Illya ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 (ویرایش شده) تا الان میدانستید من تو رده 957؟ هستم؟ نه! چرا؟ چون نمیدونی من کیم!! به عکس منطقیه زیر نگاهی بندازید! نظرتون درباره من چیه؟ https://s8.uupload.ir/files/image_2023-07-29_201644048_k60y.png https://s8.uupload.ir/files/69f01a45-5447-42b6-a065-21cc45dd95ab_xzap.png ویرایش شده July 29, 2023 توسط BedlessFighter نقل قول یه روزی، یه دوستی بهم گفت: "ایلیا، برو دنبال اون چیزی که میدونی بهترینی توش" الان من اینجام، یه برنامه نویس کامل Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 وقتی تازه F12 مرورگر رو یاد گرفتی: نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 باز نشد نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 بگم لینک خراب بود چی میشه؟ نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnUglyPerson ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 لینک خراب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۶ در 17:46، Alarm گفته است: بگم لینک خراب بود چی میشه؟ نیوتون زنده میشه، بهت سیب تقدیم میکنه. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 در 2 ساعت قبل، Johnson گفته است: نیوتون زنده میشه، بهت سیب تقدیم میکنه. مگه مردش؟ نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 در 7 دقیقه قبل، Alarm گفته است: مگه مردش؟ والا منم باور نکردم. شایعه شده میگن نزدیک عوارضی فضایی دیده شده، داشته با انیشتن دوئل میداده. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 در 12 دقیقه قبل، Johnson گفته است: والا منم باور نکردم. شایعه شده میگن نزدیک عوارضی فضایی دیده شده، داشته با انیشتن دوئل میداده. سره قبرش رفتی؟ انیشتین مگه با تسلا دوئل نمیداد؟ نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 در هم اکنون، Alarm گفته است: سره قبرش رفتی؟ انیشتین مگه با تسلا دوئل نمیداد؟ نه دایی انیشتین لامبو بازه نیوتون هم پایه والتون 1 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amiroal ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 منطقیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۷ در 19:13، BedlessFighter گفته است: تا الان میدانستید من تو رده 957؟ هستم؟ نه! چرا؟ چون نمیدونی من کیم!! به عکس منطقیه زیر نگاهی بندازید! نظرتون درباره من چیه؟ -لینک حذف شده است، لطفاً از آپلود سنتر های دیگر استفاده شود- -لینک حذف شده است، لطفاً از آپلود سنتر های دیگر استفاده شود- باش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۶ در 18:46، Alarm گفته است: بگم لینک خراب بود چی میشه؟ Sad شد رفت در در ۱۴۰۲/۶/۲۸ در 16:33، Fazaei گفته است: والا منم باور نکردم. شایعه شده میگن نزدیک عوارضی فضایی دیده شده، داشته با انیشتن دوئل میداده. اینو به معلم فیزیکت بگو یه دیگ میاره میزارتت اون تو ازت خورشت درست میکنه نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 باز نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۶/۳۱ در 09:13، Nikotin گفته است: اینو به معلم فیزیکت بگو یه دیگ میاره میزارتت اون تو ازت خورشت درست میکنه اتفاقا معلم خوبی باهامون افتاده حاجی!! فقط میگه سر کلاس من همدیگرو ....(قیمه قیمه) نکنید آره دیگه زشته (به بعد دیگه آزادید ) ویرایش شده October 1, 2023 توسط Fazaei نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۹ در 21:58، Fazaei گفته است: اتفاقا معلم خوبی باهامون افتاده حاجی!! فقط میگه سر کلاس من همدیگرو ....(قیمه قیمه) نکنید آره دیگه زشته (به بعد دیگه آزادید ) jer نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 ایسگا کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در October 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۷ در 08:43، BedlessFighter گفته است: تا الان میدانستید من تو رده 957؟ هستم؟ نه! چرا؟ چون نمیدونی من کیم!! به عکس منطقیه زیر نگاهی بندازید! نظرتون درباره من چیه؟ -لینک حذف شده است، لطفاً از آپلود سنتر های دیگر استفاده شود- -لینک حذف شده است، لطفاً از آپلود سنتر های دیگر استفاده شود- نه نمیدونستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2023 در ۱۴۰۲/۵/۷ در 19:13، BedlessFighter گفته است: تا الان میدانستید من تو رده 957؟ هستم؟ نه! چرا؟ چون نمیدونی من کیم!! به عکس منطقیه زیر نگاهی بندازید! نظرتون درباره من چیه؟ https://s8.uupload.ir/files/image_2023-07-29_201644048_k60y.png https://s8.uupload.ir/files/69f01a45-5447-42b6-a065-21cc45dd95ab_xzap.png it's for you just for you here you are در ۱۴۰۲/۵/۷ در 20:15، MohamadHosseiN گفته است: وقتی تازه F12 مرورگر رو یاد گرفتی: دقیقا در ۱۴۰۲/۶/۲۸ در 13:17، Fazaei گفته است: نیوتون زنده میشه، بهت سیب تقدیم میکنه. تیتاپ طلایی نه سیب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Illya ارسال شده در October 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 منطقی بود نقل قول یه روزی، یه دوستی بهم گفت: "ایلیا، برو دنبال اون چیزی که میدونی بهترینی توش" الان من اینجام، یه برنامه نویس کامل Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 2 دقیقه قبل، BedlessFighter گفته است: منطقی بود کاملا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 در ۱۴۰۲/۵/۷ در 20:13، BedlessFighter گفته است: تا الان میدانستید من تو رده 957؟ هستم؟ نه! چرا؟ چون نمیدونی من کیم!! به عکس منطقیه زیر نگاهی بندازید! نظرتون درباره من چیه؟ https://s8.uupload.ir/files/image_2023-07-29_201644048_k60y.png https://s8.uupload.ir/files/69f01a45-5447-42b6-a065-21cc45dd95ab_xzap.png داش یه جایزه بهت بدم یا چی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 در ۱۴۰۲/۶/۲۸ در 15:48، Fazaei گفته است: نه دایی انیشتین لامبو بازه نیوتون هم پایه والتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.