BEHRAD ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 هیچوقت فاز اونایی که کال میدنو درک نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۴ در 11:23، Guardian گفته است: دوباره پیدات کردم تو بردی باز هم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 (ویرایش شده) در هم اکنون، BEHRAD گفته است: هیچوقت فاز اونایی که کال میدنو درک نکردم هیچوقت فاز اونایی که وسط خیابونی تیر میزنن بیخود، سوار ماشین بیمه گرونی منفجر میکنن رو درک نکردم. ویرایش شده August 27, 2023 توسط CyberDyne نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 2 ساعت قبل، CyberDyne گفته است: هیچوقت فاز اونایی که وسط خیابونی تیر میزنن بیخود، سوار ماشین بیمه گرونی منفجر میکنن رو درک نکردم. خودت یه زمان با Combatshotgun بیمه مانستر از من انداختی نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 3 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: تو بردی باز هم... میثم چرا پلی نمیدی پس پاشو بیا گیم دیگه نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 30 دقیقه قبل، Robert گفته است: خودت یه زمان با Combatshotgun بیمه مانستر از من انداختی دیگه بچه تر بودم داداش. یه کاری کردیم هنوز به دل میگیری اخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۵ در 19:32، CyberDyne گفته است: دیگه بچه تر بودم داداش. یه کاری کردیم هنوز به دل میگیری اخه الان چند ساله شدی؟ داش مشکلی نداریم ولی اونی که با یک /Call 110 میاد اینجا تایپیک میزنه کارش عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در هم اکنون، Dillon گفته است: الان چند ساله شدی؟ داش مشکلی نداریم ولی اونی که با یک /Call 110 میاد اینجا تایپیک میزنه کارش عالیه الان دیگه پیر شدیم دا اینا از رو فشاره در در ۱۴۰۲/۵/۳۱ در 00:30، Cyber گفته است: نوب های محترم بزنید دنده نبینم توی این تاپیک بدون اجازه بیاید نوب بودنتونو اثبات کنیدا.... نذارید برم توی پوشه های 2014 - 2015 - 2016 آتیشتون میزنما خودتون بزنید دنده... وای من اینو تازه دیدم چه افتخاری داری دادا ناموسا نفرست ادم حسودیش میشه با اساسین نشستی عکس ییادگاری گرفتی اتیش میگیره ادم ناموسا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۱ در 11:22، CyberDyne گفته است: چه افتخاری داری دادا ناموسا نفرست ادم حسودیش میشه با اساسین نشستی عکس ییادگاری گرفتی اتیش میگیره ادم ناموسا دادا ما اساسین رو میک*** ( منظورم اینه که میکشیم ) نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در هم اکنون، Automat گفته است: دادا ما اساسین رو میک*** ( منظورم اینه که میکشیم ) این که چیزی نیست من خودم اساسین بوجود میارم .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SONIC ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 خب سلام پماد سوختگی تضمینی for sell اگه از سوختگی رنج میبرید با زدن دستور /pomad پوست سوخته خود را به پوستی لطیف تبدیل کنید نقل قول تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 هنوز بحث سر این تاپیکه خدایی ببندین این تاپیک رو در در ۱۴۰۲/۶/۱۴ در 23:09، mynuol گفته است: خب سلام پماد سوختگی تضمینی for sell اگه از سوختگی رنج میبرید با زدن دستور /pomad پوست سوخته خود را به پوستی لطیف تبدیل کنید فروشنده میشدی خوب سل میدادی نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۴ در 22:15، Automat گفته است: دادا ما اساسین رو میک*** ( منظورم اینه که میکشیم ) جالبه نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 @Raha, جالب شد که در 1 ساعت قبل، Raha گفته است: @XFaCToR پرچم دسته متوسط خودت فعلا بالا تر از همه هست عزیزمی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 در 2 ساعت قبل، Raha گفته است: #حق 2 نوب دیگه توی دسته متوسط : و این 2 دسته متوسط جمع کنه بره خخخخ@XFaCToR پرچم دسته متوسط خودت فعلا بالا تر از همه هست همزمان 2 دسته متوسط رو یه پلیر ساده kill کنه خیلی زشته برا دسته متوسطیی که کمبت شات گان دستشه حالا چون رنک 1 هستید و تازه واردید میگیم نوب هستین اشکالی نداره همین 1v1 Hamidx میزنت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۴ در 11:21، vartoluYT گفته است: آقا اینا رو بیخیال اصلا کال بدن پلیس یه سرگرمی پلیس کشی برا شمام ایجاد میشه جدیدا بچه های سرور (حتی کلاس اولی !! ) طرفو با contract تحدید میکنن. میگن فلان میکنم زنگ میزنم بریزن روت. ما هم نا مردی نمیکنیم contract که داد موردیم با رفقا میریزیم سرش افشای هلپمی ها: داش هلپر کد هیتمنو میدی 2 دقیقه بعد همون دوستش: داش هلپر کد هیتمنو میدی دوستم اذیتم کرده میخوام اذیتش کنم @Cost چی میگن اینا؟ حداقل یکم منطقی حرف بزن و کسی تا کشتت نیا تاپیک بزن این منو کشت این رسما یعنی بیکاری و کمبود توجه داری در 3 ساعت قبل، Raha گفته است: #حق 2 نوب دیگه توی دسته متوسط : و این 2 دسته متوسط جمع کنه بره خخخخ@XFaCToR پرچم دسته متوسط خودت فعلا بالا تر از همه هست همزمان 2 دسته متوسط رو یه پلیر ساده kill کنه خیلی زشته برا دسته متوسطیی که کمبت شات گان دستشه حالا چون رنک 1 هستید و تازه واردید میگیم نوب هستین اشکالی نداره راستی شکایت های تورو نگاه کردم یا دوست این Cyber هستی یا اکانت مولتیشی که اومدی حرف خودشو تایید میکنی وای نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 در 3 ساعت قبل، Raha گفته است: @XFaCToR پرچم دسته متوسط خودت فعلا بالا تر از همه هست @MiNHNHuT@Zomorood@Taziyane@Wise@EaSy@021@SlimShady حرفی سخنی؟ xd نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 در 29 دقیقه قبل، MehranS گفته است: افشای هلپمی ها: داش هلپر کد هیتمنو میدی 2 دقیقه بعد همون دوستش: داش هلپر کد هیتمنو میدی دوستم اذیتم کرده میخوام اذیتش کنم دقیقا نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 در 29 دقیقه قبل، MehranS گفته است: افشای هلپمی ها: داش هلپر کد هیتمنو میدی 2 دقیقه بعد همون دوستش: داش هلپر کد هیتمنو میدی دوستم اذیتم کرده میخوام اذیتش کنم @Cost چی میگن اینا؟ حداقل یکم منطقی حرف بزن و کسی تا کشتت نیا تاپیک بزن این منو کشت این رسما یعنی بیکاری و کمبود توجه داری راستی شکایت های تورو نگاه کردم یا دوست این Cyber هستی یا اکانت مولتیشی که اومدی حرف خودشو تایید میکنی وای یه دونه میخوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Zomorood ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 در 12 دقیقه قبل، Cheater گفته است: @MiNHNHuT@Zomorood@Taziyane@Wise@EaSy@021@SlimShady حرفی سخنی؟ xd آب را گل نکنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 در 37 دقیقه قبل، Zomorood گفته است: آب را گل نکنید سهراب سپهری نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۸ در 10:19، AmirRespecT گفته است: منظورش اینه باهاش /Duel زده کال داده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۴ در 21:15، Automat گفته است: دادا ما اساسین رو میک*** ( منظورم اینه که میکشیم ) ادب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pe3a ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 در 20 ساعت قبل، Cheater گفته است: @MiNHNHuT@Zomorood@Taziyane@Wise@EaSy@021@SlimShady حرفی سخنی؟ xd بزار به ضعیفا میدون بدیم خوش باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 در 3 ساعت قبل، Armour گفته است: ادب آقا واقعیته اگه حافظه گوشیم نپریده بود مدرک هم داشتم ذهن شما هم منحرفه دوست عزیز وگرنه من منظورم کشتن بود @AmuAmiir حاجی ویدئو ای که اینجا بهش اشاره شده رو برات نفرستادم قبلا؟ نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.