godexizt ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 اگر یکی از طرفدار های سریال Breaking Bad هستید پس حتما باید از سریال هایی که معرفی میکنم لذت ببری : 1 - این که مشخصه : Better Call Saul با رتبه 30 در لیست IMDb ( اسپین آفه Breaking Bad ) 2 - The Sopranos با رتبه 9 در لیست IMDb 3 - Narcos با رتبه 69 در لیست IMDb 4 - Fargo با رتبه 43 در لیست IMDbاگر از این مطلب خوشت اومد لایک/نظر بده . مطلب بعدی که قراره بزارم در مورده سریال / انیمه با همین سَبک مطلب است . ممنونم بابت خوندنِ این مطلب . 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 سلام ممنون از شما لطف کنید هر سریال رو تو یه مطلب معرفی / و خلاصه ایی از داستان / تریلر و نمرات IMDB آن را قرار دهید. موفق باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 وای عاشق این سریال ام پیشنهاد میکنم عالیه نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 داش به مولا اگه بشه یه بار دیگه ذهنمو پاک کنم Breaking bad رو ببینم این سریالای دیگه هم ندیدم باید ببینم چجوریه نایس نقل قول You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
godexizt ارسال شده در August 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 در 13 ساعت قبل، TheExpert گفته است: سلام ممنون از شما لطف کنید هر سریال رو تو یه مطلب معرفی / و خلاصه ایی از داستان / تریلر و نمرات IMDB آن را قرار دهید. موفق باشید. سلام ممنونم بابَتِ نظرتون ، از نظیر این مطلب ها قراره بیشتر بزارم و فقط قراره اسم رو معرفی کنم ولی حتما دفعات بعد نمرات IMDb سریال ها را در لیست قرار میدم . در 8 ساعت قبل، iSpicy گفته است: وای عاشق این سریال ام پیشنهاد میکنم عالیه آره واقعا دلم خواست بشینم دوباره ببینم در 4 دقیقه قبل، Nate گفته است: داش به مولا اگه بشه یه بار دیگه ذهنمو پاک کنم Breaking bad رو ببینم این سریالای دیگه هم ندیدم باید ببینم چجوریه نایس ممنونم بابَتِ نظرتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 عالی نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 در 20 ساعت قبل، godexizt گفته است: اگر یکی از طرفدار های سریال Breaking Bad هستید پس حتما باید از سریال هایی که معرفی میکنم لذت ببری : 1 - این که مشخصه : Better Call Saul با رتبه 30 در لیست IMDb ( اسپین آفه Breaking Bad ) 2 - The Sopranos با رتبه 9 در لیست IMDb 3 - Narcos با رتبه 69 در لیست IMDb 4 - Fargo با رتبه 43 در لیست IMDbاگر از این مطلب خوشت اومد لایک/نظر بده . مطلب بعدی که قراره بزارم در مورده سریال / انیمه با همین سَبک مطلب است . ممنونم بابت خوندنِ این مطلب . GG 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teacher ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 (ویرایش شده) در 22 ساعت قبل، godexizt گفته است: اگر یکی از طرفدار های سریال Breaking Bad هستید پس حتما باید از سریال هایی که معرفی میکنم لذت ببری : 1 - این که مشخصه : Better Call Saul با رتبه 30 در لیست IMDb ( اسپین آفه Breaking Bad ) 2 - The Sopranos با رتبه 9 در لیست IMDb 3 - Narcos با رتبه 69 در لیست IMDb 4 - Fargo با رتبه 43 در لیست IMDbاگر از این مطلب خوشت اومد لایک/نظر بده . مطلب بعدی که قراره بزارم در مورده سریال / انیمه با همین سَبک مطلب است . ممنونم بابت خوندنِ این مطلب . دمت گرم ویرایش شده August 22, 2023 توسط Teacher نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sunder ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 عالی مرد مگه میشه از سریال بریکینگ بد بهتره زنگ بزنی به سائول دست برداشت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ResTo ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 یکی از بهترین سربال ها نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒃𝒐𝒅𝒚 𝒂𝒊𝒏'𝒕 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒚'𝒓𝒆 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒆𝒏𝒆𝒎𝒚 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 Best نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 breaking bad حرف نداره نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 من که عاشق Breaking Bad هستم امیدوارم این سریال ها هم خوب باشه *** Never Give Up *** نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 عاشقه برکینگ بد ام نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrBiG ارسال شده در August 30 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30 هی جِسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wirtz ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 ممنون داش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 say my name نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.