Samin22 ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 (ویرایش شده) شما قبل اینکه سوار تراک بشین تریاک مصرف میکنید؟ من هر موقع میام سمت شماها کلی بسم الله میگم ماشینم نترکه بیوفتم تو خرج. اخه فکر کنم مسافتا زیاده دیگه مجبورین مصرف کنید. ویرایش شده September 30, 2023 توسط Samin22 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 تریاک نزدن گواهینامه ندارن.. رانندگی بلد نیستن.. ماشینه جابه دیگه، ماشین خودشون نیست که هواشو داشته باشن.. بترکه میرن یکی دیگه برمیدارن یارو بچهس، شناسنامهش هنوز عکس دار نشده، میاد تو لاین من، میزنه به من، بهم تازه فحش هم میده... دیگه شما چه انتظاری داری؟ شما کلا میخوای از اون مسیر رد بشی باید یه دست آیت الکرسی رو با صوت بخونی تا شاید بتونی از اونجا رد بشی 1 2 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 در 3 دقیقه قبل، AmuAmiir گفته است: یارو بچهس، شناسنامهش هنوز عکس دار نشده، میاد تو لاین من، میزنه به من، بهم تازه فحش هم میده... دیگه شما چه انتظاری داری؟ حق نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 در 12 ساعت قبل، Samin22 گفته است: شما قبل اینکه سوار تراک بشین تریاک مصرف میکنید؟ من هر موقع میام سمت شماها کلی بسم الله میگم ماشینم نترکه بیوفتم تو خرج. اخه فکر کنم مسافتا زیاده دیگه مجبورین مصرف کنید. نمیدونم گل زده بودن، حالت طبیعی نبودن، میومدن ماشینمو میترکوندن هار هار میخندیدن در 7 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: یارو بچهس، شناسنامهش هنوز عکس دار نشده، میاد تو لاین من، میزنه به من، بهم تازه فحش هم میده... دیگه شما چه انتظاری داری؟ شما کلا میخوای از اون مسیر رد بشی باید یه دست آیت الکرسی رو با صوت بخونی تا شاید بتونی از اونجا رد بشی - حاجی میدونی بدتر از یه بچه که تراکر کار میکنه چیه؟ +یه اکیپ بچه سال که تراکر کار میکنن!! 2 نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 در 6 دقیقه قبل، Syd گفته است: +یه اکیپ بچه سال که تراکر کار میکنن!! دقیقا نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARASTARFADAi ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 در 13 ساعت قبل، Samin22 گفته است: شما قبل اینکه سوار تراک بشین تریاک مصرف میکنید؟ من هر موقع میام سمت شماها کلی بسم الله میگم ماشینم نترکه بیوفتم تو خرج. اخه فکر کنم مسافتا زیاده دیگه مجبورین مصرف کنید. تراک میخوای رد شی ای بچ سالا میزنن درکو شعور ندارن هعیی در ۱ ساعت قبل، Syd گفته است: +یه اکیپ بچه سال که تراکر کار میکنن!! درود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 در 21 ساعت قبل، Samin22 گفته است: شما قبل اینکه سوار تراک بشین تریاک مصرف میکنید؟ من هر موقع میام سمت شماها کلی بسم الله میگم ماشینم نترکه بیوفتم تو خرج. اخه فکر کنم مسافتا زیاده دیگه مجبورین مصرف کنید. کاملا صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 (ویرایش شده) در 19 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: یارو بچهس، شناسنامهش هنوز عکس دار نشده، میاد تو لاین من، میزنه به من، بهم تازه فحش هم میده... دیگه شما چه انتظاری داری؟ در 12 ساعت قبل، Syd گفته است: +یه اکیپ بچه سال که تراکر کار میکنن!! آخ آخ حالا چهار راه lv ( پل ) که بماند ... ویرایش شده October 1, 2023 توسط CalaCe املایی نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 در 10 ساعت قبل، FADAi گفته است: تراک میخوای رد شی ای بچ سالا میزنن درکو شعور ندارن هعیی ? Do you have a problem Seyed نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARASTARFADAi ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 در هم اکنون، Fazaei گفته است: ? Do you have a problem Seyed انگلیسی 0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 در ۱ ساعت قبل، CalaCe گفته است: آخ آخ حالا چهار راه lv ( پل ) که بماند ... داداش حالا اینا که هیچی....بدترین جا فقط همون محل getjob تراکره، از بالا اون پل بخوای رد شی باید یه دور قرانو از حفظ بخونی نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 در 6 ساعت قبل، FADAi گفته است: انگلیسی 0 سطح شعور 1- نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 در 7 ساعت قبل، Syd گفته است: داداش حالا اینا که هیچی....بدترین جا فقط همون محل getjob تراکره، از بالا اون پل بخوای رد شی باید یه دور قرانو از حفظ بخونی ای بابا نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dawat ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۸ در 20:30، Samin22 گفته است: شما قبل اینکه سوار تراک بشین تریاک مصرف میکنید؟ من هر موقع میام سمت شماها کلی بسم الله میگم ماشینم نترکه بیوفتم تو خرج. اخه فکر کنم مسافتا زیاده دیگه مجبورین مصرف کنید. آی قدرت تریاک نقل قول همیشه برای خودت آدم مهمی باش. لیدر گروه قدیمی بادیگارد ها(BDG) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۸ در 20:30، Samin22 گفته است: شما قبل اینکه سوار تراک بشین تریاک مصرف میکنید؟ من هر موقع میام سمت شماها کلی بسم الله میگم ماشینم نترکه بیوفتم تو خرج. اخه فکر کنم مسافتا زیاده دیگه مجبورین مصرف کنید. داش این کار تریاک نیست کار یه چی دیگس نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 شغل تراکر باید حذف بشه و به جاش مثلا شغل راننده های پیتزا بیاد که جمعو جور تره و تصادفاتش هم کم تره نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۸ در 20:30، Samin22 گفته است: شما قبل اینکه سوار تراک بشین تریاک مصرف میکنید؟ من هر موقع میام سمت شماها کلی بسم الله میگم ماشینم نترکه بیوفتم تو خرج. اخه فکر کنم مسافتا زیاده دیگه مجبورین مصرف کنید. من یکی از تفریحام اینکه با دوستم میرم اونجا میبینم یکی کرم میریزه میرم دنبالش تا نزدیکیی رسوند بار می ترکونمشون واقعا خیلی حال میده اقلبشون از دفعه بعد ادم میشن در ۱۴۰۲/۷/۹ در 01:32، AmuAmiir گفته است: تریاک نزدن گواهینامه ندارن.. رانندگی بلد نیستن.. ماشینه جابه دیگه، ماشین خودشون نیست که هواشو داشته باشن.. بترکه میرن یکی دیگه برمیدارن یارو بچهس، شناسنامهش هنوز عکس دار نشده، میاد تو لاین من، میزنه به من، بهم تازه فحش هم میده... دیگه شما چه انتظاری داری؟ شما کلا میخوای از اون مسیر رد بشی باید یه دست آیت الکرسی رو با صوت بخونی تا شاید بتونی از اونجا رد بشی داش با بچه حرف بزنی تو سرشون چیزی فرو نمیره خودمونم بچه بودیم دیگه تنها راهش اینه تفنگ بگیری از دم همه رو بزنیم 16 ساعت قبل، Syd گفته است: - حاجی میدونی بدتر از یه بچه که تراکر کار میکنه چیه؟ +یه اکیپ بچه سال که تراکر کار میکنن!! حق 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در October 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۹ در 22:35، FADAi گفته است: انگلیسی 0 جملش درست بود در ۱۴۰۲/۷/۹ در 09:02، Syd گفته است: - حاجی میدونی بدتر از یه بچه که تراکر کار میکنه چیه؟ +یه اکیپ بچه سال که تراکر کار میکنن!! نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MEHRANIX ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۸ در 20:30، Samin22 گفته است: شما قبل اینکه سوار تراک بشین تریاک مصرف میکنید؟ من هر موقع میام سمت شماها کلی بسم الله میگم ماشینم نترکه بیوفتم تو خرج. اخه فکر کنم مسافتا زیاده دیگه مجبورین مصرف کنید. دقیقا قبل از سوار شدن میشینن دوره هم میکشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 (ویرایش شده) دو روزه حساب کار رو گذاشتیم کف دستشون، امیدوارم یکم به راه راست هدایت بشن @ExTerMe @Robert @MmdTurk ویرایش شده October 9, 2023 توسط Supervisor 2 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 ۱ ساعت قبل، Supervisor گفته است: دو روزه حساب کار رو گذاشتیم کف دستشون، امیدوارم یکم به راه راست هدایت بشن @ExTerMe @Robert @MmdTurk اذیتشون نکن سید گناه دارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 5 دقیقه قبل، BeYoNDeR گفته است: اذیتشون نکن سید گناه دارن گناه که ندارن، این واسه همه روشنه... کم بیمه مردم رو اینا نترکوندن، کم رو اعصاب بقیه نرفتن، کم چوب نکردن تو کار بقیه... حرف هم متوجه نمیشن، بلاخره یکی باید درستشون کنه نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ExTerMe ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 (ویرایش شده) 12 ساعت قبل، Supervisor گفته است: گناه که ندارن، این واسه همه روشنه... کم بیمه مردم رو اینا نترکوندن، کم رو اعصاب بقیه نرفتن، کم چوب نکردن تو کار بقیه... حرف هم متوجه نمیشن، بلاخره یکی باید درستشون کنه این رو فقط من و تو میتونیم درست کنیم به روش حرفه ای و مدرن تر تمیز ویرایش شده October 10, 2023 توسط ExTerMe 1 نقل قول 𝒊𝑸 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 13 ساعت قبل، Supervisor گفته است: گناه که ندارن، این واسه همه روشنه جدیدا داشتم با تاکسی مسافر میبردم، راهمو بسته بودن، میگفتن باید پول بدی تا بزاریم رد بشی از اون لا به لا رد شدم دیدم رو مایک فحش ناموسی میدن همشون هم بچه... خدایی اینا رو کیی اینجا راه میده؟ همین علی یدونه از بهونه هاش برای اینکه AG:SAMP رو تو بازار و مایکت نزاریم این بود که همچین افرادی به سرور نیان.. پس اینا اینجا چیکار میکنن؟؟ نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.