WinGed ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 سلام .. mynuol هستم ومیخواستم اطلاعاتی درباره خانواده های مختلف دسته متوسط جمع کنم میخواستم یه چند تا سوال بپرسم بدون تعارف جواب بدید 1. بهترین اقلیت دسته متوسط کدام اقلیت هست؟ 2. بهترین لیدر دسته متوسط؟ 3. کدام اقلیت سخت نمیگیرن (چون من با AGSAMP ام و میخوام برم دسته متوسط اگه بخوام تو هر وار فکشن وارن بگیرم ارزوی رنک دو دسته متوسط رو دلم میمونه) جواب بدید با تشکر ویژهههه ه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 این رو باید توی وار ویدیو ها قضاوت کنی نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 درود / در مورد بهترین اقلیت دسته متوسط ما باید بدانیم شما چه چیز هایی را در نظر دارید از نظر اخلاق و دوستانه بودن LSV از نظر سخت نگرفتن به ممبر ها GSF و TMF از نظر گانری و افراد برتر توی وار و پینت بال : BLL و VLA از نظر بی حاشیه بودن و کمرنگ بودن توی سرور : TRM از دستور /Top هم میتوانید استفاده کنید و ببینید که شما شرایط ورود به کدام یک از دسته متوسط ها رو دارید. و اینکه این راجب این دو ماه فعلی هست ممکنه با جابجایی لیدر ها با پایان فستیوال وضعیت عوض شود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 خوب میگفتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.