Yasinabarsaji ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بنده خیلی وقته شاهد این دو مورد بودم و دیدم کسی گزارش نکرد مجبور به اقدام گزارش شدم. در نزدیکیه Cnn LS و دیگری در نزدیکیه محله Grove ماشین های عمومی سد معبر کردند و چندین بار باعث ترکیدن ماشین های شخصی شدن و جالبیش اینجاس که نمیشه سوار شد . اگه پیگیری شه که خیلی میزونه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): فیکس کردن جای پارکشون. سلام , منم , همون بچه , تخسِ , سِرتِق † لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 وقتی F میکنی ارور میده که لگ یا چیتری؟ اگه اینجوره مشکل از بازیت هست چون مپ رو دیر لود میکنه و وقتی دیر لود بشه ماشین ها موقع اسپاون میرن زیر زمین و بعد از یکم پایین رفتن یا جلو یا عقب تر اسپاون میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasinabarsaji ارسال شده در October 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2023 در 16 ساعت قبل، Blank گفته است: وقتی F میکنی ارور میده که لگ یا چیتری؟ اگه اینجوره مشکل از بازیت هست چون مپ رو دیر لود میکنه و وقتی دیر لود بشه ماشین ها موقع اسپاون میرن زیر زمین و بعد از یکم پایین رفتن یا جلو یا عقب تر اسپاون میشه نه ماشین وسط خیابونه هر دفعه رد میشی دوباره همونجا اسپاون میشه سلام , منم , همون بچه , تخسِ , سِرتِق † لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2023 عجیبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 14, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 @Yasinabarsaji با سلام و درود لطفا مجدد تست و بررسی کنید و نتیجه را اعلام کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده