TheWestSide ارسال شده در July 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2023 (ویرایش شده) سلام خدمت دوستان عزیز بنده همچنان XKasra_Morrison هستم در خدمت شما با یک مصاحبه جذاب دیگر : امروز تصمیم گرفتیم برویم و با برخی افراد شاغل مصاحبه کنیم . مصاحبه بسیار جذاب شده و حتما حتما تا آخر ببینید و بخوانید با تشکر خوب در ابتدا تصمیم گرفتیم خیلی سر زده به محل Truck Company بریم و با برخی افراد زحمت کش و شوفر ها مصاحبه کنیم : رسیدیم و با یکی از افراد آنجا آشنا شدیم آقای Dawat که مارو در این مصاحبه همراه نمودند . بخش اول : خبرنگار : خوب , جناب اگه میشه خودتون معرفی کنید و کمی در باره شغل سخت خودتان توضیح دهید : Dawat : خوب سلام عرض میکنم خدمت شما و دوستان عزیز بنده Dawat هستم خدمت شما ، والا اگر بخوام یه تعریف مختصر براتون بگم : شغل ما شغلی پر طرفدار و با درآمدی نسبتا خوب هست . که مردم از آن استقبال زیادی می کنند . خبرنگار : خیلی ممنون از شما و اما سوال دومم این است که شما از چه موقع شروع به کار به عنوان شوفر راننده کردید ؟ Dawat : خدمتتون عرض کنم بنده حدود ۳ سال هست در این شغل فعالیت دارم ، اما در بین این زمان برخی اوقات در مرخصی بودم . خبرنگار : خیلی هم ممنون عزیزم و اینکه سوال بعدی اینکه شاید دوستان علاقه داشته باشند بدونند مدل کامیون شما چیه ؟ اگر میشه توضیح دهید . Dawat : مدل کامیون بنده Volvo XC90 هست که از کیفیت بالایی برخوردار می باشد . خبرنگار : بسیار هم عالی و سوال بعدی من اینکه شما از کجا بار میزنید و به کجا بار می برید و اینکه بیشتر کدام بار را حمل می کنید ؟ Dawat : والا ما هر روز بار رو لوکیشن مورد نظر بار می زنیم و به مقصد مشخص شده می بریم و اینکه بیشتر بنده بار نفت را حمل می کنم و به بندر شهر SF می برم و با کمک مسئول ترخیص و گمرک صادر می شود . خبرنگار : بسیار هم عالی Dawat جان و سوال بعدی من اینکه چقدر سرمایه لازم است برای شروع در این کار ؟ Dawat : خدمتتون عرض کنم سرمایه زیادی نیاز نیست و فقط در حد بنزین و پرداخت عوارض هست فقط و فقط نیاز به گواهینامه پایه یک می باشد . خبرنگار : بسیار هم عالی بریم سراغ بخش بعدی مصاحبه عزیزم . بخش دوم : در بخش دوم تصمیم گرفتیم همراه این راننده عزیز شویم و کمی بیشتر با كار ایشون آشنا شویم و همراه ایشون یک بار رو یه مقصد برسونیم خوب ما بار رو تحویل گرفتیم اما به دلایل امنیتی نشد عکس بگیریم اما زدیم به دل جاده و راه افتادیم : خوب کم کم نزدیک به محل تحویل بار شدیم و از با اجازه از مسئول ترخیص و نگهبان آنجا وارد شدیم برای تخلیه بار : و به این شکل بخش دوم هم تمام شد و وار بخش آخر سدیم اجازه به ما داده شد و وارد شدیم تا بار هارو تخلیه کنیم : خوب راننده عزیز ما پیاده شد و بار هارو خارج می کرد برای تحویل و بار ها با موفقیت تحویل داده شد . خوب در اینجا بخش دوم هم به اتمام رسید و وارد بخش سوم شدیم : بخش سوم : خوب در بخش سوم و آخر رفتیم و آخرین صحبت Dawat عزیز رو بعد باربری شنیدیم : خبرنگار : خوب Dawat جان ممنون که وقت ارزشمند خودتون را با من و دوستان عزیز تقسیم کردید و مارو تا به اینجا همراهی کردید اگر سخنی دارید یه عنوان سخن پایانی بفرمایید : Dawat : خیلی ممنون از شما و نگاه زیبای مردم عزیز سخن خاصی ندارم فقط خواستم به مردم عزیز بگویم وضع اقتصادی جالب نیست کار کنید تا اوضاع بهتر شود . خدانگهدار شب و روزگار خوش خبرنگار : بسیار هم عالی خیلی ممنون از شما مردم عزیز که تا اینجا با ما بودید و دوباره تشکر می کنم از Dawat عزیز که همراه ما بودند . خدانگهدار همیشه شاد و پولدار باشید . NR همیشه و همه جا همراه شما خیلی ممنون که گوش دادید به حرف بنده حقیر و مهمان عزیز برنامه حتما حتما نظرتون در باره این مجله بفرمایید هر انتقادی هم دارید همینجا اعلام کنید خیلی ممنون . تشکر می کنم از @dawat و دوست مدیک عزیز و دوست داشتنی که با ایشون در راه آشنا شدیم آقای @mohammadhosein عزیز . خدانگهدار دار ! تا درودی دیگر بدرود. در 10 دقیقه قبل، KasraMorrison گفته است: سلام خدمت دوستان عزیز بنده همچنان XKasra_Morrison هستم در خدمت شما با یک مصاحبه جذاب دیگر : امروز تصمیم گرفتیم برویم و با برخی افراد شاغل مصاحبه کنیم . مصاحبه بسیار جذاب شده و حتما حتما تا آخر ببینید و بخوانید با تشکر خوب در ابتدا تصمیم گرفتیم خیلی سر زده به محل Truck Company بریم و با برخی افراد زحمت کش و شوفر ها مصاحبه کنیم : رسیدیم و با یکی از افراد آنجا آشنا شدیم آقای Dawat که مارو در این مصاحبه همراه نمودند . بخش اول : خبرنگار : خوب , جناب اگه میشه خودتون معرفی کنید و کمی در باره شغل سخت خودتان توضیح دهید : Dawat : خوب سلام عرض میکنم خدمت شما و دوستان عزیز بنده Dawat هستم خدمت شما ، والا اگر بخوام یه تعریف مختصر براتون بگم : شغل ما شغلی پر طرفدار و با درآمدی نسبتا خوب هست . که مردم از آن استقبال زیادی می کنند . خبرنگار : خیلی ممنون از شما و اما سوال دومم این است که شما از چه موقع شروع به کار به عنوان شوفر راننده کردید ؟ Dawat : خدمتتون عرض کنم بنده حدود ۳ سال هست در این شغل فعالیت دارم ، اما در بین این زمان برخی اوقات در مرخصی بودم . خبرنگار : خیلی هم ممنون عزیزم و اینکه سوال بعدی اینکه شاید دوستان علاقه داشته باشند بدونند مدل کامیون شما چیه ؟ اگر میشه توضیح دهید . Dawat : مدل کامیون بنده Volvo XC90 هست که از کیفیت بالایی برخوردار می باشد . خبرنگار : بسیار هم عالی و سوال بعدی من اینکه شما از کجا بار میزنید و به کجا بار می برید و اینکه بیشتر کدام بار را حمل می کنید ؟ Dawat : والا ما هر روز بار رو لوکیشن مورد نظر بار می زنیم و به مقصد مشخص شده می بریم و اینکه بیشتر بنده بار نفت را حمل می کنم و به بندر شهر SF می برم و با کمک مسئول ترخیص و گمرک صادر می شود . خبرنگار : بسیار هم عالی Dawat جان و سوال بعدی من اینکه چقدر سرمایه لازم است برای شروع در این کار ؟ Dawat : خدمتتون عرض کنم سرمایه زیادی نیاز نیست و فقط در حد بنزین و پرداخت عوارض هست فقط و فقط نیاز به گواهینامه پایه یک می باشد . خبرنگار : بسیار هم عالی بریم سراغ بخش بعدی مصاحبه عزیزم . بخش دوم : در بخش دوم تصمیم گرفتیم همراه این راننده عزیز شویم و کمی بیشتر با كار ایشون آشنا شویم و همراه ایشون یک بار رو یه مقصد برسونیم خوب ما بار رو تحویل گرفتیم اما به دلایل امنیتی نشد عکس بگیریم اما زدیم به دل جاده و راه افتادیم : خوب کم کم نزدیک به محل تحویل بار شدیم و از با اجازه از مسئول ترخیص و نگهبان آنجا وارد شدیم برای تخلیه بار : و به این شکل بخش دوم هم تمام شد و وار بخش آخر سدیم اجازه به ما داده شد و وارد شدیم تا بار هارو تخلیه کنیم : خوب راننده عزیز ما پیاده شد و بار هارو خارج می کرد برای تحویل و بار ها با موفقیت تحویل داده شد . خوب در اینجا بخش دوم هم به اتمام رسید و وارد بخش سوم شدیم : بخش سوم : خوب در بخش سوم و آخر رفتیم و آخرین صحبت Dawat عزیز رو بعد باربری شنیدیم : خبرنگار : خوب Dawat جان ممنون که وقت ارزشمند خودتون را با من و دوستان عزیز تقسیم کردید و مارو تا به اینجا همراهی کردید اگر سخنی دارید یه عنوان سخن پایانی بفرمایید : Dawat : خیلی ممنون از شما و نگاه زیبای مردم عزیز سخن خاصی ندارم فقط خواستم به مردم عزیز بگویم وضع اقتصادی جالب نیست کار کنید تا اوضاع بهتر شود . خدانگهدار شب و روزگار خوش خبرنگار : بسیار هم عالی خیلی ممنون از شما مردم عزیز که تا اینجا با ما بودید و دوباره تشکر می کنم از Dawat عزیز که همراه ما بودند . خدانگهدار همیشه شاد و پولدار باشید . NR همیشه و همه جا همراه شما خیلی ممنون که گوش دادید به حرف بنده حقیر و مهمان عزیز برنامه حتما حتما نظرتون در باره این مجله بفرمایید هر انتقادی هم دارید همینجا اعلام کنید خیلی ممنون . تشکر می کنم از @dawat و دوست مدیک عزیز و دوست داشتنی که با ایشون در راه آشنا شدیم آقای @mohammadhosein عزیز . خدانگهدار دار ! تا درودی دیگر بدرود. با عرض پوزش یک عدد سوتی املایی زیر عکس محل ترخیص داده شده که به دلیل باگ بودن فروم در اندروید متاسفانه بود و امکان ویرایش نبود ویرایش شده July 21, 2023 توسط KasraMorrison 1 1 1 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/XKasra_Morrison.png فهمیدن زبون آدم نفهم سخت تر از یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی و فرانسوی هست... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/31024-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%BA%D9%84/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jonesyy ارسال شده در July 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2023 با سلام و عرض ادب خدمت همکار گرامی @KasraMorrison، مجله شما با دقت مطالعه شد، از زحمات شما متشکرم؛ نکاتی که در مجله قبلی ذکر شد به خوبی رفع شد و مجله شما کیفیت لازم رو دارا هستش، مجله شما تأیید شد. 1 نقل قول به یادِ همه جاوید نامان، آنان که برای آزادی جان دادند... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/31024-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%BA%D9%84/#findComment-428545 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.