AliExpert ارسال شده در August 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 با استفاده از ترفند زیر به راحتی می توانید سرعت پردازشگر لپ تاپ یا کامپیوتر خانگی خود را افزایش دهید. ۱ـ عبارت “msconfig” را در کادر جستجوی منوی Start یا Run تایپ کنید و سپس کلید Enter را فشار دهید. ۲ـ حالا وارد تب Boot شوید و روی گزینه Advanced Options کلیک کنید. ۳ـ گزینه Number of Processors را فعال کرده و سپس تعداد پردازشگرها را روی 8 مشخص کنید. ۴ـ روی گزینه Ok کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود. ۵ـ حالا سیستم را یکبار ریستارت کنید تا متوجه تغییرات در سرعت CPU شوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در August 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 فقط 1و 2 هست 8 نیست نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 در 24 دقیقه قبل، LoverBoy گفته است: فقط 1و 2 هست 8 نیست درود برای من هم تا 6 هست روی بیشترین گزینه ممکن قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 درود. این مواردی که گفتید مخصوص پردازشگر های 8 هستهای میباشد و دوستانی که میخواهند این عدد را وارد نمایند ابتدا از تعداد هسته های پردازشگر کامپیوتر خود اطمینان حاصل نموده و سپس اقدام به تغییر این پارامتر نمایند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 1 ساعت قبل، Olden گفته است: درود. این مواردی که گفتید مخصوص پردازشگر های 8 هستهای میباشد و دوستانی که میخواهند این عدد را وارد نمایند ابتدا از تعداد هسته های پردازشگر کامپیوتر خود اطمینان حاصل نموده و سپس اقدام به تغییر این پارامتر نمایند. درود بله توی نقل قول خدمتتان عرض کردم که در 4 ساعت قبل، TheExpert گفته است: درود برای من هم تا 6 هست روی بیشترین گزینه ممکن قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TabahKar ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 بسیار عالی و کاربردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 16 ساعت قبل، TheExpert گفته است: با استفاده از ترفند زیر به راحتی می توانید سرعت پردازشگر لپ تاپ یا کامپیوتر خانگی خود را افزایش دهید. ۱ـ عبارت “msconfig” را در کادر جستجوی منوی Start یا Run تایپ کنید و سپس کلید Enter را فشار دهید. ۲ـ حالا وارد تب Boot شوید و روی گزینه Advanced Options کلیک کنید. ۳ـ گزینه Number of Processors را فعال کرده و سپس تعداد پردازشگرها را روی 8 مشخص کنید. ۴ـ روی گزینه Ok کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود. ۵ـ حالا سیستم را یکبار ریستارت کنید تا متوجه تغییرات در سرعت CPU شوید. عالی نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۵ در 01:26، LoverBoy گفته است: فقط 1و 2 هست 8 نیست این نسبت بع تعداد هسته cpu هست سی پی یو شما قدیمیه در در ۱۴۰۲/۵/۲۵ در 05:01، Olden گفته است: درود. این مواردی که گفتید مخصوص پردازشگر های 8 هستهای میباشد و دوستانی که میخواهند این عدد را وارد نمایند ابتدا از تعداد هسته های پردازشگر کامپیوتر خود اطمینان حاصل نموده و سپس اقدام به تغییر این پارامتر نمایند. کاملا درستع (+) نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 برا من فقط 2ع|: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 ممکنه آسیب بزنه مثل ریمپ ماشینه مطلبی مثل این را دیده بودم. نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 در 2 ساعت قبل، Exile گفته است: برا من فقط 2ع|: درود به 2 تغیر بدید در 1 ساعت قبل، CalaCe گفته است: ممکنه آسیب بزنه مثل ریمپ ماشینه مطلبی مثل این را دیده بودم. درود , خیر امتحان شده مشکلی نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 در 9 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: درود , خیر امتحان شده مشکلی نداره. عجیبه ان شاءا... که مشکلی پیش نیاد. نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.