AliExpert ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام و درود / در تاپ اکتیویتی فکشن Taxi Driver مشکلی به نظرم وجود دارد بازیکن $Hellboy$ تاپ اکتیوتیی فکشن می شود با Accept taxi : 39 , Deliver Taxi : 95 در حالی که بازیکنانی دیگر با اکتیویتی های دیگر داشتیم نظیر Miss_Elmira , Accept Taxi: 96 , Deliver Taxi : 76 Cartoon , Accept Taxi: 96 , Deliver Taxi: 74 - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 ملاک تاپ اکتیویتی هر فکشن با دیگری فرق داره مثلا: PD: Arrest NG: BankPatrol FBI: Frisk Mafias: Kills - Death Taxi Driver: Deliver Passenger Medic: SHeal Tow Truck Company: TowLS News Reporter: News ... 1 Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 (ویرایش شده) باگ نیست اینی که @AdmBoT گفت درسته ویرایش شده October 7, 2023 توسط Alarm خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 اکتیویتی ها با هم جمع میشه کی گفته تاپ اکتیویتی فقط بر 1 اساس هست؟ در 2 دقیقه قبل، Alarm گفته است: باگ نیست اینی که @AdmBoT گفت درسته در ۱ ساعت قبل، AdmBoT گفته است: ملاک تاپ اکتیویتی هر فکشن با دیگری فرق داره مثلا: PD: Arrest NG: BankPatrol FBI: Frisk Mafias: Kills - Death Taxi Driver: Deliver Passenger Medic: SHeal Tow Truck Company: TowLS News Reporter: News ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 فک کنم باگه و گفته ی @iKamyar درسته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 دقیقا این چیزایی که فرمودید صحت نداره و من توی بیشتر فکشن ها بودم اکتیویتی ها با هم جمع میشه و تاپ اکتیویتی مشخص میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در October 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2023 @Ali Top Acitivty X توسط سرور چجوری مشخص میشه چون منطقی نیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 تو فکشن هایی گه اکتیویتی accept (medic, taxi, mechanic) هست اکتیویتی accept ها حساب نمیشه چون من مدیک که بودم با ابیوز ۴۰۰ تا اکتیویتی accept medic/ جمع کرده بودم که تاپ نشدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۷/۱۵ در 01:37، TheExpert گفته است: در ۱۴۰۲/۷/۱۵ در 01:37، TheExpert گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: http://agsa.arsacia.ir/players/bars/AliBozorg.png - توضیح کامل باگ: با سلام و درود / در تاپ اکتیویتی فکشن Taxi Driver مشکلی به نظرم وجود دارد بازیکن $Hellboy$ تاپ اکتیوتیی فکشن می شود با Accept taxi : 39 , Deliver Taxi : 95 در حالی که بازیکنانی دیگر با اکتیویتی های دیگر داشتیم نظیر Miss_Elmira , Accept Taxi: 96 , Deliver Taxi : 76 Cartoon , Accept Taxi: 96 , Deliver Taxi: 74 - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - داخل تاکسی فقط Passenger deliver حساب میشه و اصلا Accept رو حساب نمیکنه اگه باگ هم نباشه یه چیز غیر منطقیه مثلا من یکدفعه ۲۶۰ تا accept داشتم با ۱۶۰ passenger deliver اما کسی که ۵۰ تا accept و ۱۶۵ تا passenger deliver داشت تاپ اکتیویتی شد ویرایش شده October 27, 2023 توسط Automat 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۵ در 16:26، AdmBoT گفته است: FBI: Frisk جالبه بدونین تو FBI زدن Frisk نه تنها یه قرون نمیده، بلکه اصلا تاثیری تو تاپ شدن نداره جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در November 3, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2023 با سلام. این مورد باگ نیست. در هنگام محاسبه تاپ اکتیویتی، اکتیویتی مربوط به Accept/ برای فکشنهایی مثل تاکسی و مدیک عامدانه محاسبه نمیشوند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده