Ehs4n ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: خدمت @WhiteCollar و @Ali توضیح داده میشود. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): خدمت @WhiteCollar و @Ali ارسال میشود. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):-- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 مگه چقدر High Level گرفتی که تو PV میفرستی؟ جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 منتظر هولی کشیدنت هستیم دا 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ehs4n ارسال شده در October 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 در 23 ساعت قبل، Supervisor گفته است: مگه چقدر High Level گرفتی که تو PV میفرستی؟ نمیدانم فیلمش بد بود پخش نشه بهتره در 23 ساعت قبل، Alonso گفته است: منتظر هولی کشیدنت هستیم دا متاسفانه مربوط به یکی از مکان های جمع کردن BSmat هست هولی من کجا بود xD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 14, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 @KINGEHSAN87 با سلام و درود لطفا مشکل را بازگو کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ehs4n ارسال شده در November 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۳ در 20:38، Toofan گفته است: @KINGEHSAN87 با سلام و درود لطفا مشکل را بازگو کنید سلام باگ چند وقتیه که درست شده احتمالا با ریستارت شدن سرور اوکی شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 29, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 با تشکر ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده