iTopraK ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 کاملا حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cracked ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 من هم دارم تحصیل میکنم هم کار میکنم ساعته ۱میام از مدرسه ساعته ۲باید سرکار باشم کسی مجبورم نکرده برم سرکار چون میدونم ته درس به هیجا نمیرسم فردا هیچی نشدم یه مغاره بزنم از این کلی بدبختی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 در ۱۴۰۳/۸/۱۳ در 03:04، cracked گفته است: من هم دارم تحصیل میکنم هم کار میکنم ساعته ۱میام از مدرسه ساعته ۲باید سرکار باشم کسی مجبورم نکرده برم سرکار چون میدونم ته درس به هیجا نمیرسم فردا هیچی نشدم یه مغاره بزنم از این کلی بدبختی هر کی درس بخونه به جاهای خوبی میرسه ضعف خودتون رو با این کلمات توجیح نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 فکرم در گیر شد اما راست نقل قول TOMMY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shazadeh ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 منطق؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در دوشنبه در 20:31 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:31 Nice نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل درست میگی زندنگی همینه دیگه چه میشه کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.