AMIRJAPAN ارسال شده در July 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2023 با سلام بر تمامی اعضای آرساکیاگیم من در ساعت 1:00 در حال پلی دادن بودم ک در ساعت 4:30 RECONNECT/ کردم تا جلو House که Rent کردم بیام تا پیش رفیقم بعد این که وارد سرور شدم دیگه مایک من نیومد تا مایک بدم Report دادم و مایکم اومد و ب ادمین گفتم بعد این که Report بسته شد مایک من بازم رفت ولی میوت هم نیست فقت میتونم تایپ کنم و با تمامی اکانت هایم هم امتحان کردم ولی مایک نیومد حتا برنامه ی سپ رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم نیومد اکانت خودم و تا حالا به رفیقام معرفی کردم هیج کسی نیومد پس شرمنده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2023 درود شما در تاریخ 2023/07/21 ساعت 15:30 میکروفونتون برای همیشه توسط ادمین ها بن شده و دلیلش هم گزاشتن موزیک توی مکان عمومی برای بارِ پنجم هست. برای آنبن شدن میتونید از این قسمت به دپارتمانت فروشگاه پیام بدید و برای آنبن شدن میکروفونتون اقدام کنید. https://forum.arsacia.ir/support/ 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2023 قدیم غیب نبود؟ انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 8, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 شما Microphone خود را در Proximity با دستور v/ میوت کرده بودید یا اینکه شرایط گرفتن میکروفون را نداشتید (شاید میکروفون شما محروم شده است) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده