AsirAm ارسال شده در July 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام اشتباه نوشتاری - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): به چت cc/ دقت نکنین Bazikon PirouZi غلط Bazikone Pirouzi درست انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 اولا که @iKiYAN اون بالا چتش رو نادیده میگیرم درسته دیگه مثلا: +بازیکن علی -بازیکنه علی Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 نقل قول نوشتار صحیح: Mashine dustam bud ماشینِ دوستم بود Khaneye shoma ra be gheymate khub kharidarim خانه ی شما را به قیمتِ خوب خریداریم. Amre digeyi nist? امر دیگه ای نیست؟ نوشتار غلط: Mashin dustam bud ماشین، دوستم بود Khane shoma be gheymat khub kharidarim خانه شما به قیمت خوب خریداریم Amr dige nist? امر دیگه نیست؟ در 7 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: اولا که @iKiYAN اون بالا چتش رو نادیده میگیرم درسته دیگه مثلا: +بازیکن علی -بازیکنه علی از شما بعید بود آقای ممد علی انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲۹ در 12:25، Asir گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام اشتباه نوشتاری - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): به چت cc/ دقت نکنین Bazikon PirouZi غلط Bazikone Pirouzi درست شما اون زمان که لاگین کردید اینگونه اسم خود را نوشتید PirouZi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 در 2 ساعت قبل، Asir گفته است: از شما بعید بود آقای ممد علی خب پروفسور من کاری به اون ندارم که مثلا من به شما بگم: سلام ممده اسیر اون موقع شما فکر می کنی اون ه مونث هست و من دارم ایسگات می کنم بعد باید تو فوروم 80 تا PM بدم و توضیح بدم شما هم ناز می کنی و Seen نمی کنی بعد چند روز که تازه آدم می شی و PM هارو Seen می زنی من لج می کنم و PM های شما رو نمی خونم بعد که منم آدم می شم لینک این تاپیک رو میفرستم برات تا ببینی من چقدر فشاری شدم که این داستان رو درست کردم شوخوش Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 26, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲ در 01:08، AdmBoT گفته است: خب پروفسور من کاری به اون ندارم که مثلا من به شما بگم: سلام ممده اسیر اون موقع شما فکر می کنی اون ه مونث هست و من دارم ایسگات می کنم بعد باید تو فوروم 80 تا PM بدم و توضیح بدم شما هم ناز می کنی و Seen نمی کنی بعد چند روز که تازه آدم می شی و PM هارو Seen می زنی من لج می کنم و PM های شما رو نمی خونم بعد که منم آدم می شم لینک این تاپیک رو میفرستم برات تا ببینی من چقدر فشاری شدم که این داستان رو درست کردم شوخوش عزیزم برای اونا نمیاد که Bazikone Mashine House و ... انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 8, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 درود، اشتباه نیست. به طور مثال شما زمانی که بخواید سرباز حسن را بخوانید سربازِ حسن معنی آن یک سرباز است که زیر دست حسن است اما سرباز حسن به معنای آن است که حسن یک سرباز است و شما او را با نقشش صدا زدید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده