AsirAm ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام بسیاری از CMD های قدیمی حذف شدن ولی این مونده اینو هم حذف کنین چون که کمتر کسی اینو یادشه Number/ - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 Deprecated دیگه Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2023 به نظر من اگ رو /Stats کار بشه خیلی باحال میشه. چون Cmd نسبتا کاربردیه و خیلی شلوغه ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در 12 ساعت قبل، Nikotin گفته است: به نظر من اگ رو /Stats کار بشه خیلی باحال میشه. چون Cmd نسبتا کاربردیه و خیلی شلوغه درسته داش علی اساسین فکری کن /Number رو بیار توی Stats داش اصلا تو نخوندی من گفتم که باید حذف بشه چون که قدیمیه و کاربرد نداره تو اومدی گفتی که خیلی کاربردیه؟ انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در 2 دقیقه قبل، llluminati گفته است: درسته داش علی اساسین فکری کن /Number رو بیار توی Stats داش اصلا تو نخوندی من گفتم که باید حذف بشه چون که قدیمیه و کاربرد نداره تو اومدی گفتی که خیلی کاربردیه؟ ن سید اونو نمیگم که میگم ار اون پاک بشه بعدشم یه چیزی مثه Carradio درست کنن /Stats رو ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در هم اکنون، Nikotin گفته است: ن سید اونو نمیگم که میگم ار اون پاک بشه بعدشم یه چیزی مثه Carradio درست کنن /Stats رو متوجه نمیشم، واضح تر بگید. انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در 1 دقیقه قبل، llluminati گفته است: متوجه نمیشم، واضح تر بگید. الان Carrdio لیستی شده درسته ؟ اگه /Stats هم مثه اون بشه یا حدعقل چیزای اضافه و غیرکاربردی که توشه کم شه خوب میشه ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 (ویرایش شده) این دستور در حال حاظر بسته میباشد، برای خرید شماره رند از دستور Report/ استفاده کنید. با اومدن AG:SA امکانه باز شدن این کامند هست https://wiki.arsacia.ir/wiki/فروشگاه:دستورات#Nums.2F ویرایش شده September 10, 2023 توسط Learning (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2023 در 12 ساعت قبل، Learning گفته است: این دستور در حال حاظر بسته میباشد، برای خرید شماره رند از دستور Report/ استفاده کنید. با اومدن AG:SA امکانه باز شدن این کامند هست https://wiki.arsacia.ir/wiki/فروشگاه:دستورات#Nums.2F سلام منظور من Number/ عه که قبلا میتوسنتی با این شماره پلیر هارو در بیاری انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در September 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2023 در 9 ساعت قبل، llluminati گفته است: سلام منظور من Number/ عه که قبلا میتوسنتی با این شماره پلیر هارو در بیاری اها کامل نخوندم جمله رو شرمنده (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در September 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۹ در 17:18، Nikotin گفته است: الان Carrdio لیستی شده درسته ؟ اگه /Stats هم مثه اون بشه یا حدعقل چیزای اضافه و غیرکاربردی که توشه کم شه خوب میشه نه /Stats همینجوری خوبه اونجوری الکی وقت میگیره ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 در 22 ساعت قبل، Guardian گفته است: نه /Stats همینجوری خوبه اونجوری الکی وقت میگیره ( نالاحت شدم) ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 همینطور /mp3 و شایدم carinfo , towcar , buyinsurance و بقیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در September 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در September 26, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 سلام. این دستورات به این دلیل هنوز هستند که افراد زیادی (بازیکنان سابق) احتمالاً از بروزرسانیها خبر نداشته باشند. بازیکنان جدید هم که از این دستورات استفاده نمیکنند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 در 12 ساعت قبل، WhiteCollar گفته است: سلام. این دستورات به این دلیل هنوز هستند که افراد زیادی (بازیکنان سابق) احتمالاً از بروزرسانیها خبر نداشته باشند. بازیکنان جدید هم که از این دستورات استفاده نمیکنند. خوب بجاش میتونی یک /updates بیاری با دیالوگ و هر اپدیت رو توش بزاری با توضیحات که هرکی نمیدونست بره اونجا ببینه و بجای Error:Unknown Command یک متن جدید بیاد که کامند پیدا نشد تو میتونی از help, helpme و updates استفاده کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در September 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۷ در 20:45، AdmBoT گفته است: Deprecated دیگه آره Deprecated هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 29, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 با سلام و درود در ۱۴۰۲/۷/۴ در 22:28، Blank گفته است: خوب بجاش میتونی یک /updates بیاری با دیالوگ و هر اپدیت رو توش بزاری با توضیحات که هرکی نمیدونست بره اونجا ببینه و بجای Error:Unknown Command یک متن جدید بیاد که کامند پیدا نشد تو میتونی از help, helpme و updates استفاده کنی @Blank لیست آپدیت ها در UCP/ هست و نیازی به این کار نیست + بسته شد 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده