Leaked ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 سلام و خسته نباشید، من تا دیشب لانچر رو داشتم، اما دیشب دیدم نمیاره وقتی اومدم نصبش کنم دیدم باز نصب نمیشه و جی تی ای اصلی هم زدم باز مشکل داشت. Link فیلم هم گرفتم که نصب نمیشه لانچر نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 @Milano تا الان هر کاریو که کردی فراموش کن از 0 کاراییو که بهت میگم انجام بده نسخه بازی رو از اینجا دانلود کن بازی رو نصب کن بعد نصب بازی,سمپ رو توی پوشه ای که بازیتو نصب کردی نصب کن لانچر رو دانلود و بزارش توی پوشه ای که سمپ رو نصب کردی لانچر اجرا و نصب کن مسیر نصب هم اینجوری باشه اگه مشکلی بود تگم کن اگه تونستم کمکت میکنم نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
Leaked ارسال شده در September 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 در 2 ساعت قبل، Learning گفته است: @Milano تا الان هر کاریو که کردی فراموش کن از 0 کاراییو که بهت میگم انجام بده نسخه بازی رو از اینجا دانلود کن بازی رو نصب کن بعد نصب بازی,سمپ رو توی پوشه ای که بازیتو نصب کردی نصب کن لانچر رو دانلود و بزارش توی پوشه ای که سمپ رو نصب کردی لانچر اجرا و نصب کن مسیر نصب هم اینجوری باشه اگه مشکلی بود تگم کن اگه تونستم کمکت میکنم همه اینارو انجام دادم هنوز خرابه همونجوری توی ویدیو میشه نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 در 35 دقیقه قبل، Milano گفته است: همه اینارو انجام دادم هنوز خرابه همونجوری توی ویدیو میشه توی فیلمتون اصن لانچر سمپ رو نشون نمیده http://arsacia.ir/download/sa-mp-0.3.7-install.exe نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 داداش احیانا انتی ویروست گیر نمیده؟ چون طبق گفته های @Learning نه Launcher.exe وجود داره نه samp.dll نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در September 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۱ در 15:24، MehranS گفته است: داداش احیانا انتی ویروست گیر نمیده؟ چون طبق گفته های @Learning نه Launcher.exe وجود داره نه samp.dll درست نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۳۱ در 18:30، Learning گفته است: @Milano تا الان هر کاریو که کردی فراموش کن از 0 کاراییو که بهت میگم انجام بده نسخه بازی رو از اینجا دانلود کن بازی رو نصب کن بعد نصب بازی,سمپ رو توی پوشه ای که بازیتو نصب کردی نصب کن لانچر رو دانلود و بزارش توی پوشه ای که سمپ رو نصب کردی لانچر اجرا و نصب کن مسیر نصب هم اینجوری باشه اگه مشکلی بود تگم کن اگه تونستم کمکت میکنم با حرف ایشون ۱۰۰ درصد به نتیجه میرسید. نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 در ۱۴۰۲/۶/۳۱ در 18:30، Password گفته است: @Milano تا الان هر کاریو که کردی فراموش کن از 0 کاراییو که بهت میگم انجام بده نسخه بازی رو از اینجا دانلود کن بازی رو نصب کن بعد نصب بازی,سمپ رو توی پوشه ای که بازیتو نصب کردی نصب کن لانچر رو دانلود و بزارش توی پوشه ای که سمپ رو نصب کردی لانچر اجرا و نصب کن مسیر نصب هم اینجوری باشه اگه مشکلی بود تگم کن اگه تونستم کمکت میکنم نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.