AliExpert ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 با سلام و درود با توجه به اینکه ترول های قبلی رو دوست داشتید تصمیم گرفتم ادامه بدم ترول های قبلی : [ ترول ] فیل کردن راب توسط Omid[ ترول ] لیدری Expert همراه با AmirHossein و EndWaY[ ترول ] بیشترین لایک ماه همراه با ArSaCiA امیدوارم دوست داشته باشید راجب ترول بعدی اگه ایده خاصی راجب چیزی دارید نظر بدید استقبال میشه. اخ چقدر این بن سنگین بود @TheMasTeR@ORTEGA @End @Nicolay @Nigga @iSpicy @Robert @vartoluYT @Dillon @Johnson @DoNaLd @HeY @Olden @CalaCe @MehranS @Nikotin @Fadly 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 مرسی بابت تگ ، نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 مرسی بابت تگ نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Piruz ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 جالب بود ولی Hl/ بود نه Al/ و اینکه شما فکر نکنم سمته شکایت از هلپر ها میری یبار Helpme دادی یادمه در مورد شکایت پرسیده بودی خدارو شکر همکار هام نجاتم دادن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 سلام نکته انحرافی داشت آیا؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در هم اکنون، Fadly گفته است: جالب بود ولی Hl/ بود نه Al/ و اینکه شما فکر نکنم سمته شکایت از هلپر ها میری یبار Helpme دادی یادمه در مورد شکایت پرسیده بودی خدارو شکر همکار هام نجاتم دادن نه جدیدا نمیرم قبلا میرفتم. اره /Hl خخخخ. یادم نمیاد چی پرسیده باشم. در هم اکنون، MohamadHosseiN گفته است: سلام نکته انحرافی داشت آیا؟ اره دیگه شکایت کردم ازشون بن شدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در 13 ساعت قبل، TheExpert گفته است: سر این بن نشدی که هلپرامو داشتی اذیت میکردی شکایتای الکی میکردی میگفتم مسئولا رد کنن، بعد بن شدی هنوزم اذیتشون میکنی یا نه؟ نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در هم اکنون، ORTEGA گفته است: سر این بن نشدی که هلپرامو داشتی اذیت میکردی شکایتای الکی میکردی میگفتم مسئولا رد کنن، بعد بن شدی هنوزم اذیتشون میکنی یا نه؟ به به آقا رضا قدیمی اسمی اره دیگه سر شکایت از هلپرا بود نه والا سعی می کنم باهاشون رفیق باشم. بعدش تو مارو یادت رفته؟ سربازی چطور پیش میره؟ کی برمیگردی یه لیدری هیتمن بدی به ما حالشو ببریم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirali12345 ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در 2 ساعت قبل، TheExpert گفته است: نه جدیدا نمیرم قبلا میرفتم. اره /Hl خخخخ. یادم نمیاد چی پرسیده باشم. اره دیگه شکایت کردم ازشون بن شدم. من تازه اومدم سرور چرا شما دنبال این هستی که مورو از ماست بکشی بیرون ؟ (شکایت میکنی). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 گلد رو بزن حله نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در 7 ساعت قبل، TheExpert گفته است: نه والا سعی می کنم باهاشون رفیق باشم این خوبه در 7 ساعت قبل، TheExpert گفته است: بعدش تو مارو یادت رفته؟ نه عزیز چرا یادم بره ی مدت دلخوشیمون این بود بیای پینت بال بگی واندر گاااااااااای ریکوردشو دارم ولی باید خیلی بگردم در 7 ساعت قبل، TheExpert گفته است: سربازی چطور پیش میره؟ شکر، میگذره در 7 ساعت قبل، TheExpert گفته است: کی برمیگردی یه لیدری هیتمن بدی به ما حالشو ببریم؟ فک نکنم دیگه تا اون موقع اصن حوصله داشته باشم بیام گیم. الانم ک ۳ روز در هفته هستیم، این تایم واس استف کافی نیس نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در 47 دقیقه قبل، ORTEGA گفته است: این خوبه نه عزیز چرا یادم بره ی مدت دلخوشیمون این بود بیای پینت بال بگی واندر گاااااااااای ریکوردشو دارم ولی باید خیلی بگردم شکر، میگذره فک نکنم دیگه تا اون موقع اصن حوصله داشته باشم بیام گیم. الانم ک ۳ روز در هفته هستیم، این تایم واس استف کافی نیس خفه سمپر 1 نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 در 9 ساعت قبل، Amad گفته است: خفه سمپر سمپ فور اور 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 در 12 ساعت قبل، ORTEGA گفته است: این خوبه اقا رضا داله دولوغ میگه من تکذیبش میکنم یکی دو ماه پیش یه ۲ ۳ نفری رو دیموت داد الانم از هلپرا کنده رفته طرف پلیرا 1 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 در 3 ساعت قبل، HastaLaVista گفته است: اقا رضا داله دولوغ میگه من تکذیبش میکنم یکی دو ماه پیش یه ۲ ۳ نفری رو دیموت داد الانم از هلپرا کنده رفته طرف پلیرا گزارشات اعضا و اخرین تاپیک های ارسال شده از طرف من برطرف کننده شک های دوستان هست نیازی به اثبات به شما نیست. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.