Yasuo ارسال شده در July 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا در چت عمومی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:به دلیل چت اقلیت به لیدر مربوطه ارسال میشه نقل قول ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beast ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @LastDance با توجه به مدارک ارسالی شما، شکایتتان پذیرفته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiLLGates ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCapone ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 (ویرایش شده) @BiLLGates دوسته عزیز با توجه به پیام هایی که بین شما رد و بدل شده انگار شما هم به ایشون قبلش توهین کردید و در عکس آن را نشان ندادید. شما حق توهین به یه گنگستر را ندارید. اما نگران نباشید. بنده حتما با این شخص برخورد میکنم زیرا توهین بدی به شما شده.@iAriyaN شکایت شما درسته و طبق قانون با فردی که توهین کرده برخورد میشه. اما یه موضوعی که هست اینه که جفتتون دسته متوسط هستید و نباید سره یه توهین شدت پایین از هم شکایت کنید!لطفا سره یه توهین شدت پایین وقت خود را برای شکایت طلف نکنید و در بازی مشکل را با کشتن یک دیگر حل کنید! اینجا دسته متوسط هستش نه شغله دسته ملایم. ویرایش شده August 1, 2021 توسط AlCapone نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lamine ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناپسند • شاهد ها: تو فیلم معلومه • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر مربوطه ارسال شد نقل قول هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasuo ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 با سلام خدمت شاکی گرامی طبق قوانین عمومی سرور شما برای اثبات حرف خو و فحاشی بنده باید Record F3 + bandicam داشته باشید اگر مدارک شما کامل است اقدام بفرمایید از کجا معلوم که در اون ویس بنده بودم یا شاید فوتوشاپ باشه پس یادتون باشه دست بالای دست بسیار هست اگر ضربه ای بزنی ضربه ای نوش میکنی. نقل قول ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lamine ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 عزیزم حسام در مدارک بنده معلوم هست که شما به بده بی احترامی کرده اید نگران کاملی و دقیقی مدرک هم نباش عزیزم از هر دست بدی از همون دست پس میگیری با تشکر از . نقل قول هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناپسند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به دلیل وارن های اقلیت سانسور شد! ویرایش شده August 3, 2021 توسط JameSon نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCapone ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 4 دقیقه قبل، JameSon گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناپسند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به دلیل وارن های اقلیت سانسور شد! عکس شما کامل نیست و دلیل شما قابل قبول نیست برای سانسور کردن. آقای SheyTaN توهین کردند و مجازات میشوند ولی شما هم یه چیزی قبلش به ایشون گفتید که ایشون اومدن همچین حرفی رو زدن! شکایت برای بچه هاس. یه خلافکار میجنگه و میمیره ولی شکایت نمیکنه! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۳ در 03:32، AlCapone گفته است: عکس شما کامل نیست و دلیل شما قابل قبول نیست برای سانسور کردن. آقای SheyTaN توهین کردند و مجازات میشوند ولی شما هم یه چیزی قبلش به ایشون گفتید که ایشون اومدن همچین حرفی رو زدن! شکایت برای بچه هاس. یه خلافکار میجنگه و میمیره ولی شکایت نمیکنه! من چیزی نگفتم اگه بخواین برای Ebi میفرستم و اینکه من وارن های فکشن رو به شما نمیدم که خودم Fp80 شم • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناپسند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: @EBi @AlCapone در در ۱۴۰۰/۵/۱۳ در 03:34، JameSon گفته است: من چیزی نگفتم اگه بخواین برای Ebi میفرستم و اینکه من وارن های فکشن رو به شما نمیدم که خودم Fp80 شم • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناپسند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: @EBi @AlCapone از SFC ام پرسیدم گفت FW داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 (ویرایش شده) در 29 دقیقه قبل، JameSon گفته است: من چیزی نگفتم اگه بخواین برای Ebi میفرستم و اینکه من وارن های فکشن رو به شما نمیدم که خودم Fp80 شم • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناپسند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: @EBi @AlCapone از SFC ام پرسیدم گفت FW داره با تو نبودم با @Wilson بودم میتونید از خودشم بپرسید با اینکه واسم مهم نیست. بعدشم درسته پدرت فوت کرده اما منظور شما نبودید با رفیقم شوخی میکردم. بعد نگی کاری بام نداشته باش ها اینجور شمع دزدی هستی!چت های سانسور شدتم میتونی به لیدر پرایوت بدی فرزندم fp80 نداره باید عکس رو بدون سانسور بدی! ویرایش شده August 3, 2021 توسط Hashish نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کلمه ناپسند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 @JameSon درخواست شما رد شد.(فرد مربوطه در فکشن حضور ندارد.) نقل قول Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Whiskey ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 شاکی محترم @Mehrabشکایت شما رد شد.(مدارک شما کافی نیست.) نقل قول ???????# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Dm • شاهد ها: تو عکس معلوم هس • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Whiskey ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 شاکی محترم @9Hessشکایت شما رد شد.(مدارک شما کافی نیست.) نقل قول ???????# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در August 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تهمت زدن به چیت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در August 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 @JameSon شگایت شما تایید شد نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiNgSiNa ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 در 10 دقیقه قبل، iAriyaN گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام من ایشون رو با یکی دیگه اشتباه گرفتم و خودشونم گفت که کریم نیست من فکر کردم یکی به اسم کریمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 در 13 ساعت قبل، Brucelee گفته است: با سلام من ایشون رو با یکی دیگه اشتباه گرفتم و خودشونم گفت که کریم نیست من فکر کردم یکی به اسم کریمه مدرک داری؟ نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 با سلام @iAriyaN شکایت شما در حال بررسی است. با سلام شکایت شما رد شد. نقل قول نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NATO ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وسط کار گان کشی ویکنه و با گان میکشه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم https://www.uplooder.net/files/464bca2314a140186cd44e5ac9a7119b/gta-sa-2021-08-29-03-20-01-901.avi.html در 20 دقیقه قبل، MATU گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وسط کار گان کشی ویکنه و با گان میکشه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم https://www.uplooder.net/files/464bca2314a140186cd44e5ac9a7119b/gta-sa-2021-08-29-03-20-01-901.avi.html اینم فیلم ایجاد مضاحمت و تیر اندازی به بقیه بازی کنان https://uupload.ir/view/x2_tgey.m4v/ نقل قول سلامتی خودم که چه باشم چه نباشم واسه کسی مهم نیست!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.