی نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در January 5 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 24 دقیقه قبل، Areno گفته است: داداش راب نزن حرفش شبیه اینکه صابون گلنار تو خونه نداشته باش نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.