Suvastika ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 ﯾﻪ دونه ﻣﻮﺯ ﺧﺮﯾﺪﻡ ؛ شد 11000 ﺗﻮﻣﻦ ! پوستشو کندم گذاشتم رو ترارو وزن کردم . ﻭﺯﻥ ﭘﻮﺳﺘﺶ در 11000 ضرب کردم بعد ﺗﻘﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﻭﺯﻥ ﮐﻞ ﻣﻮﺯ کردم ؛ ﻗﯿﻤﺖ ﭘﻮﺳﺘﺶ شد 4500 تومن ! ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ؛ ﭘﻮﺳﺘﺶ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺧﻮﺭﺩم الانم هنوز احساس میگنم تو گلوم مونده نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 منطقیه نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 Awlie نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 این خنده دار نیس این ترسناکه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در October 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 2 ساعت قبل، Vortlu گفته است: منطقیه آره سید 43 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: Awlie مگه چاره دیگه ای هم داشتم؟ ۴۰ ۴۵ درصد قیمتش پوستشه خوب نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 5 ساعت قبل، Suvastika گفته است: ﯾﻪ دونه ﻣﻮﺯ ﺧﺮﯾﺪﻡ ؛ شد 11000 ﺗﻮﻣﻦ ! پوستشو کندم گذاشتم رو ترارو وزن کردم . ﻭﺯﻥ ﭘﻮﺳﺘﺶ در 11000 ضرب کردم بعد ﺗﻘﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﻭﺯﻥ ﮐﻞ ﻣﻮﺯ کردم ؛ ﻗﯿﻤﺖ ﭘﻮﺳﺘﺶ شد 4500 تومن ! ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ؛ ﭘﻮﺳﺘﺶ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺧﻮﺭﺩم الانم هنوز احساس میگنم تو گلوم مونده بعد از شنیدن این حرف به این نتیجه رسیدم که... همون بشینیم خونه بازیمونو کنیم بهتر از اینکه بری یه موز بخری ۱۱٠٠٠ تومان نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در October 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 9 ساعت قبل، Narutouzumaki گفته است: بعد از شنیدن این حرف به این نتیجه رسیدم که... همون بشینیم خونه بازیمونو کنیم بهتر از اینکه بری یه موز بخری ۱۱٠٠٠ تومان آره اصلا لازم نی چیزی بخوریم نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.