Madrid ارسال شده در August 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2023 (ویرایش شده) سلام من وقتی میخوام با لانچر وارد گیم بشم یک اروری میده که مینویسه: gta_sa.exe has stopped working بازی هم همون نسخه ای هست که داخل سایت گذاشته بودید و سمپ همون همون نسخه هست. چه کاری باید بکنم؟ ویرایش شده August 13, 2023 توسط Madrid نقل قول لینک به دیدگاه
AliExpert ارسال شده در August 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 آیا با سمپ هم این مشکل را دارید؟ آیا Resolution بازی شما x32 هست؟ (x16 موجب Stopped Working ممکن است بشود) آنتی ویروسی نصب دارید؟ درایور های شما آخرین نسخه هستند؟ بازی های دیگه هم این مشکل هست؟ درایور های نسخه های قدیمی تر را امتحان کردید؟ نقل قول 5. باید نسخه SA-MP شما 0.3.7 R1 باشد، زمانی که لانچر را دانلود می کنید و آن را باز می کنید، اگر نسخه SA-MP شما 0.3.7 R1 نباشد به شما یک ارور نشان می دهد بنابراین اگر نمی دانید که نسخه SA-MP شما چیست اول لانچر را دانلود و نصب کنید و ببینید که آیا اروری در حین باز کردن آن دریافت می کنید یا خیر. (در صورتی که بازی را از لینک ag5.ir یا arsacia.ir/g دانلود کردید نسخه SA-MP شما درست می باشد و نیازی به دانلود دوباره نیست) لینک دانلود سمپ نسخه 0.3.7 R1: http://arsacia.ir/download/sa-mp-0.3.7-install.exe موارد لینک جلو را امتحان کنید: نحوه ارسال گزارش مشکلتان با لانچر (حتماً قبل از ایجاد تاپیک خوانده شود!) نقل قول لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 در 7 ساعت قبل، Madrid گفته است: سلام من وقتی میخوام با لانچر وارد گیم بشم یک اروری میده که مینویسه: gta_sa.exe has stopped working بازی هم همون نسخه ای هست که داخل سایت گذاشته بودید و سمپ همون همون نسخه هست. چه کاری باید بکنم؟ مشکل از سوی بازی شما هست لطفاً نسخه بازی رو اورجینال و انگلیسی نصب کنید. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
AliExpert ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 @Madrid آیا هنوز مشکل ورود دارید؟ اگر بله مواردی که گفتم رو امتحان کردید؟ اگر نه که به سرور خوش امدید. نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 دادا مشکل از نسخه بازیت یا ویندوزه ، ویندوز ۷ هستی؟! من رو ویندوز هفت این مشکل رو داشتم نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 من ۷ ام اما اوکی هست نقل قول لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۷ در 01:09، Armour گفته است: من ۷ ام اما اوکی هست منم هفتم اوکیع بازی. برای XP این مشکل وجود داشت قبلاً چون ساپورت نمیشد. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 الان خداروشکر اوک هست در هم اکنون، vartoluYT گفته است: منم هفتم اوکیع بازی. برای XP این مشکل وجود داشت قبلاً چون ساپورت نمیشد. آره 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.