zNefxly ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 (ویرایش شده) با سلام و عرض ادب خدمت تمومی بازیکنان و تیم کارکنان آرساکیا گیم من داشتم توی گیم میچرخیدم تصمیم گرفتم برم فارم بعد تو راه برگشت حواسم رفت به مینی مپ یهو خوردم تو یجایی که هیچی نبود اینم عکس ریپورتم دادم برا ادمین هم مشخص نبود که چیه نمیدونم باگه یا نه ولی گذارش دادم که اگه باگه برطرف بشه https://b2n.ir/g83727 در 7 دقیقه قبل، zNefxly گفته است: با سلام و عرض ادب خدمت تمومی بازیکنان و تیم کارکنان آرساکیا گیم من داشتم توی گیم میچرخیدم تصمیم گرفتم برم فارم بعد تو راه برگشت حواسم رفت به مینی مپ یهو خوردم تو یجایی که هیچی نبود اینم عکس ریپورتم دادم برا ادمین هم مشخص نبود که چیه نمیدونم باگه یا نه ولی گذارش دادم که اگه باگه برطرف بشه -لینک حذف شده است، لطفاً از آپلود سنتر های دیگر استفاده شود- در 8 دقیقه قبل، zNefxly گفته است: با سلام و عرض ادب خدمت تمومی بازیکنان و تیم کارکنان آرساکیا گیم من داشتم توی گیم میچرخیدم تصمیم گرفتم برم فارم بعد تو راه برگشت حواسم رفت به مینی مپ یهو خوردم تو یجایی که هیچی نبود اینم عکس ریپورتم دادم برا ادمین هم مشخص نبود که چیه نمیدونم باگه یا نه ولی گذارش دادم که اگه باگه برطرف بشه -لینک حذف شده است، لطفاً از آپلود سنتر های دیگر استفاده شود- https://www.uplooder.net/img/image/81/a1d2debcdee1795290be43bd663dc071/AG-SA-0001.jpg ویرایش شده August 20, 2023 توسط zNefxly خراب بودن لینک نقل قول لینک به دیدگاه
arminvhz ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 (ویرایش شده) باگ مپ فعلا فیکس نمیشه ویرایش شده August 21, 2023 توسط arminvhz نقل قول لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 درود باگ های مپ فیکس نمیشوند نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
MaTTio ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 چیزی نیست داداش از ماتریکس خارج شدی نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.