MaTTio ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 ۱۵عرضه شد و هنوز از ریجستری ۱۴ محرومیم نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jalinous ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 نقل قول To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoZaKh ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۸ در 23:20، ShirDal گفته است: ۱۵عرضه شد و هنوز از ریجستری ۱۴ محرومیم مورد نداره ما همیشه ۲پله از بقیه عقبیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در October 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 در 4 ساعت قبل، polic گفته است: مورد نداره ما همیشه ۲پله از بقیه عقبیم کاش فقط ۲ پله بود نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 هعب دا نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۸ در 23:20، ShirDal گفته است: ۱۵عرضه شد و هنوز از ریجستری ۱۴ محرومیم پولشم نداریم نقل قول 」 「 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۸ در 23:20، ShirDal گفته است: ۱۵عرضه شد و هنوز از ریجستری ۱۴ محرومیم داش بزار 14 رو بگیریم بعد حالا درمورد ریجستر و 15 هم صحبت می کنیم وااالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 در ۱۴۰۲/۹/۱۷ در 16:10، ijoker گفته است: داش بزار 14 رو بگیریم بعد حالا درمورد ریجستر و 15 هم صحبت می کنیم وااالا قبل اون یه نگاهی هم به ۱۳ بکنیم بد نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 6 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ در 21:25، FriendOfGod گفته است: قبل اون یه نگاهی هم به ۱۳ بکنیم بد نیست افرین اصلا ایفون چیه نوکیا رو عشقه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 10 ساعت قبل، ijoker گفته است: افرین اصلا ایفون چیه نوکیا رو عشقه فقط نوکیا 1100 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ در 09:48، FriendOfGod گفته است: فقط نوکیا 1100 فقط اونی که توش فوتبال داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 هم اکنون، ijoker گفته است: فقط اونی که توش فوتبال داشت فوتباله هم خوب بود ولی هیچی ماره نمیشد در واقع نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 ۱ ساعت قبل، FriendOfGod گفته است: فوتباله هم خوب بود ولی هیچی ماره نمیشد در واقع یه توپ هم بود باید روی سطح های هموار می پریدم جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 در ۱۴۰۲/۷/۸ در 12:50، ShirDal گفته است: ۱۵عرضه شد و هنوز از ریجستری ۱۴ محرومیم اره حاجی ایکاش سریع تر ریجستر بشه که ایفون 13 بیاد پایین همه برن سمت ایفون 12 ایفون 11 بیاد پایین ازونجایی که مردم رفتن سمت اینا تا ایفون 6 میاد پایین قیمتا و من میتونم نوکیا بخرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 هم اکنون، MitNick گفته است: اره حاجی ایکاش سریع تر ریجستر بشه که ایفون 13 بیاد پایین همه برن سمت ایفون 12 ایفون 11 بیاد پایین ازونجایی که مردم رفتن سمت اینا تا ایفون 6 میاد پایین قیمتا و من میتونم نوکیا بخرم فکر اقتصادی 7 دقیقه قبل، MitNick گفته است: اره حاجی ایکاش سریع تر ریجستر بشه که ایفون 13 بیاد پایین همه برن سمت ایفون 12 ایفون 11 بیاد پایین ازونجایی که مردم رفتن سمت اینا تا ایفون 6 میاد پایین قیمتا و من میتونم نوکیا بخرم جالبیش اینه که همون نوکیا یک میلیون و خورده ایه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 14 دقیقه قبل، ijoker گفته است: یه توپ هم بود باید روی سطح های هموار می پریدم جالب بود جدا از اینا یه کِشتی بازی بود(که اکثرا نمیدونن چیه) که خیلی جذاب و سخت بود و من خیلی سعی کردم تمومش کنم ولی نمیشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 35 دقیقه قبل، FriendOfGod گفته است: جدا از اینا یه کِشتی بازی بود(که اکثرا نمیدونن چیه) که خیلی جذاب و سخت بود و من خیلی سعی کردم تمومش کنم ولی نمیشد کشتی ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 46 دقیقه قبل، ijoker گفته است: فکر اقتصادی جالبیش اینه که همون نوکیا یک میلیون و خورده ایه من منظورم قاب هست دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 2 دقیقه قبل، ijoker گفته است: کشتی ندیدم اره همونطور که گفتم اکثرا نمیدونن چیه ولی بازیِ جذابیه اگه بازی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ در 14:28، MitNick گفته است: اره حاجی ایکاش سریع تر ریجستر بشه که ایفون 13 بیاد پایین همه برن سمت ایفون 12 ایفون 11 بیاد پایین ازونجایی که مردم رفتن سمت اینا تا ایفون 6 میاد پایین قیمتا و من میتونم نوکیا بخرم iPhone X هم بد نیستا فرق زیادی نداره با اون جدیداشم نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ATOM ارسال شده در April 25 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25 ایفون < نوکیا نقل قول me: my bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 آیفون چیه داداش دود بهترینه. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 تا 5 سال دیگه حتی پول نت هم نداریم نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 27 دقیقه قبل، professional گفته است: تا 5 سال دیگه حتی پول نت هم نداریم تموم شد رفت. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 3 ساعت قبل، professional گفته است: تا 5 سال دیگه حتی پول نت هم نداریم الانش هم خیلیا از خیلی چیز ها محروم شدن نت که کمشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.