HamedKhan ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 سلام عزیزان من مشکلی دارم اینه که وقتی داخل بازی /V رو میزنم یا Y رو میزنم دوستامو ببینم بازی کرش میشه آیا برای کسی این اتفاق افتاده؟ اگه افتاده چگونه این مشکل رو رفع کرد؟ خیلی اذیتم میکنه ممنون میشم اگه کسی راهکاری داره پیشنهاد بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 سلام دوست عزیز من v رو میزنم چیزی نمیشه ولی بعضی وقت ها y رو میزنم کرش میشه نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در August 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 در 6 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام دوست عزیز من v رو میزنم چیزی نمیشه ولی بعضی وقت ها y رو میزنم کرش میشه سلام نتونستی فیکس کنی؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 در 17 ساعت قبل، Hamedcalais گفته است: سلام نتونستی فیکس کنی؟؟ نوچ 1 نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 مگه برای تو درست شدع؟! نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 6 ساعت قبل، Nikotin گفته است: مگه برای تو درست شدع؟! خوب نه ولی از دستور مثلا /mic p v /spk cc v اینطوری cmd میزنم که اون پنجره باز نشه و خیلی کمتر از Y استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 53 دقیقه قبل، Hamedcalais گفته است: خوب نه ولی از دستور مثلا /mic p v /spk cc v اینطوری cmd میزنم که اون پنجره باز نشه و خیلی کمتر از Y استفاده میکنم میتونی به جاش از Cmd . /fr استفاده کنی نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۶ در 00:46، Hamedcalais گفته است: سلام عزیزان من مشکلی دارم اینه که وقتی داخل بازی /V رو میزنم یا Y رو میزنم دوستامو ببینم بازی کرش میشه آیا برای کسی این اتفاق افتاده؟ اگه افتاده چگونه این مشکل رو رفع کرد؟ خیلی اذیتم میکنه ممنون میشم اگه کسی راهکاری داره پیشنهاد بده این مشکل برای من پیش نیومده بازی حذف نصب کن اگر درست نشد تیکت بده 1 نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.