Supervisor ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: زمانی که Duty نیستیم نه میتونیم وانتد بدیم نه میتونیم گزارش بدیم و خب این بنظر عقلانی نیست. مواردی مثل Cop attack - Carjack - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Duty.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): باید Off Duty باشید. 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 4 ساعت قبل، Supervisor گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: زمانی که Duty نیستیم نه میتونیم وانتد بدیم نه میتونیم گزارش بدیم و خب این بنظر عقلانی نیست. مواردی مثل Cop attack - Carjack - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Duty.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): باید Off Duty باشید. باگ نیست به نوعی پیشنهاد میتونه باشه ولی در هر صورت خیلی خوب بود نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 تاحالا دقت نکرده بودم جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 8, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 @Supervisor با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شد + انتقال یافت 1ee5f55a63e1e6b2b7367377a21ede66d3da000d نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @Supervisor نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.