Slap ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 این ارور چیزی نیست که اختلالی توی بازی کردنم ایجاد کنه ولی رو مخ هست مثلا داری راب میزنی یهو کرش میخوری با متن This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way با اینکه لایبری و برنامه به طور کامل از سایت خود مایکروسافت نصب شده قابل توجه دوستانی که نخونده میگن پاک کن دوباره نصب کن اثری نداشته تاکنون این مشکل فقط زمانی که از لانچر استفاده میکنم رخ میده و زمان هایی که با سمپ معمولی وارد سرور میشم با این مشکل برخورد نمیکنم همیشه و هر روز با این مشکل رو به رو میشم و اکثر مواقع وقتی به جاهایی میرم که نیاز به پردازش بیشتری داره یا غیره مثلا پمپ بنزین LS به این مشکل برمیخورم و کرش میشم درحالی که با لانچر اصلی سمپ Samp.exe یا با استفاده از CommandPrompt وارد بازی میشم با همچین مشکلی مواجه نمیشم توی خود برنامه سمپ همچین مشکلی پیش نمیاد و زمانی که نزدیک همونجا میشم یا opcode ارور ها پر میشه توی چتم یا هیچی نمیشه و یه ذره دراپ میخورم برای 1 ثانیه و بعدش فیکسه و انگار نه انگار Versions = Microsoft Visual C++ Redistributable 2008 - 2015 Full Net framework = 7.0.3.32119. سیستم تمام چیزایی که نیازه رو نصب داره روی خودش Proccessor architecture = Amd64 (x64) با تشکر نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
Suvastika ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 Visual C++ ها رو از 2007 تا 2019 یا 2017 نصب کن احتمال 80% اوکی میشه نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 سلام مهران جان لطفا چک کن ببین RuntimePack رو روی سیستم خودت نصب کردی اگه نصب نکردی یا کلا یکبار این برنامه رو نصب کن شاید مشکلت حل بشه بیشتر اوقات این برنامه حلال مشکلات C++ هست برای دانلود کلیک نقل قول لینک به دیدگاه
MohammadMahaN ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 @MehranS اگه موقع راب همچین اتفاقی افتاد و وقتی Runtime Library Error رو نشونت میده روی "Close" یا "OK" کلیک نکن تا وقتی کلیک نکردی گیم بسته نمیشه و میتونی مثل ALT TAB بری توی گیم نقل قول لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در September 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 در ۱ ساعت قبل، HastaLaVista گفته است: Visual C++ ها رو از 2007 تا 2019 یا 2017 نصب کن احتمال 80% اوکی میشه از خود مایکروسافت گرفتم حل نشد در ۱ ساعت قبل، Blank گفته است: سلام مهران جان لطفا چک کن ببین RuntimePack رو روی سیستم خودت نصب کردی اگه نصب نکردی یا کلا یکبار این برنامه رو نصب کن شاید مشکلت حل بشه بیشتر اوقات این برنامه حلال مشکلات C++ هست برای دانلود کلیک امتحانش میکنم در ۱ ساعت قبل، MohammadMahaN گفته است: @MehranS اگه موقع راب همچین اتفاقی افتاد و وقتی Runtime Library Error رو نشونت میده روی "Close" یا "OK" کلیک نکن تا وقتی کلیک نکردی گیم بسته نمیشه و میتونی مثل ALT TAB بری توی گیم نه متوجه نشدی ببین این ارور وقتی میاد گیم خودش کلا بسته میشه بعد این ارور رو نشون میده هر بارم که اینو نشون میده نمیتونم با همون لانچر دوباره دکمه Play رو بزنم وقتی اینکارو میکنم میام تو گیم میگه Cant connect launcher in this time بعد اوکی میدی گیم بسته میشه باید یه بار لانچر رو ببندم دوباره باز کنم نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
MohammadMahaN ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 در ۱ ساعت قبل، MehranS گفته است: از خود مایکروسافت گرفتم حل نشد امتحانش میکنم نه متوجه نشدی ببین این ارور وقتی میاد گیم خودش کلا بسته میشه بعد این ارور رو نشون میده هر بارم که اینو نشون میده نمیتونم با همون لانچر دوباره دکمه Play رو بزنم وقتی اینکارو میکنم میام تو گیم میگه Cant connect launcher in this time بعد اوکی میدی گیم بسته میشه باید یه بار لانچر رو ببندم دوباره باز کنم من خیلی وقته این مشکل رو دارم وقی ارور میبینی گیم بسته نمیشه میتونی alt tab کنی باز امتحان کن برا من اینجوریه نقل قول لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در September 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 در هم اکنون، MohammadMahaN گفته است: من خیلی وقته این مشکل رو دارم وقی ارور میبینی گیم بسته نمیشه میتونی alt tab کنی باز امتحان کن برا من اینجوریه والا برا ما که مستقیم بسته میشه اگه مینیمایز میشد خوب بود باز ولی صاف بسته میشه نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۸ در 22:07، MehranS گفته است: والا برا ما که مستقیم بسته میشه اگه مینیمایز میشد خوب بود باز ولی صاف بسته میشه نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.