cracked ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 جالب نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheJoker ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 من قبل از اینکه معلم انگلیسی حرفی بینه، مچم قوی شد و چشم ضعیف. XD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 17:43، ijoker گفته است: ﻣﻌﻠﻢ ﺯﺑﺎﻥ ﻣﺎ ﮔﻔﺖ ﻓﯿﻠﻢ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﺯﺑﺎﻧﺘﻮﻥ ﻗﻮﯼ ﺷﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺯﺑﻮﻥ ﻣﭽﻢ ﻗﻮﯼ ﺷﺪ ﭼﺸﻤﺎﻣﻢ ﺿﻌﯿﻒ ﺷﺪ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﺩﺭﺱ ﺑﺪﯼ ﺧﺐ ﭼﺮﺍ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﻏﻠﻂ ﻣﯿﺪﯼ دهن سرویس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArminHeroo ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 17:43، ijoker گفته است: ﻣﻌﻠﻢ ﺯﺑﺎﻥ ﻣﺎ ﮔﻔﺖ ﻓﯿﻠﻢ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﺯﺑﺎﻧﺘﻮﻥ ﻗﻮﯼ ﺷﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺯﺑﻮﻥ ﻣﭽﻢ ﻗﻮﯼ ﺷﺪ ﭼﺸﻤﺎﻣﻢ ﺿﻌﯿﻒ ﺷﺪ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﺩﺭﺱ ﺑﺪﯼ ﺧﺐ ﭼﺮﺍ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﻏﻠﻂ ﻣﯿﺪﯼ دهن سرویس به مولا از خنده قش کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 خوبه خوبه باید به فکر بودی میپرسیدی سانسور شده یا بدونه سانسور؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 در ۱۴۰۳/۹/۷ در 00:33، TheJoker گفته است: من قبل از اینکه معلم انگلیسی حرفی بینه، مچم قوی شد و چشم ضعیف. XD اوووه خراب بدبخت در ۱۴۰۳/۹/۱۱ در 23:27، TeacherAmin گفته است: خوبه خوبه باید به فکر بودی میپرسیدی سانسور شده یا بدونه سانسور؟ هاااااا به نکته کلفتی اشاره کردی...! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در December 4 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 17:43، ijoker گفته است: ﻣﻌﻠﻢ ﺯﺑﺎﻥ ﻣﺎ ﮔﻔﺖ ﻓﯿﻠﻢ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﺯﺑﺎﻧﺘﻮﻥ ﻗﻮﯼ ﺷﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺯﺑﻮﻥ ﻣﭽﻢ ﻗﻮﯼ ﺷﺪ ﭼﺸﻤﺎﻣﻢ ﺿﻌﯿﻒ ﺷﺪ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﺩﺭﺱ ﺑﺪﯼ ﺧﺐ ﭼﺮﺍ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﻏﻠﻂ ﻣﯿﺪﯼ دهن سرویس خدارو شکر من تا بحال مشاوره نرفتم اوک داش تو ام گفتی دیگه اصلا نمیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 17:43، ijoker گفته است: ﻣﻌﻠﻢ ﺯﺑﺎﻥ ﻣﺎ ﮔﻔﺖ ﻓﯿﻠﻢ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﺯﺑﺎﻧﺘﻮﻥ ﻗﻮﯼ ﺷﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺯﺑﻮﻥ ﻣﭽﻢ ﻗﻮﯼ ﺷﺪ ﭼﺸﻤﺎﻣﻢ ﺿﻌﯿﻒ ﺷﺪ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﺩﺭﺱ ﺑﺪﯼ ﺧﺐ ﭼﺮﺍ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﻏﻠﻂ ﻣﯿﺪﯼ دهن سرویس داداش دیگه داره مطالبت خیلی سم میشه آقا یه نفر ایشونو متوقف کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imojtaba ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 Xd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 9 ساعت قبل، Wandy گفته است: داداش دیگه داره مطالبت خیلی سم میشه آقا یه نفر ایشونو متوقف کنه من متوقف شدنی نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feo ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 با سلام درود به داداش گلم عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در جمعه در 14:23 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:23 خیلی هم عالی نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در سهشنبه در 07:06 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:06 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 17:43، ijoker گفته است: ﻣﻌﻠﻢ ﺯﺑﺎﻥ ﻣﺎ ﮔﻔﺖ ﻓﯿﻠﻢ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﺯﺑﺎﻧﺘﻮﻥ ﻗﻮﯼ ﺷﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺯﺑﻮﻥ ﻣﭽﻢ ﻗﻮﯼ ﺷﺪ ﭼﺸﻤﺎﻣﻢ ﺿﻌﯿﻒ ﺷﺪ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﺩﺭﺱ ﺑﺪﯼ ﺧﺐ ﭼﺮﺍ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﻏﻠﻂ ﻣﯿﺪﯼ دهن سرویس واقعاً برات متاًسفم نقل قول ○ در سـرم جـنگ هـاے بسـیاریـست ڪـہ تنها کشتــہ اش منـم... ♤ ♡ ◇ ♧ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.