Supervisor ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بعد از اینکه از Ram/ در راب بانک استفاده میکنیم و کیل میشیم، هنوز امکان استفاده از Deagle رو نداریم، حتی اگه راب تموم شده باشه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Bug-Deagle(1).mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ریکورد چک شود. 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 14, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 @Supervisor با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شده است، لطفا مجدد تست کنید و نتیجه را اعلام کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 6, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 گزارش تکراری ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده