ijoker ارسال شده در October 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 امروز سوار تاکسی شدم دیدم پرده شیشه عقب خیلی خوشگله… از یارو پرسیدم آقا پرده عقبتو کجا برات زدن؟ دختره عقب نشسته بود با نگرانی پرسید آقا مگه عقب هم پرده داره؟! راننده اینقده خندید رید تو ماشین زد به جدول هممونو نابود کرد 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 آقا زشتهههه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در October 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 7 ساعت قبل، MrJoker گفته است: امروز سوار تاکسی شدم دیدم پرده شیشه عقب خیلی خوشگله… از یارو پرسیدم آقا پرده عقبتو کجا برات زدن؟ دختره عقب نشسته بود با نگرانی پرسید آقا مگه عقب هم پرده داره؟! راننده اینقده خندید رید تو ماشین زد به جدول هممونو نابود کرد این چه سمی بود ۱ ساعت قبل، Armour گفته است: آقا زشتهههه والا نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 18 ساعت قبل، MrJoker گفته است: امروز سوار تاکسی شدم دیدم پرده شیشه عقب خیلی خوشگله… از یارو پرسیدم آقا پرده عقبتو کجا برات زدن؟ دختره عقب نشسته بود با نگرانی پرسید آقا مگه عقب هم پرده داره؟! راننده اینقده خندید رید تو ماشین زد به جدول هممونو نابود کرد اینه که بده نقل قول 」 「 ☠ Viking - RespecT - Alonso ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.