ijoker ارسال شده در October 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 امروز سوار تاکسی شدم دیدم پرده شیشه عقب خیلی خوشگله… از یارو پرسیدم آقا پرده عقبتو کجا برات زدن؟ دختره عقب نشسته بود با نگرانی پرسید آقا مگه عقب هم پرده داره؟! راننده اینقده خندید رید تو ماشین زد به جدول هممونو نابود کرد 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 آقا زشتهههه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در October 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 7 ساعت قبل، MrJoker گفته است: امروز سوار تاکسی شدم دیدم پرده شیشه عقب خیلی خوشگله… از یارو پرسیدم آقا پرده عقبتو کجا برات زدن؟ دختره عقب نشسته بود با نگرانی پرسید آقا مگه عقب هم پرده داره؟! راننده اینقده خندید رید تو ماشین زد به جدول هممونو نابود کرد این چه سمی بود ۱ ساعت قبل، Armour گفته است: آقا زشتهههه والا نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 18 ساعت قبل، MrJoker گفته است: امروز سوار تاکسی شدم دیدم پرده شیشه عقب خیلی خوشگله… از یارو پرسیدم آقا پرده عقبتو کجا برات زدن؟ دختره عقب نشسته بود با نگرانی پرسید آقا مگه عقب هم پرده داره؟! راننده اینقده خندید رید تو ماشین زد به جدول هممونو نابود کرد اینه که بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammead ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 17:52، ijoker گفته است: امروز سوار تاکسی شدم دیدم پرده شیشه عقب خیلی خوشگله… از یارو پرسیدم آقا پرده عقبتو کجا برات زدن؟ دختره عقب نشسته بود با نگرانی پرسید آقا مگه عقب هم پرده داره؟! راننده اینقده خندید رید تو ماشین زد به جدول هممونو نابود کرد امان از مغز خراب جوونای امروزی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 خخخخخخخخ دهنت سرویس XD XD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 مغز مریض نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imojtaba ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در November 30 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 حاجییییی دهنتتتتت این چی بود من خوندم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 مغزم: نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 یادش بخیر زمان چقدر سریع گذشت! اینو اصلا یادم نبود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در December 4 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در December 4 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 17:52، ijoker گفته است: امروز سوار تاکسی شدم دیدم پرده شیشه عقب خیلی خوشگله… از یارو پرسیدم آقا پرده عقبتو کجا برات زدن؟ دختره عقب نشسته بود با نگرانی پرسید آقا مگه عقب هم پرده داره؟! راننده اینقده خندید رید تو ماشین زد به جدول هممونو نابود کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Healer ارسال شده در December 4 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 17:52، ijoker گفته است: امروز سوار تاکسی شدم دیدم پرده شیشه عقب خیلی خوشگله… از یارو پرسیدم آقا پرده عقبتو کجا برات زدن؟ دختره عقب نشسته بود با نگرانی پرسید آقا مگه عقب هم پرده داره؟! راننده اینقده خندید رید تو ماشین زد به جدول هممونو نابود کرد این اتفاق تو واقعیت افتاد یا بازی؟ نقل قول CaKe Family ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 17:52، ijoker گفته است: امروز سوار تاکسی شدم دیدم پرده شیشه عقب خیلی خوشگله… از یارو پرسیدم آقا پرده عقبتو کجا برات زدن؟ دختره عقب نشسته بود با نگرانی پرسید آقا مگه عقب هم پرده داره؟! راننده اینقده خندید رید تو ماشین زد به جدول هممونو نابود کرد زشته آقا نکنید از این کارا جوان ایرانی: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 در ۱۴۰۳/۹/۱۴ در 23:21، Healer گفته است: این اتفاق تو واقعیت افتاد یا بازی؟ جوکه داداش 9 ساعت قبل، Wandy گفته است: زشته آقا نکنید از این کارا جوان ایرانی: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feo ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 درود به معنای واقعی دهنت سرویس خسته نباشی رفیق. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeadeN ارسال شده در جمعه در 07:08 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 07:08 تاکسیه فکر کنم چیزی زده بوده نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در جمعه در 09:50 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:50 2 ساعت قبل، JeadeN گفته است: تاکسیه فکر کنم چیزی زده بوده چرا؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPOWER ارسال شده در جمعه در 17:55 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:55 نقل قول :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در شنبه در 06:16 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:16 نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.