xNicolas ارسال شده در February 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2017 با سلام من یک تاپیکی در این باره زده بودم ولی نمیدونم چرا حذف شد به هر حال این اسکرین شات لینک عکس ایشون اکانتارو داخل بازی خریدو فروش میکند (با پول واقعی) . لطفا یاری بفرمایید . ایشون ضرر های بسیاری به من زده . یکیییییی کمکم کنه توروخدا .ثواب داره 1 ▂▃▄▅▆▇█▓▒░ We Work In The Dark To Serve The LighT ; We Are Cop's ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ 『D』『M』 『I』『J』『A』 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARies ارسال شده در February 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2017 در در 2/7/2017 در 10:16، majid گفته است : لینک عکس ایشون اکانتارو داخل بازی خریدو فروش میکند (با پول واقعی) . لطفا یاری بفرمایید . ایشون ضرر های بسیاری به من زده . سلام دیروز هم با من تماس گرفت و همین حرفا زده شد که متاسفانه Crash خوردم و نتونستم Ss بگیرم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 20, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2017 با سلام. اولاً که اصلاً در این باره نباید تاپیک میزدید و باید به من پیام خصوصی می دادید. دوماً ما درخواست فروشی داخل عکس مشاهده نمی کنیم! بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده