Mrmhrzad ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 با سلام و ارض خسته نباشید خدمت کارکنان سرور ارساکیا گیم. آقا من یه مشکلی تویه میکروفن دارم که وقتی f2 میگیرم صدام نمیره ولی تویه کامپیوتر هم ضبط کردم صدام رفت هم توی ویس دیسکورد کار کرد و از تنظیمات f11 هیچ کاری نکردم ممنون میشم بگین مشکل چیه و تاحالا هم میوت نشدم اصلا میکروفن وصل نکرده بودم. عکس از کنترل پنل : نقل قول لینک به دیدگاه
Pooriya ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 سلام عزیزم، لطف کنید مراحل زیر رو طی کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر: Settings >> Privacy and Security >> Microphone Toggle "microphone access" to On Toggle "Let' apps access your microphone" to On Toggle "Let desktop apps access your microphone" to On نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 سلام . شاید دکمه push to talk رو دکمه دیگه ای فیکس شده از تو F11 چک کنین ببینین نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 دادا شاید دکمه F2 خراب شده نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 F2 اوک هست نقل قول لینک به دیدگاه
Destroyer ارسال شده در October 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2023 @Pooriya سلام خسته نباشید لطفا این روش رو رویه ویندوز 7 بزارین نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه
Buff ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۵/۲۸ در 14:10، Mrmhrzad گفته است: با سلام و ارض خسته نباشید خدمت کارکنان سرور ارساکیا گیم. آقا من یه مشکلی تویه میکروفن دارم که وقتی f2 میگیرم صدام نمیره ولی تویه کامپیوتر هم ضبط کردم صدام رفت هم توی ویس دیسکورد کار کرد و از تنظیمات f11 هیچ کاری نکردم ممنون میشم بگین مشکل چیه و تاحالا هم میوت نشدم اصلا میکروفن وصل نکرده بودم. عکس از کنترل پنل : http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Mr_mehrzad.png شاید کلید های F کیبوردت رو حالت Fnlock دکمه Fn و Esc رو همزمان بزن بعد F2 رو بگیر ببین اوکی میشه ویرایش شده October 9, 2023 توسط iSasan نقل قول لینک به دیدگاه
Alonso ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 3 ساعت قبل، iSasan گفته است: شاید کلید های F کیبوردت رو حالت Fnlock دکمه Fn و Esc رو همزمان بزن بعد F2 رو بگیر ببین اوکی میشه + نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.