Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 سلام و خسته نباشید ، عزیزان تایمی که میخام فیش بگیرم چه تنها باشک چه دو نفر رو قایق هستن ، قایق باگ میشه یکی میره تو کاپوت قایق یکی میوفته تو آب لطفاً فیکس کنین . نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 5 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید ، عزیزان تایمی که میخام فیش بگیرم چه تنها باشک چه دو نفر رو قایق هستن ، قایق باگ میشه یکی میره تو کاپوت قایق یکی میوفته تو آب لطفاً فیکس کنین . جسارتا شما چند ساله به سمپ ورود کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 5 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید ، عزیزان تایمی که میخام فیش بگیرم چه تنها باشک چه دو نفر رو قایق هستن ، قایق باگ میشه یکی میره تو کاپوت قایق یکی میوفته تو آب لطفاً فیکس کنین @AbbasMZ @iAdwin @STAlKER @CyberDyne @Alireza @Goriz @Toofan @PadZahr @BuTleR @AlwayS در 2 دقیقه قبل، CyberDyne گفته است: جسارتا شما چند ساله به سمپ ورود کردید؟ کمتر از ۲ نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 49 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: کمتر از ۲ ببینید، سیستم سمپ جوریه که اب برای هرکس بصورت خود سر عمل میکنه. ارساکیا نمیتونه جریان اب رو برای همه یک جور تنظیم کنه واسه همین یکی میره اون ور یکی میاد اینور برای بقیه مختل میشه این مورد همیشه بوده، میسازن باهاش نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 حرف شما متین من موج های آب رو نمیگم عزیز ، موج آب طبیعیه اما حتی وقتایی که دریا صاف هست بعد چند دقیقه یهو میریم تو کاپوتش سال ۲۰۱۹ که فیش پولش خوب بود و بهترین شغل بود اینطوری نبود نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 24 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: حرف شما متین من موج های آب رو نمیگم عزیز ، موج آب طبیعیه اما حتی وقتایی که دریا صاف هست بعد چند دقیقه یهو میریم تو کاپوتش سال ۲۰۱۹ که فیش پولش خوب بود و بهترین شغل بود اینطوری نبود خب برای شما صاف هست عزیزم به هر حال اطلاعات من در همین حد بود. گفتم شاید کمکت کنه نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 1 دقیقه قبل، CyberDyne گفته است: خب برای شما صاف هست عزیزم به هر حال اطلاعات من در همین حد بود. گفتم شاید کمکت کنه تشکر نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
AliExpert ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 باگ سمپ قابل حل نیست تنها راه شما استفاده از قایق Tropic هست که باعث می شود کمتر به موج دریا برخورد کنید. در 3 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: حرف شما متین من موج های آب رو نمیگم عزیز ، موج آب طبیعیه اما حتی وقتایی که دریا صاف هست بعد چند دقیقه یهو میریم تو کاپوتش سال ۲۰۱۹ که فیش پولش خوب بود و بهترین شغل بود اینطوری نبود سال 2019 هم به همین شکل بوده نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 هعی نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 12 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید ، عزیزان تایمی که میخام فیش بگیرم چه تنها باشک چه دو نفر رو قایق هستن ، قایق باگ میشه یکی میره تو کاپوت قایق یکی میوفته تو آب لطفاً فیکس کنین . یعنی دیسپاون میشه؟ یا چی نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 20 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: یعنی دیسپاون میشه؟ یا چی چی هست اصن دا راستش من گیر میکردم تو کاپوت ریپورت میدادم ادمین slap میداد نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 1 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: چی هست اصن دا راستش من گیر میکردم تو کاپوت ریپورت میدادم ادمین slap میداد آها پس اینجوریه نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 3 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: آها پس اینجوریه اوم تست کن ببین برا تو هم همینطوریه نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 5 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: اوم تست کن ببین برا تو هم همینطوریه بیا بریم تست کنیم فردا. نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 3 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: بیا بریم تست کنیم فردا. داداش گلم من تهران نیستم میگم نمیتونم بیام یه مسعله ای هس تا چن روز نیستم تهران نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
Alarm ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در 19 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید ، عزیزان تایمی که میخام فیش بگیرم چه تنها باشک چه دو نفر رو قایق هستن ، قایق باگ میشه یکی میره تو کاپوت قایق یکی میوفته تو آب لطفاً فیکس کنین . فک کردم فقط واس من اینطور میشه نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در 11 ساعت قبل، Nikotin گفته است: داداش گلم من تهران نیستم میگم نمیتونم بیام یه مسعله ای هس تا چن روز نیستم تهران حله داداش نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۶ در 07:28، Alarm گفته است: فک کردم فقط واس من اینطور میشه هعیی در در ۱۴۰۲/۵/۲۶ در 12:40، CalaCe گفته است: حله داداش فدا مدا نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 داش برو تو گزارش باگ تاپیک رو ایجاد کن تا بیشتر اهمیت بدن بعضیا نقل قول لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۵ در 12:18، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید ، عزیزان تایمی که میخام فیش بگیرم چه تنها باشک چه دو نفر رو قایق هستن ، قایق باگ میشه یکی میره تو کاپوت قایق یکی میوفته تو آب لطفاً فیکس کنین . باگ شرور. اونجاش بده که بی دلیل ادم می میره. نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 14 ساعت قبل، mr18gfo گفته است: باگ شرور. اونجاش بده که بی دلیل ادم می میره. دقیقا نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در September 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۲ در 14:35، Nikotin گفته است: دقیقا بعدشم باید دوباره برگردی به همونجا نقل قول لینک به دیدگاه
Hajheydar ارسال شده در September 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۷/۲ در 00:04، mr18gfo گفته است: باگ شرور. اونجاش بده که بی دلیل ادم می میره. آره داش چیزی نگیم بهتره به جاهای باریک کشیده میشه ویرایش شده September 27, 2023 توسط Hajheydar نقل قول لینک به دیدگاه
None ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۲ در 00:04، mr18gfo گفته است: باگ شرور. اونجاش بده که بی دلیل ادم می میره. دقیقا نقل قول !Bye لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۷ در 00:08، Armour گفته است: داش برو تو گزارش باگ تاپیک رو ایجاد کن تا بیشتر اهمیت بدن بعضیا دا ما تلاشمونو کردیم ولی باگ سمپ نیست رو سرورای دیگه ی سمپ اوکیه نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.