Fail ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام آقا /carradio EnterURL کار نمیکنه من این قضیه رو توی بازی به مؤسس هم اطلاع دادم و گفتن که خبر دارن ولی نمیدونم چرا هنوز فیکس نشده.. بعد آپدیت جدید اینطوری شده.. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): نیاز نیست برید تو یه ماشین سوار شید و سعی یه آهنگ تو ماشین لینک کنید - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): والا Nmd 1 1 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 (ویرایش شده) سلام و درود این نکته هم مهمه که بدونید فقط مشکل برای AG.SAMP هستش ! فرد دیگری هم تاپیک مشابهی زده بود و جناب @Toofan عرض کردن که Reproduce کردن و همچین مشکلی رو ندیدن ! نکته اینجاست که شما با PC تست کردید! لطفا با AG.SAMP Android تست کنید ببینید درست هستش؟ قطعا ایندفعه به مشکل اصلی پی میبرید! ویرایش شده August 10, 2023 توسط Automat 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 (ویرایش شده) من چند نفر که با PC بودن رو سوار ماشینم کردم و آهنگ لینک کردم و دیدم که برای اونا هم پخش نمیشه ( قبل از آپدیت، همین لینک ها هم برا من android پلیر و هم برای اونای PC پلیر، پخش میشد ) بخاطر همین بود که تو صحبت بالا، صرفا به اندروید اشاره نکردم، بنظرم دوتا کلاینت، این مشکلو دارن ویرایش شده August 11, 2023 توسط AMir11 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 من شنیدم میگفتن که مربوط به نت هست برای بعضیا ک از نت همراه اول استفاده میکنن مشکل داره و برای کسایی ک ایرانسل ان پخش میشه دیگه نمیدونم میتونه مربوط باشه به نت یا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۹ در 10:26، Cartoon گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام آقا /carradio EnterURL کار نمیکنه من این قضیه رو توی بازی به مؤسس هم اطلاع دادم و گفتن که خبر دارن ولی نمیدونم چرا هنوز فیکس نشده.. بعد آپدیت جدید اینطوری شده.. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): نیاز نیست برید تو یه ماشین سوار شید و سعی یه آهنگ تو ماشین لینک کنید - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): والا Nmd با سلام. مشکل از سوی لانچر AG:SAMP ANDROID میباشد. اگر یک PC پلیر در کنار شما باشد و کار رادیو بزارد صدا میاد و اگه یک اندروید پلیر کار رادیو بزارد و یک PC پلیر کنارش باشد جواب نخواهد داد. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۰ در 01:01، Automat گفته است: سلام و درود این نکته هم مهمه که بدونید فقط مشکل برای AG.SAMP هستش ! فرد دیگری هم تاپیک مشابهی زده بود و جناب @Toofan عرض کردن که Reproduce کردن و همچین مشکلی رو ندیدن ! نکته اینجاست که شما با PC تست کردید! لطفا با AG.SAMP Android تست کنید ببینید درست هستش؟ قطعا ایندفعه به مشکل اصلی پی میبرید! در 1 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: من شنیدم میگفتن که مربوط به نت هست برای بعضیا ک از نت همراه اول استفاده میکنن مشکل داره و برای کسایی ک ایرانسل ان پخش میشه دیگه نمیدونم میتونه مربوط باشه به نت یا نه پارسا جان من با فیبر نوری هم تست کردم همینه ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 57 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: با سلام. مشکل از سوی لانچر AG:SAMP ANDROID میباشد. اگر یک PC پلیر در کنار شما باشد و کار رادیو بزارد صدا میاد و اگه یک اندروید پلیر کار رادیو بزارد و یک PC پلیر کنارش باشد جواب نخواهد داد. در بعضی موارد این چیزی که شما میگین هم نمیشه یعنی کلا کار رادیو مختله 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 18 دقیقه قبل، Automat گفته است: در بعضی موارد این چیزی که شما میگین هم نمیشه یعنی کلا کار رادیو مختله این بده ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 2 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: من شنیدم میگفتن که مربوط به نت هست برای بعضیا ک از نت همراه اول استفاده میکنن مشکل داره و برای کسایی ک ایرانسل ان پخش میشه دیگه نمیدونم میتونه مربوط باشه به نت یا نه درسته 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 گزارش تکراری. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده