Anathema ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 سلام گفتم یه تاپیک بزنم از رکورد های Score پینتبالتون، وار، اکتیویتی یا هرچی یه Screen Shot آپلود کنید ببینیم چجوریه اینم پینتبال خودم 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VisuaL ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 با چه گانی زدی؟ نقل قول Нет ничего лучше первой любви لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 21 ساعت قبل، Anathema گفته است: سلام گفتم یه تاپیک بزنم از رکورد های Score پینتبالتون، وار، اکتیویتی یا هرچی یه Screen Shot آپلود کنید ببینیم چجوریه اینم پینتبال خودم ممده ریپه کودک مگه بای ندادی بودی | : نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در ۱ ساعت قبل، VisuaL گفته است: با چه گانی زدی؟ M4 در 26 دقیقه قبل، ImmoraL گفته است: ممده ریپه کودک مگه بای ندادی بودی | : برا پارساله داشتم ss هارو مرور میکردم اینو دیدم گفتم ببینیم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 در 20 ساعت قبل، Anathema گفته است: M4 برا پارساله داشتم ss هارو مرور میکردم اینو دیدم گفتم ببینیم سلام هرکی میخاد تکنیک این شیادِ ادیتور رو بدونه 100k میگیرم برنامه فتوشاپ رو میدم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۹ در 18:32، Anathema گفته است: سلام گفتم یه تاپیک بزنم از رکورد های Score پینتبالتون، وار، اکتیویتی یا هرچی یه Screen Shot آپلود کنید ببینیم چجوریه اینم پینتبال خودم ممد چرا ۶ اینطوری نوشته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 در 5 ساعت قبل، llluminati گفته است: سلام هرکی میخاد تکنیک این شیادِ ادیتور رو بدونه 100k میگیرم برنامه فتوشاپ رو میدم فک کنم خودت بودی اونجا ها در 4 ساعت قبل، NikoBellic گفته است: ممد چرا ۶ اینطوری نوشته؟ 1- اگر 14 بود "kills" عقب تر نوشته میشد. 2- "6" کیفیت بهتر داشت نه کمتر 3- فونت چتم دیفالت نیست ("Comic sans MC" هست بزن ببین ) نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، Anathema گفته است: 1- اگر 14 بود "kills" عقب تر نوشته میشد. راست میگی ویرایش شده August 22, 2023 توسط NikoBellic نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در August 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2023 اره اره نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در August 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۳۰ در 15:32، Anathema گفته است: برا پارساله داشتم ss هارو مرور میکردم اینو دیدم گفتم ببینیم نه نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۹ در 17:32، Anathema گفته است: سلام گفتم یه تاپیک بزنم از رکورد های Score پینتبالتون، وار، اکتیویتی یا هرچی یه Screen Shot آپلود کنید ببینیم چجوریه اینم پینتبال خودم داداش احیانا با هندیا نسبتی نداری؟ ناموسا چطور ممکنه انقد کیل (اصلا متوجه تار بودن بیش از حد عدد ۶ نشدم) نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در 26 دقیقه قبل، Pooriya گفته است: داداش احیانا با هندیا نسبتی نداری؟ ناموسا چطور ممکنه انقد کیل (اصلا متوجه تار بودن بیش از حد عدد ۶ نشدم) @Pooriya ما اصلان متوجه نشدیم فیکه نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در 4 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: @Pooriya ما اصلان متوجه نشدیم فیکه فیک چیه داداش مگه نمیبینی ۱۴۶ تا کیل زدم نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 26, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 (ویرایش شده) در 37 دقیقه قبل، Pooriya گفته است: داداش احیانا با هندیا نسبتی نداری؟ ناموسا چطور ممکنه انقد کیل (اصلا متوجه تار بودن بیش از حد عدد ۶ نشدم) رزولوشن 768 بزار یه ss بگیر زوم کن ببین چه شکلیه اگه 14 بود "kills" عقب تر بود تاپیکو گذاشتم برا خودتونم بزارید ببینیم نه اینکه بگید فیکه فیک نیست ویرایش شده August 26, 2023 توسط Anathema نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در هم اکنون، Anathema گفته است: رزولوشن 768 بزار یه ss بگیر زوم کن ببین چه شکلیه داش بخدا عدد ۶ و کلمه kills خیلییییییی تارن باورم نمیشه ۱۴۶ تا کیل گرفته باشی نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 اگه کیل کردی که خسته نباشی ولی فیک به نظر میاد نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 26, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در 3 دقیقه قبل، Pooriya گفته است: داش بخدا عدد ۶ و کلمه kills خیلییییییی تارن باورم نمیشه ۱۴۶ تا کیل گرفته باشی its me در هم اکنون، CalaCe گفته است: اگه کیل کردی که خسته نباشی ولی فیک به نظر میاد no no no برا خودتونم بزارید ببینیم دیگه 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در 1 دقیقه قبل، Anathema گفته است: its me no no no برا خودتونم بزارید ببینیم دیگه در 5 دقیقه قبل، Pooriya گفته است: داش بخدا عدد ۶ و کلمه kills خیلییییییی تارن باورم نمیشه ۱۴۶ تا کیل گرفته باشی هر 5 ثانیه یه کیل زدی. من اگر اک خودمم بیارم کیل کنم نمیشه نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در 2 دقیقه قبل، Anathema گفته است: no no no Vi vi vi در 3 دقیقه قبل، Anathema گفته است: برا خودتونم بزارید ببینیم دیگه با ادیت بذارم؟❤❤ نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 26, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در 13 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: هر 5 ثانیه یه کیل زدی. من اگر اک خودمم بیارم کیل کنم نمیشه وقتی تعداد زیاد باشه هر E Q میشه 5تا کیل خودش نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheWestSide ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 20 ساعت قبل، Anathema گفته است: وقتی تعداد زیاد باشه هر E Q میشه 5تا کیل خودش شرمنده اما فونت ۶ با دوتا عدد کنارش فرق داره نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/XKasra_Morrison.png فهمیدن زبون آدم نفهم سخت تر از یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی و فرانسوی هست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 3 ساعت قبل، TheWestSide گفته است: شرمنده اما فونت ۶ با دوتا عدد کنارش فرق داره فونتش همونه کیفیتش کمتره بخاطر رزولوشن پایینه گیم میتونی خودم تست کنی "768" اگه 6 اضافه شده بود "kills" عقب تر بود تاپیکو زدم برا خودتونم ارسال کنید نه اینکه بگید فیکه فیک نیست نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 با رفیقام هماهنگ کردم 8 نفری بریم پینتبال اونا به خط شن من بزنم بشه 300 کیل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۳۱ در 05:53، Anathema گفته است: ("Comic sans MC اون فونت باگ داره و ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 نایس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.