AliExpert ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 در فیلم فست ایکس (سریع و خشن 10) : پس از مرگ یک قاچاقچی مواد مخدر، پسرش، دانته ریس تصمیم می گیرد به دلیل مرگ پدر و از دست دادن ثروت خانوادگی اش، از تورتو انتقام بگیرد. اکنون تورتو باید در برابر او از خانواده خود محافظت کند و... کی فیلم همه چی تمام با بازیگران مطرح دنیا که هر چی بگم از زیبایی فیلم کم گفتم حتما باید ببینید از همون اول غرق فیلم و سکانس های خیلی خاص و حرفه ایی فیلم می شوید که دیدن آن به شدت پیشنهاد میشه. تریلر فیلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 فیلم های سریع و خشن از نظر من، هرچی رفت جلوتر، افت کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 فیلمی که جاودانه است در قلبه من نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.